- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
Evet ya ne bu merakİnsanın basına ne gelirse ya meraktan, ya meraktan.
Fazla merak etmişsiniz.
Adı üstünde eski.
Ulaşıp ne yapacaksınız ?
Neyin hırsı bu ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya ne bu merakİnsanın basına ne gelirse ya meraktan, ya meraktan.
Fazla merak etmişsiniz.
Adı üstünde eski.
Ulaşıp ne yapacaksınız ?
Neyin hırsı bu ?
Bence çoğu kişi eski aşkının neler yaptığını merak eder.. merak etmem diyenleri samimi bulmuyorum ben.. stalk yapmam unutamadımdan değil meraktan..!!
Seni ilgilendirmezKızlarnereden başlasam bilemiyorum.. fazla detaya girmeden kısaca anlatmaya çalışacağım .. eski sevgilim mevzu... 4 yıl kadar önce Bir arkadaşlık sitesinden bir çocukla tanışmıştım çok hoşlandığık birbirimizden çok sevdik çok güzel Bir ilişkiydi tam manasıyla bir ilişkiydi yani neyse fakat bi anlık şımarıklıkla Ben bu çocuktan ayrılmıştım ... O da biz ayrılır ayrılmaz birkaç ay içerisinde ailesinin aracı olduğu bir kızla evlendi.. evlendiği halde beni arayıp sormaya devam etti ... ama ben reddettim yani hoşlanıyordum ama bu şartlar altında görüşmem imkansızdı ...hani adam başkasıyla evlenmişti yani görüşmeye devam etmem imkansızdı ...ona bu şartlar altında beni aramamasını söyledim ... Bu arada ben hala bekarım tabi
.. neyse konuya geleceğim .. bugün öylesine bizim tanııştığımız arkadaşlık sitesine girdim ve onunla tanıştığımız o dönemde kullandığı rumuzunu arattım.. hiçbir beklentim olmadan arattım ...ama bir anda karşıma çıktı ...normalde evlenirken kapatmıştı o profilini ... karşıma çıktı ve en son üç ay önce sisteme girmiş yani adam evlendiği halde hala arkadaşlık sitesinde bizim tanıştığımız arkadaşlık sitesinde aranmaya devam ediyor ve medeni durumunda falan da bekar yazmış, boy boy fotoğraflarını eklemiş , şu an yaşadığı şehri eklemiş.. Şimdi aranızda belki boşanmıştır diyenler olacaktır ama kesinlikle evli bence.. Bilmiyorum ya acaba yazsam mı diye şeytan dürtmüyor değil yani.yazıp yuhlamak istiyorum kendisini.. meğerse ne kadar çapkın biriymiş.... bi yandan da banane diyorum.. naparsa yapsın.. zaten kendisi ŞUAN benim gibi Ankara’da yaşamıyor doğuda farklı bir yerde yaşıyor yani inanılmaz bir rahatlık doğuda küçük yerdesin de bu şekilde rahat olarak aranıyor ... Bu arada kendisi Instagram face falan hiçbir şey kullanmıyor evlendiği kadın kapattırmıştı hepsini... ama adam hala arkadaşlık sitelerinde aranmaya devam ediyor..
