Bence çalıştığınız için, şimdi çalışan bayanlar yüklenmesin hemen bana. Hepimizin çocuğu böyle olacak diye bir durum yok. Kız kardeşimde çalışıyordu ve kızı tıpkı sizinki gibiydi çok çok beter bir çocuktu ve bunun eğitimle ilgisi yok. Annem bakardı bütün gün çocuk gayet normal uyumlu, annesini babasını daha kapıda gördüğü anda ağlamaya başlardı öyle böyle ağıt değil . Uzmandan destek aldılar , anne çalıştığı için anneden intikam alıyormuş , beni bırakma işe gitme vs derdi zaten. Ama düzelmedi 4 yaşına kadar durum aynıydı yeni yeni durulduEvet calisiyorm suan dogum iznine ayrildim
Krese vermeyi denedim 1hafta boyunca araliksz agladi ilk iki gun bnde gidiyodum alisinca caktrmadan cikiyodum en son ogretmen cagirdi kabul edemeyz hic boyle bi cocuk gormedik Allah yardmcnz olsun dediler.gercekten heryolu denedim ama sanki Allah ceza veriyo .boyle bisey olamazzzKrese verin.enerjisini atar.yasitlari ile zaman gecirir.faydali olabilir
Cevreye bakyrm millet okadar da ustune dusmuyo mis gobi buyuyo cocuklari.biz gercktn cok yiprandikBiryerlerde yanlış yapıyorsunuz
Bir pedegoğa ihtiyacı olabilir ama kardeş fikri umarım işe yarar ama ben yaramayacağını düşünüyorum
Gercekten ilgi had safhada.hatta babasi bnm 3katim ilgili.komşular eşimi ornek veriyo kocalarına. Bak cocukla surekli ilgileniyo sizde boyle olun vs.zaten bi problem bulabilsem cozecem de hic bi yanlis bulamiyorm gercktenKardeşi olacağını anladıysa ondan daha çok sorun yaratıyor olabilir. Kardeş iyi bir fikir değilmiş şu anda. Yarım gün kreşe verin enerjisini atsın. Bir de daha çok sevgi gösterin, babası da daha çok ilgilenmeli çocukla...
Cnm bende aynı sorunları yaşamaya başladım. Ve gözlemlediğim ve anladıgım kadarıyla hatanın yüzde 90 bende/bizde..Merhaba kizlar 7 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var.artik onun bize buyuk bir imtihan oldugunu dsnyrm.evde surekli onun yuzunden gerginlik var yemege oturdugumuz an sofradakileri firlatir asla yemek yemez.esim artik cinnet geçiriyo.parka indryrz mesela cocuklari gorunce kndini yerlere atiyo.asla hicbir cocukla oynamaz.bi musafirlige gitsek kapidan girince baslar aglamaya gidene kadar..acaba asosyalmi diye dusunduk kardesi olursa oynar vs diye .1aya dogum yapcm.ama bu cocuk farkli artik cildiricam esimle bile aramuz bozuldu.surekli kavga cikiyo napcam bilmiyorm
Bugün e kadar ikimizde ne bagirdik ne vurduk ofke vermedik ama ofke bulduk.Ne aci. Kendi basarisizliklarinizin sorumlulugunu cocugunuza yuklemissiniz. Sizin tepkilerinizi, 3 yasindaki cocuk karsisinda gecirmeyi dusundugunuz cinnetlerinizi, parkta aglayan cocugunuza gosterdiginiz muamelenizi hic tarttiniz mi?
John locke"nin "bos levha" kuramini hic duydunuz mu? Cocuklarin zihinleri bos levhalar gibidir. Siz onlari sekillendirirsiniz. Ofke verdiyseniz ofke gorursunuz. Cocugunuzu iyi bir pedegoga goturun. Ardindan sizde psikologa gozukun.
Hayir.oyle siddetli tartismamz olmuyo .bide onun yaninda aska tartsmayzŞiddete şahit oldu mu daha önce? Eşinizle sizin bağırırken kavganıza, vurma gibi?
bilemiyorm kardesiyle daha mutlu olur paylasimlari olur diye dsndum cunku cocuklardan cokkaciyoHanfendi çocuğun şu an en son ihtiyacı olan şey kardeş. Zaten çocuk ona alışana, beraber oyun oynamaya başlayana kadar en az iki sene geçer. Ee o iki senede daha da sinirlebilir.Bence siz çok yanlışlar yapmışsınız gibi geliyor çözüm olarak çocuk yapmayı bulup işleri daha da zorlaştırdığınızdan bu fikre kapıldım.
İşte sorun zaten problem bulamamanız. Kesinlikle bir problem var, yoksa neden çocuk öyle olsun?Gercekten ilgi had safhada.hatta babasi bnm 3katim ilgili.komşular eşimi ornek veriyo kocalarına. Bak cocukla surekli ilgileniyo sizde boyle olun vs.zaten bi problem bulabilsem cozecem de hic bi yanlis bulamiyorm gerckten
Hayir.oyle siddetli tartismamz olmuyo .bide onun yaninda aska tartsmayz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?