• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. yıl dönümümüz.. Tam bir fiyasko..

suseyse

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
149
151
303
İstanbul
23.04. Bzim 3. yıl dönümümzdü. Ve benim için çok özeldi taki o günü yaşayana kadar.

ki ???:59:

Son düzenleme:
tipik türk erkeği işte...

alışmak mı.. adam etmeye çalışmak mı lazım...

sanırım ben kabullendim... beklentilerimiz ne kadar fazla olursa okadar üzülüyoruz..
artık beklemiyorum... sadece gülümsemesi bile ödül gibi oldu artık..
altı üstü 7 yıllık evliyiz..

23.04. Bzim 3. yıl dönümümzdü. Ve benim için çok özeldi taki o günü yaşayana kadar.

Terk et bu adamı !!! Benim de buna benzer bir ilişkim olmuştu. 3yıl boyunca adamın karşısına fönsüz çıkmadım bir sürü hediye aldım iyilikten başka bir şey yapmadım ona ne oldu? 2 çocuklu Rus bir kadınla aldattı. Üstelik Rusya da çocuğum var diye yalan söyledi ayrılmak için. Sana özen göstermeyen adamı Şutla.Sana özen göstermeyen kimseye özen göstermez. Kimse de onu senin gibi çekmez.Merak etme senden iyisini de bulamaz o öküz. terk etmezsen ayıp sana!!:47:

haklısın tatlım abartmıyosunda bence al karşına konuş ona göre yolunu çiz

ben evli değilim ama hiçte abartmıyorsunuz...:19:günlerce konuşmazdım onunla zaten içimden konuşmakta gelmezdi sinirden ağlardım o derece hazırlanmışsınız bir şeyler ummuşsunuz ama o hala ne varmış bunda diyor siz sonuna kadar haklısınız tepkinizi belli edin ki o buna akıl olsun ona göre davransın bundan sonra:20:

aynen bende sacım makyajın düzgün gideirm hep yanına zaten yapmassam tepkisini belli eder. Ama ben onu her haliyle beğendiğimi belli ettiğim için ki bence bizim en büyük hatamız bu.. gayet paspal gelebiliyo yanıma. ben Sesimi çıkartmıyorum çünkü. Büyük bir hediye falanda beklemiyodum ki sadece o gün en azından tek bi gül alsa gönlümü alabilirdi. Sonrada bana diyokı nankörsün Helali hoş olsunda 150 tl hesap ödedik. :))) ağlanıcak halime gülüyorum belkide. ama onada üzülüyorum ne kadar çok harcamıssa benım o kdr mutlu olmam gerektiği düşüncesinde olduğu için . Erkekler çok saf kadınları mutlu etmek o kadar kolaykı aslında.. :17: ilk başladığımızda dahada odundu şimdi anattıklarım bile hafif kalır yanına neler yaşadık .. :)

aynen bende sacım makyajın düzgün gideirm hep yanına zaten yapmassam tepkisini belli eder.

bakınız bu olay çok basit aslında.Secret bir yönden gerçek.Eğer bu tür insanlarla olmak istiyorsanız sorun yok. Mutluluklar dilerim.Ama istemiyorsanız şunu bilin ki ignore etmeyi başaramadığınız her öküz size bin öküz olarak geri dönecek. Neden mi? çünkü tarih tekerrürden ibarettir. Evrenin düzeni içinde istemediğiniz şeyleri hayatınızdan çıkarmadığınız takdirde şunu istemiyorum bunu istemiyorum diye düşünmeye başlayacaksınız. Secret a göre istemediğiniz şey insan beyni önce olumlu halini düşünüp sonra olumsuzu algılamaya odaklı olduğundan burnunuzda bitmeye devam edecek. Yani istemediğin ot burnunda hesabı bir kısır döngüye gireceksiniz. Ben bunu çok geç öğrendim. Bildiklerimi paylaşmak ve insanların mutlu olduğunu görmek istiyorum.

