3 yıl sonra aynı acıyı duyguyu tatmak?

hayallerhayatlarprensesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
9
-7
1
32
26 yaşında bir kadınım. Üniversitede başlayıp 3 yıl süren ve sonunda bana ihanet ettiği için bitti ilişkim. Ve daha sonra 3 sene boyunca hayatıma kimseyi almadım güvenemedim. Taki 6 ay öncesine kadar. Aynı apartman da 7 senedir olan bir komşuluğun ardından bana açılıp ve benimde onu sevmemle ilişkimiz başladı. Daha öncedende seviyormuş ama ilk önce babasını ardından annesini kaybedinde bir türlü açılamamış. Ve biz 6 ay önce sevgili olduk ama bunun hakkında çok içki içiyor dediler ve doğru. Eve kadın çok getirdi gözlerimle görüyordum hatta evli akrabası ile bile ilişki yaşadı. Geçmiş dedim geride bıraktım. 6 ay içinde hatalar evet yaptı ama sevdim ve çok güvendim. Yalanları vardı içkisi felan. Kendisi araba tamircisi. Cuma günü gece 11.30 yazdı bana araba var tamir ettim onu bırakıp eve gelicem diye. Ben de uyumusum ve gece 3 de ben eve geld,m yazıyor. 11.30-3 arası hiç msj yazmamış. Sabah sordum ve cevap arabanın sahibini bekledim. Yalana bak. Ben sinirlenince azarladı yüzüme kapattı. Ve cumartesi pazar hiç yazmadı. Dün sosyal medyadan bir kız ekliyor ve bende bunun sayfasına girmemle kızla denize gitmiş pazar günü bir eğlenme bir eğlenme. Şimdi zaten ne beni arıyor ne sabah işe giderken bekliyor. Ve size yemin ederim evde tek kimsesiz diye her gün yemeğimden ayırıp ona yemek verirdim aç kalmasın diye hasta oldu evden ona gizlice nane limon kaynatıp indirdim. Ama sonuç o şahıs bulduğu kadınla beraber olup denize gidip beni de hayatından silmiş. 3 sene bekle ve aynı acıyı duyguyu tekrar yaşa şimdi ben nasıl toparlanacam

Evli akrabasıyla ilişki yaşamış biriyle olmanız sizin hatanız. İnsanın karakteri değişmez.
Öncekini nasıl unuttuysanız şimdi de yapacaksınız. Başka çare yok.

Bile bile lades demissiniz .. evli biriyle iliski yasadigini bildiginiz halde ona evet demis elinden tutmussunuz .. nasil güvendiniz nasil kabul ettiniz bu durumu hayret ettim ..

Eğer aklınızla değil duygularınızla hareket etmeye devam ederseniz 3 cüsüde kaçınılmaz olacaktır
Alkol çok alıyor
Hayatında bir çok kadın var öyleki evli bir akrabasıyla ! Bile ilişki yaşamış
Birinin ahlak anlayışı sizce nasıl olabilir
Üzülmedim size yani
Hatta iyi olmuş
Sonra evli çocuklu buraya konu açmakta var

Ahah bir an ben mi yazdım bunu diye baktım. Bu hikayenin nerdeyse aynısını yaşadım ben. Tek fark süreler kısaydı bende. Yani daha kısa süren bir komşuluk ve çok daha kısa süren bir ilişki. Evet kız getirmeler vs birebir aynı. Sonuç ne oldu biliyor musun sessizce terkedildim... Merkezde insanların içinde hıçkıra hıçkıra agladigimi hatırlıyorum. Hepsi geçti bitti üzerinden neredeyse üç yıl geçti. Şuan cok güzel giden bir ilişkim var iki yıldır. Huylu huyundan vazgecmez bunu unutma, bundan sonra yapacağın seçimde kriterlerini belirleyip ona göre yola devam etmelisin.

kızlar gerçekten duygular devreye girince beyin çalışmıyor. karşıda ki kişinin hatalarını görmüyorsun. bir daha yapmaz sanıyorsun. sonuç hayal kırıklığı ..............

Siz zaten çevreden gelen sinyal ve uyarıları kulaklarınızı kapamış ve görmezden gelmişsiniz. Olacağı buymuş zaten. bu tarz bir adamdan ne bekliyordunuz?

İleri de daha çok acı çekmemek için bir ilişkiye başlarken o sinyalleri iyi yakalamalı insan. Görmezden gelirseniz sonuç hüsran...

Evli akrabasıyla ilişki yaşamış bir varlıktan ne bekliyordunuz ki tam olarak?

Bence böyle bir ahlaksizdan kurtuldugunuz için şükredin. Değil ki üzülmek. Kendinize reva gördüğünüz insana bir bakın.

hayatınıza yeniden insan alırken hiç seçici davranmamışsınız, bir sürü olumsuz özelliği olan bir insanı neden hayatına sokar ki insan?ilişki ilerledikçe duygusallık artar ve alışkanlıklar oluşur, o noktadan sonra ilişkiye son vermeniz mümkün olacak mıydı bir düşünün.siz sonucunu bile bile ve önceki ilişkinin sizde bıraktığı yıkıma rağmen tekrar böyle bir durumun içine atlamışsınız.başkasından ziyade kendinize kızın bu durumda,seçimlerinizin bedelini yaşıyorsunuz şimdi.

Bile bile ateşe atmışsın.İnsanlar değişmez değişmesini beklemek sadece kişinin kendisini kandırmasidir.
Hayatımda biri olsun diye almayin kimseyi.
Kriteriniz olsun seçici olun üzülmeyin.

evli akrabasıyla bırlıkte olan adam az bile yapmış ne dıyelım.
sen kendın ıstemişsin.
çocukda bu benı boyle kabul ettı ses etmez demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…