- Konu Sahibi FiltrekahvesevenKleopatra
Prensip sahibiymissiniz gibi "Bu sartlar altinda gorusmem imkansizdi" cumlesiyle cizmeye calistiginiz imaji seytan bir durtmesiyle nasil da altust etmis.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prensip sahibiymissiniz gibi "Bu sartlar altinda gorusmem imkansizdi" cumlesiyle cizmeye calistiginiz imaji seytan bir durtmesiyle nasil da altust etmis.![]()
29 buçukYaş kaç ?![]()
Ben de öyle düşünüyorum hayatımmm.. yakın çevreme durumu anlattım kesinlikle onlar da aynı fikirde.. böylesi bi adamdan allah kurtarmış dediler..Boşver canım Allah kurtarmış seni karaktersizmiş demek ki , hiç bulaşma .
Anlamayacak bir şey yok aslında. Piremsesimiz "ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler"vari bir anlık şımarıklıkla adamı terk ediyor ama adam gidip evlenerek buna öyle bir darbe vuruyorki piremses hala kendine gelemiyorEvli adamı ve dahası ailesini takip etmeniz sizce normal mi ?
Siz ne diye elalemin kocasını talip edip bir de üzerine mesaj yazmak istiyorsunuz ?
Cidden bazı kadınları anlamak imkansız.
Yaptığınız resmen takıntı ve sağlıklı bulamadım ben bu durumu.
Çok normal gibi gülerek anlatmanız da...
Ay neyse banlanmak istemiyorum![]()
Yani bazen insanlar eskiden hayatında olan kişileri internette falan arayabiliyor bu aşktan yada sevgiden değil sadece meraktan seni anlayabiliyorum . Ama İnan hiç bir şey yazma gerçekten değmez , karşıdaki kişi bak beni unutamamış buraya bakmış benim için falan diye düşünür boşu boşuna EGO’su tavan yapar , yada işte sen burdamısın diye bakmak istedim o yüzden siteye girdim falan diye yalan da söyleyebilir sırf seni yoklamak için . Bu tarz durumlara hiç ama hiç girme gerek yok.Ben de öyle düşünüyorum hayatımmm.. yakın çevreme durumu anlattım kesinlikle onlar da aynı fikirde.. böylesi bi adamdan allah kurtarmış dediler..
Kızlarnereden başlasam bilemiyorum.. fazla detaya girmeden kısaca anlatmaya çalışacağım .. eski sevgilim mevzu... 4 yıl kadar önce Bir arkadaşlık sitesinden bir çocukla tanışmıştım çok hoşlandığık birbirimizden çok sevdik çok güzel Bir ilişkiydi tam manasıyla bir ilişkiydi yani neyse fakat bi anlık şımarıklıkla Ben bu çocuktan ayrılmıştım ... O da biz ayrılır ayrılmaz birkaç ay içerisinde ailesinin aracı olduğu bir kızla evlendi.. evlendiği halde beni arayıp sormaya devam etti ... ama ben reddettim yani hoşlanıyordum ama bu şartlar altında görüşmem imkansızdı ...hani adam başkasıyla evlenmişti yani görüşmeye devam etmem imkansızdı ...ona bu şartlar altında beni aramamasını söyledim ... Bu arada ben hala bekarım tabi
.. neyse konuya geleceğim .. bugün öylesine bizim tanııştığımız arkadaşlık sitesine girdim ve onunla tanıştığımız o dönemde kullandığı rumuzunu arattım.. hiçbir beklentim olmadan arattım ...ama bir anda karşıma çıktı ...normalde evlenirken kapatmıştı o profilini ... karşıma çıktı ve en son üç ay önce sisteme girmiş yani adam evlendiği halde hala arkadaşlık sitesinde bizim tanıştığımız arkadaşlık sitesinde aranmaya devam ediyor ve medeni durumunda falan da bekar yazmış, boy boy fotoğraflarını eklemiş , şu an yaşadığı şehri eklemiş.. Şimdi aranızda belki boşanmıştır diyenler olacaktır ama kesinlikle evli bence.. Bilmiyorum ya acaba yazsam mı diye şeytan dürtmüyor değil yani.yazıp yuhlamak istiyorum kendisini.. meğerse ne kadar çapkın biriymiş.... bi yandan da banane diyorum.. naparsa yapsın.. zaten kendisi ŞUAN benim gibi Ankara’da yaşamıyor doğuda farklı bir yerde yaşıyor yani inanılmaz bir rahatlık doğuda küçük yerdesin de bu şekilde rahat olarak aranıyor ... Bu arada kendisi Instagram face falan hiçbir şey kullanmıyor evlendiği kadın kapattırmıştı hepsini... ama adam hala arkadaşlık sitelerinde aranmaya devam ediyor..peki kızlar bu adam sizce neden hala aranıyor ?!? Mutlu değilsen, boşluktaysan boşanırsın gider .. ya bu erkek milletinin aç gözlülüğü nedir?!?