Kızlarnereden başlasam bilemiyorum.. fazla detaya girmeden kısaca anlatmaya çalışacağım .. eski sevgilim mevzu... 4 yıl kadar önce Bir arkadaşlık sitesinden bir çocukla tanışmıştım çok hoşlandığık birbirimizden çok sevdik çok güzel Bir ilişkiydi tam manasıyla bir ilişkiydi yani neyse fakat bi anlık şımarıklıkla Ben bu çocuktan ayrılmıştım ... O da biz ayrılır ayrılmaz birkaç ay içerisinde ailesinin aracı olduğu bir kızla evlendi.. evlendiği halde beni arayıp sormaya devam etti ... ama ben reddettim yani hoşlanıyordum ama bu şartlar altında görüşmem imkansızdı ...hani adam başkasıyla evlenmişti yani görüşmeye devam etmem imkansızdı ...ona bu şartlar altında beni aramamasını söyledim ... Bu arada ben hala bekarım tabi
.. neyse konuya geleceğim .. bugün öylesine bizim tanııştığımız arkadaşlık sitesine girdim ve onunla tanıştığımız o dönemde kullandığı rumuzunu arattım.. hiçbir beklentim olmadan arattım ...ama bir anda karşıma çıktı ...normalde evlenirken kapatmıştı o profilini ... karşıma çıktı ve en son üç ay önce sisteme girmiş yani adam evlendiği halde hala arkadaşlık sitesinde bizim tanıştığımız arkadaşlık sitesinde aranmaya devam ediyor ve medeni durumunda falan da bekar yazmış, boy boy fotoğraflarını eklemiş , şu an yaşadığı şehri eklemiş.. Şimdi aranızda belki boşanmıştır diyenler olacaktır ama kesinlikle evli bence.. Bilmiyorum ya acaba yazsam mı diye şeytan dürtmüyor değil yani.yazıp yuhlamak istiyorum kendisini.. meğerse ne kadar çapkın biriymiş.... bi yandan da banane diyorum.. naparsa yapsın.. zaten kendisi ŞUAN benim gibi Ankara’da yaşamıyor doğuda farklı bir yerde yaşıyor yani inanılmaz bir rahatlık doğuda küçük yerdesin de bu şekilde rahat olarak aranıyor ... Bu arada kendisi Instagram face falan hiçbir şey kullanmıyor evlendiği kadın kapattırmıştı hepsini... ama adam hala arkadaşlık sitelerinde aranmaya devam ediyor..
Farkında mısınız..!! Adam boy boy foto eklemiş aranıyor diyorum.. eşini aleni aldatıyor diyorum.. benlik bi durum yok yani...adam kendisi arkadaşlık sitesinde aranıyor.. söylemekten dilimde tüy bitti .. hakaretlerinizi aynen size iade ediyorum..!! Konuma bi daha yazmazsanız sevinirim .!![]()
![]()
SIZIN GIBI LER YUZUNDEN COK YUVALAR YIKILIYOR ŞEYTAN DüRTÜYOR METRESSS OL DIYOR igreniyorum SIZIN gibilerden sen belki merakla yazacaksın adama ya o kadın neler yaşıyacak hiç düşündünmü
Tamamda yazmanizdaki sebep ne. Sizi ilgilendiren birsey yok. Yolda yada cevrenizd3 her aldatan erkegi yanlis yapiyorsun diye uyariyormusunuz. Hayir. Bunun farki ne peki. Icinizde hala bitmemis seyler var belliki. Ben mesela hic arastirmiyorum eskileri ne yaomis ne etmis diye. Onlarin ahlak bekciligide bana dusmedi.Evliliğini Ben neden bozacakmışım ki evliliğini kendisi bozuyor .. ayrıldığımız günden beri bir gün bile aramadım sormadım ben onu... hep o aradı ve ben reddettim aramak isteseydim üç sene boyunca arardım .. burada bir yanlış anlaşılma var ben ona yazıp da ama unutamadım çok seviyorum bana dön demeyeceğim tabii ki yazsam bile suratına tükürecek insanmışsın falan derim
Haklısın hayatım evet doğru diyorsun bana ne ne yaparsa yapsınTamamda yazmanizdaki sebep ne. Sizi ilgilendiren birsey yok. Yolda yada cevrenizd3 her aldatan erkegi yanlis yapiyorsun diye uyariyormusunuz. Hayir. Bunun farki ne peki. Icinizde hala bitmemis seyler var belliki. Ben mesela hic arastirmiyorum eskileri ne yaomis ne etmis diye. Onlarin ahlak bekciligide bana dusmedi.