Canım bence de iyi yönünden bak. En azından ayrılırken için cız ederek atman gereken çok fazla şey olmayacak :D Beklentiye girmemek lazım zaten zorla yaptıramazsın ki. Almaktan çok vererek şaşırtarak insanları mutlu etmeyi çok seviyorum o yüzden bu konuda önde olmak canımı sıkmıyor; ama insan gayet tabi düşünüldüğünü görmek istiyor. Bunu dile getirsen paragöz bile olursun da bir gofrete tav olabileceğim anlar biliyorum çünkü orda önemli olan ederi, boyutu değil önemsendiğini görmek. Ama nerde? Bazı erkeklerde özellikle EQ yerlerde sürünüyor. Değiştirmeye çalışmak nafile. Ya doğduğun günü kutladığına şükredeceksin, yıl dönümüdür, işe başlamandır, mezuniyetindir, doğum yapmandır vs vs hiçbir şey beklemeyeceksin. Ya da marangoz gibi uğraşmaktan vazgeçeceksin hazır yontulmuşunu bulacaksın. Haksız değilsin ama, yıl dönümleri özel olmalıdır 3 yıldır hayatındaki insana kendini nasıl değersiz hissettirirsin. İstesen bu kadar özensiz olunmaz yahu. Baştan beri yapamadım en iyisi tamamen koyuveriyim mi diyorlar çözemiyorum ki.

aynen para göz durumuna düştüm gösterişi seviyomuşum bilmem neymiş birde tartışınca bunları söyledı 2 gündür tek kelime etmıyorum mesajlarına cevap vermiyorum. Çünkü ben onunla tartışmayada girsem bouşuna nefes tüketmiş olucam. Artık saçma sapan şeylerden bile kendime göre anlamlar çıkartıp mutlu olmaya çalışır oldum. Ne acı..

Ama Bu hale gelmesi bile büyük gelişme diyorum yani.. 3 senedir cefasını ben çektim adam edip başkasına mı bırakıyım sefasını baskasımı sürsün.. Sevdiğini biliyorum hatta eminim odunluk yapısında var ailesiyle bile alakalı. SEvgi nasıl gösterilir bilmiyo. Konuşuyo güzel şeyler söyluyo kendınce onuda benden başkası anlamaz zaten :9:

Ben şunu anladım üstüne düşmeyen, umursamayan daha çok el üstünde tutuluyo. Kötü olcksın, kullanıcksın bu erkekleri o zman değerlenıyosun. Çevremde hep öyle. Arabasız sevgili yapmıyolar kendilerini kapıdan aldırıyolar , etmedıklerı lafı bırakmıyolar ama gözdeler.. Ya biz arabası olmasada olur.. Aman şuraya gitmeyelim masrafa gerek yok. Sen gelme hep yorulma ortada buluşalım..:57: ödül verecekler bize.:65: sonuc sıkış tıkış bi yerde karanlıkta hediyesiz yıl dönümü kutlamak. Çünkü biz aza kanaat edenlerdeniz..:46:

Son düzenleme:
aynen bende sacım makyajın düzgün gideirm hep yanına zaten yapmassam tepkisini belli eder. Ama ben onu her haliyle beğendiğimi belli ettiğim için ki bence bizim en büyük hatamız bu.. gayet paspal gelebiliyo yanıma. ben Sesimi çıkartmıyorum çünkü. Büyük bir hediye falanda beklemiyodum ki sadece o gün en azından tek bi gül alsa gönlümü alabilirdi. Sonrada bana diyokı nankörsün Helali hoş olsunda 150 tl hesap ödedik. :))) ağlanıcak halime gülüyorum belkide. ama onada üzülüyorum ne kadar çok harcamıssa benım o kdr mutlu olmam gerektiği düşüncesinde olduğu için . Erkekler çok saf kadınları mutlu etmek o kadar kolaykı aslında.. :17: ilk başladığımızda dahada odundu şimdi anattıklarım bile hafif kalır yanına neler yaşadık .. :)

dimi masraf ne kadar çok olursa o kadar gönlünüzü aldığını zannediyor sizin beklediğiniz ne onun düşüncesi algılayışı ne :)

aynen para göz durumuna düştüm gösterişi seviyomuşum bilmem neymiş birde tartışınca bunları söyledı 2 gündür tek kelime etmıyorum mesajlarına cevap vermiyorum.

babaannem çalışmadığı halde haftanın 3 günü konken partisi yapar diğer günler de temizlikçi çağırıp iş yapmazdı. Çok bakımlı çok kendine güvenen bir hanımdı.Süper yemek yapmayı da ev işinin de alasını bilirdi.Enstitü mezunuydu.Ama yapmazdı. Dedem işten eve gelince yemek yapardı. Her şeyin parasını da o verirdi yine laf edemezdi.hayatının son anına kadar da bu kadına deli gibi aşıktı. Şimdi soruyorum babaannem kendine değer vermese onu sever miydi acaba diye? Hiç sanmam. merhamet bazen maraz getirir. Sen dünyanın en değerlisi olacaksın ki kendi gözünde, başkalarının da gözünde yükseklerde ol.kanaat etmek seni mutsuzluğa götürebilir dikkat!

