Giremezsen üstüne uygun düzelttirirsin terziye tek derdin bu olsun.
Ama adamı boşayıp yeniden almana gerek yok![]()
Gircem girmeliyim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giremezsen üstüne uygun düzelttirirsin terziye tek derdin bu olsun.
Ama adamı boşayıp yeniden almana gerek yok![]()
boşama kız yazık , devir kötü valla , şuan kadınlar kudurmuş durumda kapan olur allah muhafaza ::)) hiç boş bırakmıolar adamları anam :)) şaka bi yana , allah herkesin yuvasına uzun yıllar nasip etsin inş. bende dahil, kocişler iyi be ya dioz yapıolar maşallah , daha ne olsn, azcık masraflar borçlar arada birikince boyunları bükülüo ama yapcak bişy yok geçim hep olcak, yap gitsin![]()
![]()
çektir tabii ki çok da güzel olur daha esprili ve neşeli olur bebeğinle birlikte
Ne güzel olur canım. Biz bebişle gittik bu sene ilk defa tatile, adına balayı dedik:)) öyle oldu, güzel oldu.Hayır saçmalamıyorsun.
Biz de çok çok zor şartlarda evlendik.
Düğün de yapamadık.
Gelinlik de giymedim.
eşim askerden döndüğünde arabamızı süsletip gelinlik damatlık giyip fotoları çektirip bir otele balayı yapmaya gideceğiz. bizim de 3.5 yıllık evliliğimiz olacak o zamanda. geç olsun güç olmasın :)
ben de acmistim boyle bi konu. ama hala gelinligimi giyecek kivama gelemedimogluma da smokin giydirecektim.
yap bence nasilsa 10 yil sonra o da eski olacak ve ani olacak
fıkır saçma değilde o resimleri kıme gösttericez allah aşkınaa
herşey zamanında güzel
Sende doğru söylüyorsun aslında sanki millet ölüyor benim fotolara bakmaya:)) anamın bir tane bile resmi yo eee ne oluyor hiçççç. Ama durup durup. Azıyor bu istek bacımm. Hiç ummadığın anda gözlerin doluyor. İşte o an yapmalıyım diyorsun sonra boşver saçma diyorsun sonra tekrar gözlerin doluyor sonra tekrar boşver diyor..... Sonra bakmışın o iğrenç resimleri torunlarına gösteriyorsun yada yoksun zaten çoktan öbür taraftasın böle gider yani:)))
Bence mükemmel bir fikir canım. Tekrar gelinlik damatlık giyip fotoğraf çekilmek hele de bebeğinle falan çok hoş olur.
Hiçte saçma değil öyle diyenlere de hiç bakma...
pirayecim fotoğraf mı çektireceksiniz canım
bence sakıncası olmaz. sonuçta eşinlesin istediğin zaman çektirirsin
o size özel bir durum niye geç olsun ya da niye garip olsun ki?
Renginim gelinlikle çekinmek istiyordum burdaki arkadaşlar beyaz elbise falan dedi.azcık kafam karıştı. Ama içimi döktüm rahatladım. Ne güzel bi yer burası yaaa hiç tanımadığın insanlar destek oluyor. Çektirmesemde mutlu oldum.
Sende doğru söylüyorsun aslında sanki millet ölüyor benim fotolara bakmaya:)) anamın bir tane bile resmi yo eee ne oluyor hiçççç. Ama durup durup. Azıyor bu istek bacımm. Hiç ummadığın anda gözlerin doluyor. İşte o an yapmalıyım diyorsun sonra boşver saçma diyorsun sonra tekrar gözlerin doluyor sonra tekrar boşver diyor..... Sonra bakmışın o iğrenç resimleri torunlarına gösteriyorsun yada yoksun zaten çoktan öbür taraftasın böle gider yani:)))