Size ne. Siz her aldatan erkegi uyarmak gibi bir amme hizmetimi yapiuorsunuz..Farkında mısınız..!! Adam boy boy foto eklemiş aranıyor diyorum.. eşini aleni aldatıyor diyorum.. benlik bi durum yok yani...adam kendisi arkadaşlık sitesinde aranıyor.. söylemekten dilimde tüy bitti .. hakaretlerinizi aynen size iade ediyorum..!! Konuma bi daha yazmazsanız sevinirim .!
Yuhlama bahanesiyle sizde aranıyorsunuz yalnız.Kızlarnereden başlasam bilemiyorum.. fazla detaya girmeden kısaca anlatmaya çalışacağım .. eski sevgilim mevzu... 4 yıl kadar önce Bir arkadaşlık sitesinden bir çocukla tanışmıştım çok hoşlandığık birbirimizden çok sevdik çok güzel Bir ilişkiydi tam manasıyla bir ilişkiydi yani neyse fakat bi anlık şımarıklıkla Ben bu çocuktan ayrılmıştım ... O da biz ayrılır ayrılmaz birkaç ay içerisinde ailesinin aracı olduğu bir kızla evlendi.. evlendiği halde beni arayıp sormaya devam etti ... ama ben reddettim yani hoşlanıyordum ama bu şartlar altında görüşmem imkansızdı ...hani adam başkasıyla evlenmişti yani görüşmeye devam etmem imkansızdı ...ona bu şartlar altında beni aramamasını söyledim ... Bu arada ben hala bekarım tabi
.. neyse konuya geleceğim .. bugün öylesine bizim tanııştığımız arkadaşlık sitesine girdim ve onunla tanıştığımız o dönemde kullandığı rumuzunu arattım.. hiçbir beklentim olmadan arattım ...ama bir anda karşıma çıktı ...normalde evlenirken kapatmıştı o profilini ... karşıma çıktı ve en son üç ay önce sisteme girmiş yani adam evlendiği halde hala arkadaşlık sitesinde bizim tanıştığımız arkadaşlık sitesinde aranmaya devam ediyor ve medeni durumunda falan da bekar yazmış, boy boy fotoğraflarını eklemiş , şu an yaşadığı şehri eklemiş.. Şimdi aranızda belki boşanmıştır diyenler olacaktır ama kesinlikle evli bence.. Bilmiyorum ya acaba yazsam mı diye şeytan dürtmüyor değil yani.yazıp yuhlamak istiyorum kendisini.. meğerse ne kadar çapkın biriymiş.... bi yandan da banane diyorum.. naparsa yapsın.. zaten kendisi ŞUAN benim gibi Ankara’da yaşamıyor doğuda farklı bir yerde yaşıyor yani inanılmaz bir rahatlık doğuda küçük yerdesin de bu şekilde rahat olarak aranıyor ... Bu arada kendisi Instagram face falan hiçbir şey kullanmıyor evlendiği kadın kapattırmıştı hepsini... ama adam hala arkadaşlık sitelerinde aranmaya devam ediyor..peki kızlar bu adam sizce neden hala aranıyor ?!? Mutlu değilsen, boşluktaysan boşanırsın gider .. ya bu erkek milletinin aç gözlülüğü nedir?!?
