3 yasindaki bir cocuk insanin hayatini bukadar olumsuz etkileyebilir mi????

Evet calisiyorm suan dogum iznine ayrildim
Bence çalıştığınız için, şimdi çalışan bayanlar yüklenmesin hemen bana. Hepimizin çocuğu böyle olacak diye bir durum yok. Kız kardeşimde çalışıyordu ve kızı tıpkı sizinki gibiydi çok çok beter bir çocuktu ve bunun eğitimle ilgisi yok. Annem bakardı bütün gün çocuk gayet normal uyumlu, annesini babasını daha kapıda gördüğü anda ağlamaya başlardı öyle böyle ağıt değil . Uzmandan destek aldılar , anne çalıştığı için anneden intikam alıyormuş , beni bırakma işe gitme vs derdi zaten. Ama düzelmedi 4 yaşına kadar durum aynıydı yeni yeni duruldu

Krese verin.enerjisini atar.yasitlari ile zaman gecirir.faydali olabilir
Krese vermeyi denedim 1hafta boyunca araliksz agladi ilk iki gun bnde gidiyodum alisinca caktrmadan cikiyodum en son ogretmen cagirdi kabul edemeyz hic boyle bi cocuk gormedik Allah yardmcnz olsun dediler.gercekten heryolu denedim ama sanki Allah ceza veriyo .boyle bisey olamazzz

Kardeşi olacağını anladıysa ondan daha çok sorun yaratıyor olabilir. Kardeş iyi bir fikir değilmiş şu anda. Yarım gün kreşe verin enerjisini atsın. Bir de daha çok sevgi gösterin, babası da daha çok ilgilenmeli çocukla...

Biryerlerde yanlış yapıyorsunuz
Bir pedegoğa ihtiyacı olabilir ama kardeş fikri umarım işe yarar ama ben yaramayacağını düşünüyorum
Cevreye bakyrm millet okadar da ustune dusmuyo mis gobi buyuyo cocuklari.biz gercktn cok yiprandik

Çocuklar hissederler. Eğer onu sorun olarak gördüğünüzü hissetmişse bu yüzden daha da hırçınlaşır. İnatlaşır sizinle. Ayrıca dövmeyi düşünüyorum demişsiniz lütfen kesinlikle böyle bir şey yapmayın. Anladım çıkmazdasınız ve napıcağınızı bilmiyorsunuz ama Çocuğunuz küçücük siz ona fiziksel istismarda bulunucaksınız, çocuğunuz ilerde bir başkasına bunu yapacak. Uzmana görünün çocuğunuzla madem bu kadar zordaysanız. Ama benim konunuzdan anlasıdıgım kadarıyla inatçılık çok fazla.. Sen dili ve ben dili konusunu araştırın lütfen ve Ben dili kullanmaya özen gösterin...
Hamilesiniz ya karnınız biraz büyükse ve eliniz karnınızdaysa devamlo belki kıskanıyor olabilir. Kardeşim annemin içinde ben dışardayım gibi. Parka gitse, misafirliğe gitse rahat durmuyo demişsinzi ya asosyallikten şüphelenmişsiniz. Bence çocuk sizinle vakit geçirmek istiyor başbaşa...
Yanlış anlamayın ben pedagog değilim okulöncesi öğretmenim bu yüzden yanlış bilgi vermek istemiyorum bu söylediklerim suana kadar gördügüm neden ve sonuçlar...

Ne aci. Kendi basarisizliklarinizin sorumlulugunu cocugunuza yuklemissiniz. Sizin tepkilerinizi, 3 yasindaki cocuk karsisinda gecirmeyi dusundugunuz cinnetlerinizi, parkta aglayan cocugunuza gosterdiginiz muamelenizi hic tarttiniz mi?

John locke"nin "bos levha" kuramini hic duydunuz mu? Cocuklarin zihinleri bos levhalar gibidir. Siz onlari sekillendirirsiniz. Ofke verdiyseniz ofke gorursunuz. Cocugunuzu iyi bir pedegoga goturun. Ardindan sizde psikologa gozukun.

