3 yıl sonra düğün fotoğrafı çektirmek

boşama kız yazık , devir kötü valla , şuan kadınlar kudurmuş durumda kapan olur allah muhafaza ::)) hiç boş bırakmıolar adamları anam :)) şaka bi yana , allah herkesin yuvasına uzun yıllar nasip etsin inş. bende dahil, kocişler iyi be ya dioz yapıolar maşallah , daha ne olsn, azcık masraflar borçlar arada birikince boyunları bükülüo ama yapcak bişy yok geçim hep olcak, yap gitsin :34::34: :54:

Kadınlar bu ara evli erkeklere sardı bekar olsa bakmazlar,evli olunca çekici oluyor Heralde:))

Resime neden taktım bende bilmiyorum. Çok kızdım kendime zamanında, niye takıyorum, ne gerek var diye ama olmuyor hep aynı noktadayım. Bu benim içimde kalmış ne kadar kabullenmesemde önemsiz desemde hele tekrar çektirme fikri bile mutlu etti beni.

çektir tabii ki çok da güzel olur daha esprili ve neşeli olur bebeğinle birlikte

Sıpa uslu durmaz ki rezil eder fotoğrafta çekinilmez. Sonra eşimle diyaloğumuz şöyle olur.
Eşim: evli barklı çocuklu kocaman kadınsın al gördünmü resmi. Oğlum dur bırak ananın duvağını kadın 3 yıldır uğraşıyor.
Ben: dudağımı büzerek; neden öyle diyosun yağğğğ ne güzel olcak resimlerimiz

Hayır saçmalamıyorsun.
Biz de çok çok zor şartlarda evlendik.
Düğün de yapamadık.
Gelinlik de giymedim.
eşim askerden döndüğünde arabamızı süsletip gelinlik damatlık giyip fotoları çektirip bir otele balayı yapmaya gideceğiz. bizim de 3.5 yıllık evliliğimiz olacak o zamanda. geç olsun güç olmasın :)
Ne güzel olur canım. Biz bebişle gittik bu sene ilk defa tatile, adına balayı dedik:)) öyle oldu, güzel oldu.

bence sacma degil,
facebookta o kadar fotografci varki dis mekan cekimlerini uyguna yapan
benimde dügün resimlerim pek icime sinmedigi icin
dis mekan cekimleri yaptirmak istiyorum bi ara
ama benim düsüncem gelinlikle degil, daha rahat ve eglenceli ask resimleri..

ben de acmistim boyle bi konu. ama hala gelinligimi giyecek kivama gelemedim :50: ogluma da smokin giydirecektim.

yap bence nasilsa 10 yil sonra o da eski olacak ve ani olacak

Bence mükemmel bir fikir canım. Tekrar gelinlik damatlık giyip fotoğraf çekilmek hele de bebeğinle falan çok hoş olur.
Hiçte saçma değil öyle diyenlere de hiç bakma...

fıkır saçma değilde o resimleri kıme gösttericez allah aşkınaa

herşey zamanında güzel

ben de acmistim boyle bi konu. ama hala gelinligimi giyecek kivama gelemedim :50: ogluma da smokin giydirecektim.

yap bence nasilsa 10 yil sonra o da eski olacak ve ani olacak

Okudum konunu canım. Oğluşa smokinde güzel fikir. Gelinliğimin içine girmek için azcık fazlam var. O zamanlar stresten çok zayıflamıştım. Aslında şimdi kilom iyi ama sıkılaşmam lazım. Çektirme fikri bile mutlu ediyor insanı dimi ama:))

fıkır saçma değilde o resimleri kıme gösttericez allah aşkınaa

herşey zamanında güzel

Sende doğru söylüyorsun aslında sanki millet ölüyor benim fotolara bakmaya:)) anamın bir tane bile resmi yo eee ne oluyor hiçççç. Ama durup durup. Azıyor bu istek bacımm. Hiç ummadığın anda gözlerin doluyor. İşte o an yapmalıyım diyorsun sonra boşver saçma diyorsun sonra tekrar gözlerin doluyor sonra tekrar boşver diyor..... Sonra bakmışın o iğrenç resimleri torunlarına gösteriyorsun yada yoksun zaten çoktan öbür taraftasın böle gider yani:)))

