3 yıl sonra düğün fotoğrafı çektirmek

pirayeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
415
16
26
Ankara
Evet arkadaşlar doğru anladınız. Eşimle zor şartlarda evlendik. Pek çok şey istediğim gibi olmadı. 2010 yılında evlendik 16 aylık bebeğimiz var. Ve fotoğraflarımız hiç istediğim gibi değil. Şimdi mutluyuz Allah'a şükür. geçmişte çok şeyi değiştiremem ama bu elimde. Eşimle konuştum bakarız diyor. Bazen saçma gibi geliyor ama gönülde istiyor. Güzelde bir anı olur diyorum.

Şu da var az çok değiştik o günlerdeki gibide değiliz. Bi yandanda anlamsız olur gibi. Ne biliym yazarken bile vazgeçtim sanki. Bazen diyorum saçmalıyormuyum. Eğer karar verirsem gelinliğimi kurutemizlemeye vercem. Sizce çok mu anlamsız isteğim. Siz olsanız eski resimlerimi duzeltirsiniz yoksa çektirirmisiniz.
Fikirleriniz önemli benim için.

Evet arkadaşlar doğru anladınız. Eşimle zor şartlarda evlendik. Pek çok şey istediğim gibi olmadı. 2010 yılında evlendik 16 aylık bebeğimiz var. Ve fotoğraflarımız hiç istediğim gibi değil. Şimdi mutluyuz Allah'a şükür. geçmişte çok şeyi değiştiremem ama bu elimde. Eşimle konuştum bakarız diyor. Bazen saçma gibi geliyor ama gönülde istiyor. Güzelde bir anı olur diyorum.

Şu da var az çok değiştik o günlerdeki gibide değiliz. Bi yandanda anlamsız olur gibi. Ne biliym yazarken bile vazgeçtim sanki. Bazen diyorum saçmalıyormuyum. Eğer karar verirsem gelinliğimi kurutemizlemeye vercem. Sizce çok mu anlamsız isteğim. Siz olsanız eski resimlerimi duzeltirsiniz yoksa çektirirmisiniz.
Fikirleriniz önemli benim için.

Neden gec olsun? Bunu yapan bir sürü cift biliyorum.

Nacizane tavsiyem eğer maddi durumunuz müsaitse güzel bir gelinlk kiralayın, kuru temizleme ile aynı fiyata gelir, acık havada güzel bir cekim yapın. Minik bebeğiniz de bir iki karede olur belki :)

Önemli olan sizin hayatınız sizin istekleriniz, icinizde kalacağına yapın.

Bence hic sacma degil ya icinizde ukte kalacagina giyin gelinliginizi damatliginizi cektirin mis gibi fotolar
Hem artik cok guzel dis cekim yapiyorlar
İyice gelisti fotograf isi

Esin gelinlik ve damatliga yanasmiyorsa guzel guzel baska kiyafetler giyinir yine dis cekim yaparsiniz

Ne saçma ne de geç. Ayıp değil günah değil yasak değil. Neden içinizde kalsın. Mutlu olacaksanız tabi ki yapın.

en güzel fotoğrafçıyı tutun doyasıya foto çektirin.. millet ne der diye düşünmeyin hiç.. gönlünce çekim yaptır.. düğün zamanı azcık daha geçsin fotocunun yoğun olmadığı bi zamanda doyasıya çekim yaptır.. düğün sezonu geçince hem uygunda olur fiyatlar.. eğer izmirdeysen yardımcı olabilirim sana bu konuda..

Nacizane tavsiyem eğer maddi durumunuz müsaitse güzel bir gelinlk kiralayın, kuru temizleme ile aynı fiyata gelir, acık havada güzel bir cekim yapın. Minik bebeğiniz de bir iki karede olur belki :)

Aslında gelinliğimi seviyorum. Bide anısı varya. Kiralama ne kadar dır ki acaba? Yorum için teşekkür ederim yüreklendirdiniz beni:)

cnm hayat bana hiç bir isteğimi ertelememem ya da vazgeçmemem gerektiğini öğretti,
yarın ahh keşke dememek için isteğini kalbine gömme,
yarının bize ne getireceği belli olmaz, anı yaşa, dilediğince fotoğrafını çektir =)

Bak bu konuda yalnız değilsin canım.Bizde aynı şeyi düşünüyoruz eşimle ve üstelik 4 yıllık evliyiz :) Neden olmasın yaa.Bence daha fazla geç kalmamak lazım.Yani 50 yaşına geldiğimde 25 yaşım ile 29 yaşım arasındaki fark bana vız gelecektir hahahah :D

Bence titiz davran ve iyi bir fotoğrafçı bul.Fotoğraf çekilecek mekanları araştır veya önerileri dinle.Sabahtan git misler gibi kuaförüne.Yeni trend gelin saçı makyajı vs. yaptır ve tak kocanıı kolunaa sonrası obaaaa :)) Dilediğince doya doya çektir canım.Bende yapıcam bendeee :))))

Bence hic sacma degil ya icinizde ukte kalacagina giyin gelinliginizi damatliginizi cektirin mis gibi fotolar
Hem artik cok guzel dis cekim yapiyorlar
İyice gelisti fotograf isi

Esin gelinlik ve damatliga yanasmiyorsa guzel guzel baska kiyafetler giyinir yine dis cekim yaparsiniz

Eşim güldü utanmıcakmısın dedi yoo dedim bakarız dedi.bi çok şeyi kabul ettim kınada giydiğim kıyafet arkadaşımındı, davetiyeler en ucuzu, fotoğrafçı en ucuzu düşünün 2010 yılında adam dijital vermedi resimleri, salon desen 2 saat hadi hadi diye çıktık salondan bizden sonra düğün vardı, gelinliğimi arkadaşının dükkanı vardı orda diktirdik ucuza, saçımı teyzeoğlu yaptı kuaför ama d
Güzel olmadı.