Gercekten ilgi had safhada.hatta babasi bnm 3katim ilgili.komşular eşimi ornek veriyo kocalarına. Bak cocukla surekli ilgileniyo sizde boyle olun vs.zaten bi problem bulabilsem cozecem de hic bi yanlis bulamiyorm gerckten

Cnm bende aynı sorunları yaşamaya başladım. Ve gözlemlediğim ve anladıgım kadarıyla hatanın yüzde 90 bende/bizde..

Çok akıllı uslu söz dinleyen sakin bir oğlum vardı bir anda deliye döndü.. Aslında bir anda olmadı bize öyle geliyor...

Hamileliğimle birlikte ona olan ilgim de tahammülümde azaldı yaptıgı şeyler batmaya başladı .. Normalde geniş sabırlı kirlenmesine ve keşfetmesine müsade eden anne gitti yerine takıntılı sabırsız sinirli gergin uykusuz tahammülsüz yorgun ve kısıtlayıcı anne geldi çocugun feleği şaştu .. Vurmaya kırmaya agresif davranmaya başladı ve tek suçlu benim.. O kadar üzülüyoeum ki bıcır bıcır konuşan çocuğu systururken buluyorum kendimi ne kadar yanlış bir davranış oysaki.. Ve bebek doğunca daha da iyi olmayacak ... Nasıl çözücem aramızdaki iletişimi koparmadan bilemiyorum .. Geç kalmamalıyız sonra dönüşü yok sonrası yok.

Bugün e kadar ikimizde ne bagirdik ne vurduk ofke vermedik ama ofke bulduk.

Hanfendi çocuğun şu an en son ihtiyacı olan şey kardeş. Zaten çocuk ona alışana, beraber oyun oynamaya başlayana kadar en az iki sene geçer. Ee o iki senede daha da sinirlebilir.Bence siz çok yanlışlar yapmışsınız gibi geliyor çözüm olarak çocuk yapmayı bulup işleri daha da zorlaştırdığınızdan bu fikre kapıldım.

bilemiyorm kardesiyle daha mutlu olur paylasimlari olur diye dsndum cunku cocuklardan cokkaciyo

Gercekten ilgi had safhada.hatta babasi bnm 3katim ilgili.komşular eşimi ornek veriyo kocalarına. Bak cocukla surekli ilgileniyo sizde boyle olun vs.zaten bi problem bulabilsem cozecem de hic bi yanlis bulamiyorm gerckten
İşte sorun zaten problem bulamamanız. Kesinlikle bir problem var, yoksa neden çocuk öyle olsun?

Ben ne zaman çocuklarıma sınırlı hırçın inatçı davransam aynı tepkiyi onlardan da görüyorum. Ne zaman ki bosverio kendi hallerine bıraksam hayat cidden kolaylaşıyor. En büyüğü 6 yaşında 3 çocuğum var.anliyorum sizi yorulmussunuz ama mutlaka bir yolu vardır. Cocuga bakış açınız değiştirin önce,o hayatınızın problemi değil mucizesi. Parkta durmuyorsa boş piknik alanı koru orman gibi alanlara gidin,koşsun azsin istediği gibi.siz sadece sevin,tek ihtiyacı olan şey bu

Hayir.oyle siddetli tartismamz olmuyo .bide onun yaninda aska tartsmayz

Televizyonda görmüş olabilir mi? Benim kuzenim buna benzer tavırlar sergiliyordu ve televizyondan öğrenmişti birçok aksi davranışı malesef. Mutfaktan bıçak alıp gelmesi bana pek normal gelmedi bir yerden görmüş olmalı..

Şimdilik krese baslatmayin, yeni bir kardeş gelecek bu durum zaten yeterince zor olacak onun için bir de krese başlarsa evde istemediğini düşünüp daha zor zamanlar gecirtebilir size

Herşeyin asirisi zarar had safhada ilgili olmakta çocuğu doyumsuz yapıp beklentisini arttırabilir diye düşünüyorum inşallah

3 yaş sendromunu zirvede yaşıyor gibi geldi bana ama yine de bir pedagog görüşü alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…