Sanırım sizi öyle iyileştirmeye çalışmışlar, yazık ki pek te başarı sağlayamamışlarNe ironisi yahu. Eskiden delileri döverek soguk suyla islatarak iyilestirirlermis. Hakikaten de fiziksel olarak kotuysen psikolojini dusunemezsin ve zihnini durdurursun.
Lütfen susar mısın artık? Küçücük çocuğa değil vurmak bağırdığında dahi iç dünyasında ne fırtınalar kopuyor. Saçmalıklarını içinde yaşa.
Sanırım sizi öyle iyileştirmeye çalışmışlar, yazık ki pek te başarı sağlayamamışlarBuradan gözüken bu
Şiddetin dozu da yaşa göre olur heralde. Küçücük cocugu dövecek hali yok. Ben genel bir durumdan bahsediyorum. Seviyorsan sevgini goster dedim. Niye totonuza gelen kısmı algilayacak kadar diz boyu sığlıktasınız çoğunuz böyle ya. Gercekten bu ülkenin erkekleri bu kadar aptal degil. Kadinlari adeta forrest gump.
konudaki bir çocuk ve henuz bebeklik cagindan yeni çıkmış. dayakla dizginlemek falan gerçekten bu aklı mi verdiniz? ironi olsaydı keşke. doverek mi zihnini canlandirirsin super.Ne ironisi yahu. Eskiden delileri döverek soguk suyla islatarak iyilestirirlermis. Hakikaten de fiziksel olarak kotuysen psikolojini dusunemezsin ve zihnini durdurursun.
konudaki bir çocuk ve henuz bebeklik cagindan yeni çıkmış. dayakla dizginlemek falan gerçekten bu aklı mi verdiniz? ironi olsaydı keşke. doverek mi zihnini durdurursun. super.
söylemiş birde karsi cikanlara hakaret etmis.Bu nasıl bir ironi derken !!!!gerçekten söylemiş şaşkınlık icindeyim
Umarım silebilirsiniz sizlerde bizde otizmin etkilerini.hala ne yapacağımızı tam olarak bazen kestiremiyoruz çocuğa karşı.derecesi ve yaşı nedir?Benim oglum da otizmli. Benim de hemen aklima otizm geldi o yuzden.
Tam konusamiyor hala yasi 5 e yaklastiUmarım silebilirsiniz sizlerde bizde otizmin etkilerini.hala ne yapacağımızı tam olarak bazen kestiremiyoruz çocuğa karşı.derecesi ve yaşı nedir?
Bizde de belirtiler 3 yaştan sonra başladı 2012 doğumlu hatta bi ara çocuğa gizli biri bişey mi yaptı da sustu,çok tv seyrtti yoksa ondan mı,aman halasıda böyleydi zaten gibi birçok kılıflar uydurduk bilmeden.Bu arada kızım 5 yaşını yeni doldurdu 3 buçuk yaşında tanıştık otizmle bu yaşta sadece anne baba gibi 4 veya 5 kelimesi vardı allaha bin şükür şimdi daha iyi özel eğitimle inşallah dahada iyiye gidiyor
Bizimde 2012 doğumlu.2-3 kelimeli cümle var sohbet şeklinde değil.Tam konusamiyor hala yasi 5 e yaklasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?