bırkac ay ıcınde hemen evlenebıldıgıne gore sız varken zaten o kızla gorusuyorlardı demek oluyorKızlarnereden başlasam bilemiyorum.. fazla detaya girmeden kısaca anlatmaya çalışacağım .. eski sevgilim mevzu... 4 yıl kadar önce Bir arkadaşlık sitesinden bir çocukla tanışmıştım çok hoşlandığık birbirimizden çok sevdik çok güzel Bir ilişkiydi tam manasıyla bir ilişkiydi yani neyse fakat bi anlık şımarıklıkla Ben bu çocuktan ayrılmıştım ... O da biz ayrılır ayrılmaz birkaç ay içerisinde ailesinin aracı olduğu bir kızla evlendi.. evlendiği halde beni arayıp sormaya devam etti ... ama ben reddettim yani hoşlanıyordum ama bu şartlar altında görüşmem imkansızdı ...hani adam başkasıyla evlenmişti yani görüşmeye devam etmem imkansızdı ...ona bu şartlar altında beni aramamasını söyledim ... Bu arada ben hala bekarım tabi
.. neyse konuya geleceğim .. bugün öylesine bizim tanııştığımız arkadaşlık sitesine girdim ve onunla tanıştığımız o dönemde kullandığı rumuzunu arattım.. hiçbir beklentim olmadan arattım ...ama bir anda karşıma çıktı ...normalde evlenirken kapatmıştı o profilini ... karşıma çıktı ve en son üç ay önce sisteme girmiş yani adam evlendiği halde hala arkadaşlık sitesinde bizim tanıştığımız arkadaşlık sitesinde aranmaya devam ediyor ve medeni durumunda falan da bekar yazmış, boy boy fotoğraflarını eklemiş , şu an yaşadığı şehri eklemiş.. Şimdi aranızda belki boşanmıştır diyenler olacaktır ama kesinlikle evli bence.. Bilmiyorum ya acaba yazsam mı diye şeytan dürtmüyor değil yani.yazıp yuhlamak istiyorum kendisini.. meğerse ne kadar çapkın biriymiş.... bi yandan da banane diyorum.. naparsa yapsın.. zaten kendisi ŞUAN benim gibi Ankara’da yaşamıyor doğuda farklı bir yerde yaşıyor yani inanılmaz bir rahatlık doğuda küçük yerdesin de bu şekilde rahat olarak aranıyor ... Bu arada kendisi Instagram face falan hiçbir şey kullanmıyor evlendiği kadın kapattırmıştı hepsini... ama adam hala arkadaşlık sitelerinde aranmaya devam ediyor..peki kızlar bu adam sizce neden hala aranıyor ?!? Mutlu değilsen, boşluktaysan boşanırsın gider .. ya bu erkek milletinin aç gözlülüğü nedir?!?
peki kızlar bu adam sizce neden hala aranıyor ?!?
Yoo birkaç ay içinde hemen evlenmeye karar veremez mi? Ben bir hafta içinde tanışıp evlenen gördüm.bırkac ay ıcınde hemen evlenebıldıgıne gore sız varken zaten o kızla gorusuyorlardı demek oluyor
yanı hayatında bırı varken sızle gorusuyordu belkıde
evlendıkten sonra da sıze yazan erkek sızı sevdıgı unutamadıgı ıcın degıl ahlaksızlıgından yapıyor demek oluyor bu
e halıyle baskalarına da yazacak tabı cunku adam ahlaksız
ne beklıyordunuz kı sasırmadım ben adam ahlaksız cunku
Bence evet.Peki bundan senena
Adam da gözün mü var hala ?
bende 3 ay ıcınde evlendım ama esımı tanıyordum gorusuyorduk arkadasımdı bunu demek ıstıyorumYoo birkaç ay içinde hemen evlenmeye karar veremez mi? Ben bir hafta içinde tanışıp evlenen gördüm.
Katılıyorum, sanane.bi yandan da banane diyorum..
bende 3 ay ıcınde evlendım ama esımı tanıyordum gorusuyorduk arkadasımdı bunu demek ıstıyorum
ustelık bukadar capkın bır adam ıcın zor bır ıhtımal sevmedıgı gorusmedıgı bır kızla aılesı uygun gordu dıye evlenmek bırkac ay ıcınde hemen evlenmek :) evlıyken gorustugu kısılere yazan evlenecegı surede konu sahıbı dahıl herkese de yazar bu onun bekar veya evlılık hazırlıgında olmadıgını maalesef gostermez adam ahlaksız cunku