Sende doğru söylüyorsun aslında sanki millet ölüyor benim fotolara bakmaya:)) anamın bir tane bile resmi yo eee ne oluyor hiçççç. Ama durup durup. Azıyor bu istek bacımm. Hiç ummadığın anda gözlerin doluyor. İşte o an yapmalıyım diyorsun sonra boşver saçma diyorsun sonra tekrar gözlerin doluyor sonra tekrar boşver diyor..... Sonra bakmışın o iğrenç resimleri torunlarına gösteriyorsun yada yoksun zaten çoktan öbür taraftasın böle gider yani:)))

okadar takmaya ay sen ebnım saçımı bı görsen tas geçirmişler sankı en iğrenç gelin başı yarışması olsa kesin ilk 3 e gırerım ama resım çekinmek hiç aklıam gelemdı yenıden belkıde cesaret edemıycemden tepkilerden falan fılan içinde varsa kendın için çektir koy bakma sen bana :34:

pirayecim fotoğraf mı çektireceksiniz canım:48:
bence sakıncası olmaz. sonuçta eşinlesin istediğin zaman çektirirsin
o size özel bir durum niye geç olsun ya da niye garip olsun ki?

bizde fotograf çektirememiştik 5 ay oldu evleneli kış gelmeden çektirmek istiyorum bencede daha fazla ertelemeden çektirin içinizde kalmasın ilerde tüh demeyin.

pirayecim fotoğraf mı çektireceksiniz canım:48:
bence sakıncası olmaz. sonuçta eşinlesin istediğin zaman çektirirsin
o size özel bir durum niye geç olsun ya da niye garip olsun ki?

Renginim gelinlikle çekinmek istiyordum burdaki arkadaşlar beyaz elbise falan dedi.azcık kafam karıştı. Ama içimi döktüm rahatladım. Ne güzel bi yer burası yaaa hiç tanımadığın insanlar destek oluyor. Çektirmesemde mutlu oldum.

Renginim gelinlikle çekinmek istiyordum burdaki arkadaşlar beyaz elbise falan dedi.azcık kafam karıştı. Ama içimi döktüm rahatladım. Ne güzel bi yer burası yaaa hiç tanımadığın insanlar destek oluyor. Çektirmesemde mutlu oldum.

olursun tabi:38:
gelinlik içinde kaldıysa gelinlikle çekinin tatlım sonra yine içinde kalabilir.

hayat sizin değil mi? istediğinizi yapın.:34:

Ay harika fikir bence fotoğraflar güzel olsun olmasın şöyle bir 5-10 yıl sonra yapıp değişimi görmekte fayda var
Ben de yapıcaaaaaaam :27:
Benden tam destek valla :21:

kimse görmezse görmezsin sen kendin için yapıyosun bunu yıılar sonra bi anı olması için

hatta geçen tv de bi cerrah şunu söyledi çok şaşırmıştım :53: sen bi de foto çekinmeye çekiniyorsun , elalem ne ya salla gitsin tatlım,

kadınlar yaşları ilerledikten sonra doğum felanla da deforme olan rahimlerini estetik yaptırıyormuş ayrıca kızlık zarı diktirip eşlerine sürpriz yapıyorlarmış :1::1::1::1::1: hahah görüomusun yaşlı tekeleri neler var , sen evleneli 3 yıl olmuş fotoyu bile dert ediosun , millet yaşına başına bakmadan almış yürümüş tatlım boşveeeeeeeeeeerrr , elalemi bi deşsen neleri çıkcak önce kendilerine baksınlar, hem kimseyi ilgilendirmez bu senin hayatın , demicektim ama duramadım :52::52::52:
moruklarda ki fantaziye bak hahahah :1::1::1::1::1:

ay neden olmasin cektir doya doya bende azicik zayiflayim dantelli gelinlige benzer elbise alip album ve video istiyorum yanimda beyazlar icinde kizlarim oglumla babasi ayni renk giyinmis insaallah cektircem hemde video cekimide istiyorum dedigim gibi azicik zayiflayim ilk isim o:27:

Back
X