Ay o film babasının aldığı okla kardeşini ve okul arkadaşlarını öldüren çocuğun hikayesi degil miydi? O filmi izledigimde gebeydim ve beni acaip kötü etkilemisti hergün dua etmiştim çocuğum ona benzemesin diye. Of ya yine hortladi korkumKevin hakkında her şey diye bir film var. Kadın hiç hazır olmamasına rağmen çocuk sahibi oluyor. Çocuğa görünürde belli etmese ve ilgili gibi görünüyor olsa da, çocuk en küçük yaşlarından itibaren sorunlu bir tip olarak yetişiyor, sonra okulda diğer çocukların üzerine ateş açmaya kadar gidiyor konu. Uzaktan bakıldığında kadının yaptığı bir hata yok. Çocuklar psikolojik kusurlarla doğmaz, doğsa bile tetiklenmeden bu kusurlar ortaya çıkmaz. Her şey yetiştirmede ve gösterilen sevgide bitiyor. Keşke insanlar herkesin çocuk sahibi olmaması gerektiğini anlasalar. Toplum baskısıyla (direkt olmasa da toplumun beklentileri yüzünden) çocuk sahibi olan o kadar çok kişi var ki, sonra neden toplumda sorunlu bireyler yetişiyor?
Bu tür ebeveynler çoğalması dileğiyleReheber ogretmenlerlede konusarak gidilebilir bu yolda.
Biz konusarakda ilerledik.
Mesela o da fark etmisti.
O da bana gozlemlediklerimi soylemsiti.
Tamamen devlet dairesinde yada is sahibi masa basi isde calisacak durusu var.
Az konusup mantikli konusuyor.
Kesinlikle sporla ilgili biseye yonlenmez sanatsal yada zihin yoran seylere yonlenmelisiniz demisti.
Yani fikir aliyodum ozamanlar.
Tenis,basket,
Voleybola hayir derken gitara evet dedi
Dikkat gerektiren ve vucudu cok yormayan seyleri seviyor.
Ve yapamadiginda onu cok uzuluyor sevse bile yapamadigi icin gitmemeyi bile dusunebiliyor seve seve ayrilik.
SevgilerBu tür ebeveynler çoğalması dileğiyle
otistik olabilir mi ?Merhaba kizlar 7 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var.artik onun bize buyuk bir imtihan oldugunu dsnyrm.evde surekli onun yuzunden gerginlik var yemege oturdugumuz an sofradakileri firlatir asla yemek yemez.esim artik cinnet geçiriyo.parka indryrz mesela cocuklari gorunce kndini yerlere atiyo.asla hicbir cocukla oynamaz.bi musafirlige gitsek kapidan girince baslar aglamaya gidene kadar..acaba asosyalmi diye dusunduk kardesi olursa oynar vs diye .1aya dogum yapcm.ama bu cocuk farkli artik cildiricam esimle bile aramuz bozuldu.surekli kavga cikiyo napcam bilmiyorm
O kadar negatif yazmışsınız ki. O yavrucağın belki de böyle davranmasının nedeni sizsiniz. Dünya onun için zaten çok korkutucu ve bir de kendisi hakkında "bu çocuk, farklı, olumsuz" gibi sıfatlar kullanan bir annesi var. Ikinciye debyazik olacak gibi geliyor. Çocuğunuzdan bahsederken ne kadar olumsuz cümle kurmuşsunuz. Ne kadar sevgisiz yazmışsınız. Tüylerim ürperdi.Merhaba kizlar 7 yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var.artik onun bize buyuk bir imtihan oldugunu dsnyrm.evde surekli onun yuzunden gerginlik var yemege oturdugumuz an sofradakileri firlatir asla yemek yemez.esim artik cinnet geçiriyo.parka indryrz mesela cocuklari gorunce kndini yerlere atiyo.asla hicbir cocukla oynamaz.bi musafirlige gitsek kapidan girince baslar aglamaya gidene kadar..acaba asosyalmi diye dusunduk kardesi olursa oynar vs diye .1aya dogum yapcm.ama bu cocuk farkli artik cildiricam esimle bile aramuz bozuldu.surekli kavga cikiyo napcam bilmiyorm
Gözlerimi pörtlete pörtlete okudum!!!Depresyonda bence. Sevilmedigini düşünüyor. Daha sık sarılıp öpün bence seviyorsaniz. Sevmiyorsaniz dayakla da dizginleyebilirsiniz simdilik. Dovmek cogu zaman cogu sorunu kökten halleder. Deliligi bile. Kalıtsal olmayan psikolojik problemlerin cogunu bile dayakla ortadan kaldırabilirsin. Çünkü ruhunu kafaya takip delirmen icin lükse konfora ihtiyac vardır. Fiziksel acı verirsen devamli psikolojini düşünme lüksün olmaz ve akillanir şükür sahibi olursun.
Depresyonda bence. Sevilmedigini düşünüyor. Daha sık sarılıp öpün bence seviyorsaniz. Sevmiyorsaniz dayakla da dizginleyebilirsiniz simdilik. Dovmek cogu zaman cogu sorunu kökten halleder. Deliligi bile. Kalıtsal olmayan psikolojik problemlerin cogunu bile dayakla ortadan kaldırabilirsin. Çünkü ruhunu kafaya takip delirmen icin lükse konfora ihtiyac vardır. Fiziksel acı verirsen devamli psikolojini düşünme lüksün olmaz ve akillanir şükür sahibi olursun.
Şakası bile ürkütücüSaka ? Ironi?
Ne bu simdi?
Bu yoruma katılıyorum, 3 yaşındaki bir çocuğun 3-4 kelimelik cümleler kurabiliyor olması gerekir, 3 yaş çocukların merak etme ve herşeyi sorma dönemidir.Konuşamadığı için kendini anlatamadığı için böyle şeyler yapıyo olabilir. O zaman bi odyoloğa götürün.
Aynen konuları birbirini tutmuyor.Nisan 2016 bebeğim 8 aylık yazmış konu sahibi.Çocuk 2 yaşında olmalı.Iyi de konu sahibinin cocugu 3 yasinda degilmis ki.
2 yasindaymis.
Eski konularina goz attim da
ironinin de bir sınırı var..Depresyonda bence. Sevilmedigini düşünüyor. Daha sık sarılıp öpün bence seviyorsaniz. Sevmiyorsaniz dayakla da dizginleyebilirsiniz simdilik. Dovmek cogu zaman cogu sorunu kökten halleder. Deliligi bile. Kalıtsal olmayan psikolojik problemlerin cogunu bile dayakla ortadan kaldırabilirsin. Çünkü ruhunu kafaya takip delirmen icin lükse konfora ihtiyac vardır. Fiziksel acı verirsen devamli psikolojini düşünme lüksün olmaz ve akillanir şükür sahibi olursun.
ironinin de bir sınırı var..
sizde eğreti durmuş..
Ne ironisi yahu. Eskiden delileri döverek soguk suyla islatarak iyilestirirlermis. Hakikaten de fiziksel olarak kotuysen psikolojini dusunemezsin ve zihnini durdurursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?