aynen para göz durumuna düştüm gösterişi seviyomuşum bilmem neymiş birde tartışınca bunları söyledı 2 gündür tek kelime etmıyorum mesajlarına cevap vermiyorum.

babaannem çalışmadığı halde haftanın 3 günü konken partisi yapar diğer günler de temizlikçi çağırıp iş yapmazdı. Çok bakımlı çok kendine güvenen bir hanımdı.Süper yemek yapmayı da ev işinin de alasını bilirdi.Enstitü mezunuydu.Ama yapmazdı. Dedem işten eve gelince yemek yapardı. Her şeyin parasını da o verirdi yine laf edemezdi.hayatının son anına kadar da bu kadına deli gibi aşıktı. Şimdi soruyorum babaannem kendine değer vermese onu sever miydi acaba diye? Hiç sanmam. merhamet bazen maraz getirir. Sen dünyanın en değerlisi olacaksın ki kendi gözünde, başkalarının da gözünde yükseklerde ol.kanaat etmek seni mutsuzluğa götürebilir dikkat!

Yok Yok artık son verdim gerçekten kafamada koydum zaten . Kendimden ödün vermicm..:44:

Son düzenleme:
biz öyleyiz sühyla ya aman para harcamasınlar aman adam olsunlar aman sigarayı aç içsin cefasını biz çekelim adam edelim :63: benimki özür bile dilemezdi bırak gönül almak için çiçeği:2:
ama seninki hediyede almamış insan bi çiçek alırdı yani bide yengeç burcu olucak :63:

hayatım tepkinde haklısın ama bence abartıyosun biraz,tabi sevgilin de afedersin ama biraz takozluk etmiş,hiç değilse dediğin gibi gülle bi incelik yapabilirdi.Belki de yılların verdiği samimiyetten dolayı doğal içinden geldiği gbi davranmıştır.Ben özel günlerden nefret eden biriyim,yani bunun kapitalist sistem kölelerine para akıtmasından aslında,hatırlanması kadar güzel bi şey yok bu günlerin,bence çok surat asma,onun için önemli bi şeyse özel günler,sen de ona özel bi günde yaptıklarını yaparsın ona,surat asıyosa haklılığını görür ona göre davranırsın,yok önemli değil deyip gelip geçiyosa gerçekten öyle düşündüğünü ve tepkinin biraz ağır kaçtığını anlarsın,sana kalmış fıstık;)

hayatım tepkinde haklısın ama bence abartıyosun biraz,tabi sevgilin de afedersin ama biraz takozluk etmiş,hiç değilse dediğin gibi gülle bi incelik yapabilirdi.Belki de yılların verdiği samimiyetten dolayı doğal içinden geldiği gbi davranmıştır.Ben özel günlerden nefret eden biriyim,yani bunun kapitalist sistem kölelerine para akıtmasından aslında,hatırlanması kadar güzel bi şey yok bu günlerin,bence çok surat asma,onun için önemli bi şeyse özel günler,sen de ona özel bi günde yaptıklarını yaparsın ona,surat asıyosa haklılığını görür ona göre davranırsın,yok önemli değil deyip gelip geçiyosa gerçekten öyle düşündüğünü ve tepkinin biraz ağır kaçtığını anlarsın,sana kalmış fıstık;)

Aslında bende özel günlere bayılan hep bı kutlama hedıyeler falan ısteyen bı ınsan degılım.. ama bıse dendıyse onun layıgıyla yapılmasını beklerım ben yıl ıcınde ondan hıcbıse beklemıyorum mesela ..cunku dedıgın gıbı yılların verdıgı bı samımıyet var bırbırımızı cok ıı tanıyoruz.3 sene de ılk defa basbasa aksam yemege cıktık. genelde hep arkadaslarla cıkarız aksamları cıkacksak. Kafamda kurdum ıste kıyafetıne özenır rezervasyon yaptırır hediyeden cok 3 tane gül alsın 3. senemız oldugu ıcın.. dansa kaldırır ne bıleyım aslında basit seyler bekledım. Basit oldugu halde yapılmadıgı ıcın ve aksıne rezıl bı gun oldugu ıcın bu kadar içime oturdu belkide :97:

hepsi mi aynı olur yaa bunların azıcık düşünceli olabilseler çok şey kazanacaklar ama hep kaybediyorlar böyle odunluk yaparak...

Back
X