3 yıl sonra düğün fotoğrafı çektirmek

Videoyu hiç takmıyorum zaten 1 kere bile bakmadım. Ama resimler gerçekten kafama takılıyordu onuda sizden aldığım destekle halledicem:)) eşim üzüldüğümü biliyor mutlu olayım diye kabul etti. Gelinlik nasıl olacak damatlık neysede dedi bende kuru temizlemeye vercem dedim gerçi bira pörsüdü ama gelinliğim fena değildi.

canım benim dış çekimimde ankarada oldu.üstelik çok da güzellerdi.fiyatıda çok uygundu ben 500 e çektirmiştim.
benden 3 ay sonra evlenen eltimde aynı fotoğrafçıda çektirdi.
facebookta bakabilirsin heja esra deniz.
bir çok dış çekim örneği var,kalitesini pekala görebilirsin.şimdi fiyatlar ne alemde bilmiyorum ama.

Niye gec olsun canım gayret güzel olur hemde icinde kalmamıs olur esinde kabul ederse cektir fotoğraf gec olur diye düsünme millet nikah tazeleyip duruyor:9:

neden geç olsunki canım, benim teyzemde oğlu 3 yaşındayken çekinmişler :34:

foto mak o zaman almış eniştem... teyzemde gelinliğini eniştem damatlığını giymiş sırayla çekinmişler :16:

ben yeni evlendim sayılır ama kardeşim evlenince o zaman onun gelinliği ile de resim çekinmeyi düşünüyorum gerçi eşim çıldırdın diyor ama yapacağım.seninki daha doğal bir istek:1:sakın vazgeçme!!!!

Yeni cevaplar gelmiş teşekkür ederim kızlar bahara kadar erteleyeceğim yada olmayacak eşim yan çiziyor ısrar edesimde yok açıkcası herifin umru değil.

Hevesimi kaçırdı eşim. Kardeşi, babası hatta ebesi istese koşa koşa yapar amannnn bende istemiyorum artık herşeyi zorla yaptırmak yoruyor insanı.
Geçen gün kardeşine kız bakmaya gittik bizide çağırdı kv. İsteme değil ha sadece bakmaya görücü usulü yani hemen koşa koşa gitti yarım saatte orkide getirtti eve yok şöyle yaparız yok geline şöyle iş buluruz, yok düğüne şu sazcıyı getirteyim, yok düğün mekanı, adım gibi eminim şimdi foto çektirsem hemen kardeşinede ayarlar evlense. Kızı da vermediler zaten.... Beni diyorum düşünsene birazda tamam düşünüyorda bana özel bişeyi yok. Herkese koştursun anca valla kaçtı hevesim kime değecek sanki.

bence de kesınlıkle sacma degıl, bu da sıze ozel bır hosluk olur, bır tanıdıgımız yesıl karttan faydalanmak ıcın esıyle formalıte ıcabı bosanmıs, bırkac sene oyle kalmıslar, ama aynı evdelermıs yanı , sonra tekrar nıkah kıymıslar ve evlılık yıldonumu fılan kutladılar, bence kesınlıkle fotolarınız olmalı, sımdı 3 sene gec gelıyor ama 10 sene sonra oyle gelmeyecek

Back
X