Küçük de değilsin ya hayatında başka meşgaleler bul kendine .bence o kadar da inceleme artık boşver . Adı üzerinde eski sevgili ve de dediğine göre evliymiş adam . Ne yaptığı kendini ve onun eşini bağlar diye düşünüyorum29 buçuk![]()
Peki şuan hayatındaki adam senin eski sevgilini çılgınlar gibi stalkladığını biliyor mu?Zaten şu an benim hayatımda başka birisi var.. kendisine hala aşık değilim.. erkeklerdeki bu ne aç gözlüklüktür...sadece evli adamın küçücük şehirde boy boy fotoğraf koyup aranmasına şaşırdım
Ve hep adam taciz ediyormuş konu sahibiniÖylesine siteye girmeler, beklenti olmadan aratmalar... Tabii canım![]()
Sen baskasini yuhlayacagina evli adami aklindan gecirdigin icin kendi dusuncelerini bi gozden gecir once bence baska is bul kendine. Onuda karisi düşünsün sen degilKızlarnereden başlasam bilemiyorum.. fazla detaya girmeden kısaca anlatmaya çalışacağım .. eski sevgilim mevzu... 4 yıl kadar önce Bir arkadaşlık sitesinden bir çocukla tanışmıştım çok hoşlandığık birbirimizden çok sevdik çok güzel Bir ilişkiydi tam manasıyla bir ilişkiydi yani neyse fakat bi anlık şımarıklıkla Ben bu çocuktan ayrılmıştım ... O da biz ayrılır ayrılmaz birkaç ay içerisinde ailesinin aracı olduğu bir kızla evlendi.. evlendiği halde beni arayıp sormaya devam etti ... ama ben reddettim yani hoşlanıyordum ama bu şartlar altında görüşmem imkansızdı ...hani adam başkasıyla evlenmişti yani görüşmeye devam etmem imkansızdı ...ona bu şartlar altında beni aramamasını söyledim ... Bu arada ben hala bekarım tabi
.. neyse konuya geleceğim .. bugün öylesine bizim tanııştığımız arkadaşlık sitesine girdim ve onunla tanıştığımız o dönemde kullandığı rumuzunu arattım.. hiçbir beklentim olmadan arattım ...ama bir anda karşıma çıktı ...normalde evlenirken kapatmıştı o profilini ... karşıma çıktı ve en son üç ay önce sisteme girmiş yani adam evlendiği halde hala arkadaşlık sitesinde bizim tanıştığımız arkadaşlık sitesinde aranmaya devam ediyor ve medeni durumunda falan da bekar yazmış, boy boy fotoğraflarını eklemiş , şu an yaşadığı şehri eklemiş.. Şimdi aranızda belki boşanmıştır diyenler olacaktır ama kesinlikle evli bence.. Bilmiyorum ya acaba yazsam mı diye şeytan dürtmüyor değil yani.yazıp yuhlamak istiyorum kendisini.. meğerse ne kadar çapkın biriymiş.... bi yandan da banane diyorum.. naparsa yapsın.. zaten kendisi ŞUAN benim gibi Ankara’da yaşamıyor doğuda farklı bir yerde yaşıyor yani inanılmaz bir rahatlık doğuda küçük yerdesin de bu şekilde rahat olarak aranıyor ... Bu arada kendisi Instagram face falan hiçbir şey kullanmıyor evlendiği kadın kapattırmıştı hepsini... ama adam hala arkadaşlık sitelerinde aranmaya devam ediyor..peki kızlar bu adam sizce neden hala aranıyor ?!? Mutlu değilsen, boşluktaysan boşanırsın gider .. ya bu erkek milletinin aç gözlülüğü nedir?!?
O oyle bi cumle degil ama neyse 'insanin basina ne gelirse ya meraktan ya da y' sen biliyorsnİnsanın basına ne gelirse ya meraktan, ya meraktan.
Fazla merak etmişsiniz.
Adı üstünde eski.
Ulaşıp ne yapacaksınız ?
Neyin hırsı bu ?