Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23.04. Bzim 3. yıl dönümümzdü. Ve benim için çok özeldi taki o günü yaşayana kadar.
Terk et bu adamı !!! Benim de buna benzer bir ilişkim olmuştu. 3yıl boyunca adamın karşısına fönsüz çıkmadım bir sürü hediye aldım iyilikten başka bir şey yapmadım ona ne oldu? 2 çocuklu Rus bir kadınla aldattı. Üstelik Rusya da çocuğum var diye yalan söyledi ayrılmak için. Sana özen göstermeyen adamı Şutla.Sana özen göstermeyen kimseye özen göstermez. Kimse de onu senin gibi çekmez.Merak etme senden iyisini de bulamaz o öküz. terk etmezsen ayıp sana!!![]()
aynen bende sacım makyajın düzgün gideirm hep yanına zaten yapmassam tepkisini belli eder.
bakınız bu olay çok basit aslında.Secret bir yönden gerçek.Eğer bu tür insanlarla olmak istiyorsanız sorun yok. Mutluluklar dilerim.Ama istemiyorsanız şunu bilin ki ignore etmeyi başaramadığınız her öküz size bin öküz olarak geri dönecek. Neden mi? çünkü tarih tekerrürden ibarettir. Evrenin düzeni içinde istemediğiniz şeyleri hayatınızdan çıkarmadığınız takdirde şunu istemiyorum bunu istemiyorum diye düşünmeye başlayacaksınız. Secret a göre istemediğiniz şey insan beyni önce olumlu halini düşünüp sonra olumsuzu algılamaya odaklı olduğundan burnunuzda bitmeye devam edecek. Yani istemediğin ot burnunda hesabı bir kısır döngüye gireceksiniz. Ben bunu çok geç öğrendim. Bildiklerimi paylaşmak ve insanların mutlu olduğunu görmek istiyorum.
aynen bende sacım makyajın düzgün gideirm hep yanına zaten yapmassam tepkisini belli eder. Ama ben onu her haliyle beğendiğimi belli ettiğim için ki bence bizim en büyük hatamız bu.. gayet paspal gelebiliyo yanıma. ben Sesimi çıkartmıyorum çünkü. Büyük bir hediye falanda beklemiyodum ki sadece o gün en azından tek bi gül alsa gönlümü alabilirdi. Sonrada bana diyokı nankörsün Helali hoş olsunda 150 tl hesap ödedik. :))) ağlanıcak halime gülüyorum belkide. ama onada üzülüyorum ne kadar çok harcamıssa benım o kdr mutlu olmam gerektiği düşüncesinde olduğu için . Erkekler çok saf kadınları mutlu etmek o kadar kolaykı aslında..ilk başladığımızda dahada odundu şimdi anattıklarım bile hafif kalır yanına neler yaşadık .. :)
aynen para göz durumuna düştüm gösterişi seviyomuşum bilmem neymiş birde tartışınca bunları söyledı 2 gündür tek kelime etmıyorum mesajlarına cevap vermiyorum.
babaannem çalışmadığı halde haftanın 3 günü konken partisi yapar diğer günler de temizlikçi çağırıp iş yapmazdı. Çok bakımlı çok kendine güvenen bir hanımdı.Süper yemek yapmayı da ev işinin de alasını bilirdi.Enstitü mezunuydu.Ama yapmazdı. Dedem işten eve gelince yemek yapardı. Her şeyin parasını da o verirdi yine laf edemezdi.hayatının son anına kadar da bu kadına deli gibi aşıktı. Şimdi soruyorum babaannem kendine değer vermese onu sever miydi acaba diye? Hiç sanmam. merhamet bazen maraz getirir. Sen dünyanın en değerlisi olacaksın ki kendi gözünde, başkalarının da gözünde yükseklerde ol.kanaat etmek seni mutsuzluğa götürebilir dikkat!
aynen para göz durumuna düştüm gösterişi seviyomuşum bilmem neymiş birde tartışınca bunları söyledı 2 gündür tek kelime etmıyorum mesajlarına cevap vermiyorum.
babaannem çalışmadığı halde haftanın 3 günü konken partisi yapar diğer günler de temizlikçi çağırıp iş yapmazdı. Çok bakımlı çok kendine güvenen bir hanımdı.Süper yemek yapmayı da ev işinin de alasını bilirdi.Enstitü mezunuydu.Ama yapmazdı. Dedem işten eve gelince yemek yapardı. Her şeyin parasını da o verirdi yine laf edemezdi.hayatının son anına kadar da bu kadına deli gibi aşıktı. Şimdi soruyorum babaannem kendine değer vermese onu sever miydi acaba diye? Hiç sanmam. merhamet bazen maraz getirir. Sen dünyanın en değerlisi olacaksın ki kendi gözünde, başkalarının da gözünde yükseklerde ol.kanaat etmek seni mutsuzluğa götürebilir dikkat!
Yok Yok artık son verdim gerçekten kafamada koydum zaten . Kendimden ödün vermicm..:44:
hayatım tepkinde haklısın ama bence abartıyosun biraz,tabi sevgilin de afedersin ama biraz takozluk etmiş,hiç değilse dediğin gibi gülle bi incelik yapabilirdi.Belki de yılların verdiği samimiyetten dolayı doğal içinden geldiği gbi davranmıştır.Ben özel günlerden nefret eden biriyim,yani bunun kapitalist sistem kölelerine para akıtmasından aslında,hatırlanması kadar güzel bi şey yok bu günlerin,bence çok surat asma,onun için önemli bi şeyse özel günler,sen de ona özel bi günde yaptıklarını yaparsın ona,surat asıyosa haklılığını görür ona göre davranırsın,yok önemli değil deyip gelip geçiyosa gerçekten öyle düşündüğünü ve tepkinin biraz ağır kaçtığını anlarsın,sana kalmış fıstık![]()