Şimdi bakıyorum. Eşim hep uğraştı mutlu olayım diye ha düğün arabamızda eşimin çalıştığı yerden güzeldi ana klasik bir araba.

Ama aileler yanaşmadı para harcamaya hep atıp tuttu eşimin babası ama hiç para harcamadı. Babamda ona kızdı zaten bende İstemedim. ha kızıyormuyum onlara hayır tek kızdığım şey bizim yaptıklarımızla kendi yapmışlar gibi övünmeleri. kayınbaba pek sever atıp tutmayı. Olduğu kadar dedik. Şimdi nerde fotoğraf çekilen çift görsem içim bi hoş oluyor.eşim ben bakmayım diye hızlı geçiyor.

İçimi döktüm valla yılların birikimi.

en güzel fotoğrafçıyı tutun doyasıya foto çektirin.. millet ne der diye düşünmeyin hiç.. gönlünce çekim yaptır.. düğün zamanı azcık daha geçsin fotocunun yoğun olmadığı bi zamanda doyasıya çekim yaptır.. düğün sezonu geçince hem uygunda olur fiyatlar.. eğer izmirdeysen yardımcı olabilirim sana bu konuda..

Sağol canım ankaradayım yinede fotoğrafçı tutamam bizde çok değişen bişey yok maddi anlamda. öğretmenim hala atanamadım hala kiradayız ama bunu kafama koydum.işte yinede yapabilirmiyim oda meçhul geçen bi fotoğrafçıya sordum450 den başlıyor dedi. Bi arkadaşı çeker herhalde eşimin. Şimdi istememin sebebi madiyatın düzelmesi değil dahada geç olmaması.

Bak bu konuda yalnız değilsin canım.Bizde aynı şeyi düşünüyoruz eşimle ve üstelik 4 yıllık evliyiz :) Neden olmasın yaa.Bence daha fazla geç kalmamak lazım.Yani 50 yaşına geldiğimde 25 yaşım ile 29 yaşım arasındaki fark bana vız gelecektir hahahah :D

Bence titiz davran ve iyi bir fotoğrafçı bul.Fotoğraf çekilecek mekanları araştır veya önerileri dinle.Sabahtan git misler gibi kuaförüne.Yeni trend gelin saçı makyajı vs. yaptır ve tak kocanıı kolunaa sonrası obaaaa :)) Dilediğince doya doya çektir canım.Bende yapıcam bendeee :))))

Sağol canım iyi geldi mesajın artık ne kadar olursa. Sende bana örnek oldun. Bu sene çalışacağım inş. Az daha bekleyim beklemişken güzel olsun bari olmazsa 2014 baharında çektirelim. Yine dandik olursa fotolar emeğime yazık.

olur neden olmasın ki.
önemli olan sizin mutlu olmanız.
benim nikahım düğünden önce olmuştu.
eşimde başka şehirdeydi.kv katakulleye getirip hiç beğenmediğim bi nikah şekeri aldı.
içimde kalmıştı.evlenince eşime anlattım.
o da bi çözüm buldu.
ilk bebeğimiz olduğunda bebek şekeri dağıtırken,içine sinen nikah şekeride yaptırırız,
onlarıda dağıtırız soranlara da:''çocuğumuz olunca evliliğimiz daha da güzelleşti,tazelendi'' deriz dedi :27:
çok sevindim.şuan hamileyim,Allah nasip ederde yavrumu hayırlısıyla kucağıma alırsam,bebek şekerinin yanında nikah şekerimizde olacak :emir_bebek: :123: :nazar:

cnm hayat bana hiç bir isteğimi ertelememem ya da vazgeçmemem gerektiğini öğretti,
yarın ahh keşke dememek için isteğini kalbine gömme,
yarının bize ne getireceği belli olmaz, anı yaşa, dilediğince fotoğrafını çektir =)

Teşekkür ederim mutlu oldum gerçekten:))

Bence hiç anlamsız değil, yaptırmalısın. Benim de aklımdan geçiyor. Biraz elimiz bollaşınca yapıcaz inşallah. Benim hevesim de düğün klibi :38:

Son düzenleme:
olur neden olmasın ki.
önemli olan sizin mutlu olmanız.
benim nikahım düğünden önce olmuştu.
eşimde başka şehirdeydi.kv katakulleye getirip hiç beğenmediğim bi nikah şekeri aldı.
içimde kalmıştı.evlenince eşime anlattım.
o da bi çözüm buldu.
ilk bebeğimiz olduğunda bebek şekeri dağıtırken,içine sinen nikah şekeride yaptırırız,
onlarıda dağıtırız soranlara da:''çocuğumuz olunca evliliğimiz daha da güzelleşti,tazelendi'' deriz dedi :27:
çok sevindim.şuan hamileyim,Allah nasip ederde yavrumu hayırlısıyla kucağıma alırsam,bebek şekerinin yanında nikah şekerimizde olacak :emir_bebek: :123: :nazar:

Nikah şekerini de aklıma sokma:)) coştun iyice der eşim.

nikah şekeri çok maliyetli bir olay değil,düşün derim :34:
hem aşkınızda tazelenmiş olur :1:

Güzel bir fotoğraf çektirelbilsem yeterdi bana başka bişey istemem inan. Hiç kimseye gösteresim gelmiyor resimleri. Düğün videosundada biz yokuş zaten ortaya koyup gitmişler sanki kamerayı:))

Back
X