Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben en yakınım eşimden gördüm bunu degerin yok inan biz borçsuz nişan düğün yaptık 8 aylık ögretmen maaşı ile noldu kim Allah razı olsun dedi kimse o yüzden gerek yokmuş ezik olmayaCanım benim düğün kasetini bende izlemiyorum sinirimi bozuyor. Evet bencede acımayacaksın eşimin ailesinde yok değil paraya kıyamamışlar bilsem yaptırırdım ama yine yaptırmazdım eşime yüklüyorlar sürekli( adam kar etti bizim düğünden. Düğünü bile saat 4 de almış ucuz diye.düğün salonunun parasınıda ertesi gün altın bozdurup ödedik.
Aman canım anlatsam varya roman olur. Şimdi beni herkes seviyor. niye ?eşimede diyorum ezikmiyim ben diye. Çok susuyorum saygısızlık olmasın diye ama düşününce kaldıramıyorum değersizmiyim bu kadar diye.
Ne güzel istediğin gibi olmuş. Keşke benimde öyle olsaydıda dış çekim eksik kalsaydı. Herkes ayrı bunalmıştı beni herşeye eyvallah dediğim halde. Kendi ailem dahilsaçma olurmu hiç bence çok güzel olur. benim düğünümde herşey istediğim gibi oldu ama kışa geldiği için dış çekim yapamadık çok istiyodum benimde o içimde kaldı sizde çok güüzel bi mekanda dış çekim yaptırabilirsiniz
çektir bence saçma falan olmaz fotolarınızı bekliyoruz:)
Hiç saçma değil.
Bence çok eğlenceli olur hem bebeğiniz de olur fotoğraflarda.
Eşim bile daha yeni evli olmamıza rağmen 10 yıl sonra nikah tazeleyelim düğün yapalım diyor
İçinde kalmasın dilediğin gibi olsun herşey inşallah.
Sizler saçma değil diyorsunuz ya nasıl seviniyorum. Alla hepinizden razı olsun kızlar.
ben en yakınım eşimden gördüm bunu degerin yok inan biz borçsuz nişan düğün yaptık 8 aylık ögretmen maaşı ile noldu kim Allah razı olsun dedi kimse o yüzden gerek yokmuş ezik olmaya![]()
Güzel anıların olmasını istemek neden saçmalık olsun ki canım.
İleride keşke yapsaydım diye pişman olacağına keyfini çıkar.
Güzel anıların olmasını istemek neden saçmalık olsun ki canım.
İleride keşke yapsaydım diye pişman olacağına keyfini çıkar.
bende bi ara ciddi ciddi düşünmüştüm , hala da aklımda dır yani, bi sürü düğün fotom olmasına rağmen, gelinlik olmasa bile güzel bi nikah elbisesi gibi beyaz bi şık elbiseyle çekinebilirsin İKİNCİ BAHARIN OLUR![]()
ben bunu 50 li yaşlarda yapanı gördüm , biz niye yapmayalım hala buruşmadık herşey yakışır![]()
Bakalım benimkide düşüncede mi kalacak inşallah yapabilirim. Buruşmadık dimi:))
Yapmaman için bir sebep yok ,
gelinliğin , eşin , isteğin ee birde promosyon olarak bebişin var![]()
Demek ki yapabilirsin![]()
HERŞEY ZAMANINDA GÜZEL , zaman hep geçiyor ama insanın içinde kalanlar hiç geçmiyor , yap tabiki hiç te uçuk bi fikir değil , millet neler yapıo kız
Bide gelinliğe girebilirsem benden iyisi yok dimi:)
Evet arkadaşlar doğru anladınız. Eşimle zor şartlarda evlendik. Pek çok şey istediğim gibi olmadı. 2010 yılında evlendik 16 aylık bebeğimiz var. Ve fotoğraflarımız hiç istediğim gibi değil. Şimdi mutluyuz Allah'a şükür. geçmişte çok şeyi değiştiremem ama bu elimde. Eşimle konuştum bakarız diyor. Bazen saçma gibi geliyor ama gönülde istiyor. Güzelde bir anı olur diyorum.
Şu da var az çok değiştik o günlerdeki gibide değiliz. Bi yandanda anlamsız olur gibi. Ne biliym yazarken bile vazgeçtim sanki. Bazen diyorum saçmalıyormuyum. Eğer karar verirsem gelinliğimi kurutemizlemeye vercem. Sizce çok mu anlamsız isteğim. Siz olsanız eski resimlerimi duzeltirsiniz yoksa çektirirmisiniz.
Fikirleriniz önemli benim için.