3 yıl sonra düğün fotoğrafı çektirmek

Güzel bir fotoğraf çektirelbilsem yeterdi bana başka bişey istemem inan. Hiç kimseye gösteresim gelmiyor resimleri. Düğün videosundada biz yokuş zaten ortaya koyup gitmişler sanki kamerayı:))

videolar çoğunlukla öyle oluyor zaten.
seni bu kadar mutsuz ediyorsa eşind yanaşıyorsa mutlaka çektirin derim çok güzel olur: )
4 seneden bu yana çok şey değişti dış çekim yaygınlaştı,fotoğraf konseptleri değişti,klasik pozlar tarih oldu: )
hem çok eğlenceli geçer çekim hem de bunların fotoğraf dökümüde çok güzel bir anı olur: )

Kesinlikle çok şey istemiyorsunuz en doğal hakkınız ve asla anlamsız olmaz çok da güzel olur

Bizim de dış mekan çekimlerimiz yanmış :) Benim de elimde güzel bir albümüm yok yani ...

Kızlar çok pis gaza geldim seneye bahara kadar bekleyip bi fotoğrafçı tutucam gelinlik kiralama bütçeyi aşabilir ama bide kafam karışır o mu bu mu diye? Fazlada abartmayım olayı.

Düğün klibi mi? Onu biliyorum. Ben eski kafalıyım galiba:)) kaç yıllık evlisin canım

Daha 11 aylık evliyim canım Ben aslında dış çekim yaptırdım ama benim düğünüm de olaylı oldu baya, pek bişey anlamadım çekimden falan. Bir sürü poz vardı aklımda. Fotoğrafçım da deneyimsizdi. Pozlar pek istediğim gibi olmadı.
Düğün klibi de böyle oluyor bak:
[video=youtube;8l_Abq5mhGk]http://www.youtube.com/watch?v=8l_Abq5mhGk[/video]

Videoyu hiç takmıyorum zaten 1 kere bile bakmadım. Ama resimler gerçekten kafama takılıyordu onuda sizden aldığım destekle halledicem:)) eşim üzüldüğümü biliyor mutlu olayım diye kabul etti. Gelinlik nasıl olacak damatlık neysede dedi bende kuru temizlemeye vercem dedim gerçi bira pörsüdü ama gelinliğim fena değildi.

ah canım kıyamam ya her şey içinde kalmış senin.. biz çok önem veriyoruz böyle mekan, kıyafet, foto çekimi vs düğün işlerine..

en kötü ihtimal sen beyaz bi elbise git eşin de takım elbise giysin foto çekimi yapın :)

İstanbulda öyle güzel çekimler yapıyorlar ki ben düğünümden önce gelinliği giyeyim saçımı başımı yaptırayım istanbulda dış çekime gideyim istiyorum benim oturduğum şehir ile istanbul arası da 11 saat yani düşün :111:

[video=youtube;tWjItlaZBBs]http://www.youtube.com/watch?v=tWjItlaZBBs[/video]
Ben buna bayılıyorum

Son düzenleme:
gelinliğinin fotosunu çekip atsana bakalım bi fikir vermiş oluruz belki senin gözüne öyle görünüyordur
atta bakalım bence gelinlik en özel en güzel şey kendi gelinliğinle çektirmen daha güzel olmaz mı?

Bende öyle düşünüyorum canım şuan evde değilim eve gidince atarım hemen. Gelinliğimi seviyorum aslında inş sizde beğenirsiniz anısı var hem. Hemde artı masraf olur boşuna. Eşimde sevdi gelinliğimi hatta dedim ona tek güzel şey gelinliğim düğünden kalan üzüldü ama öyle

Sakın saçma diye düşünme ilerde biz bunu geç çektirdik diye gürlersiniz bile. Dış mekan fotoğrafçı ve güzel bi yer ayarlayın yeter. Biz yeni evlimiz 350ye yaptırdık albümü. Çok güzellik hemde

wowww harika bir şey aslında.gelinliğe ve damatlığa giriyorsanız sorun yok :)

Niye saçma olsun ki.. Bence çok da güzel olur
Çocuğunuzu da alırsınız aranıza bir iki resimde süper olur

saçma olurmu hiç bence çok güzel olur. benim düğünümde herşey istediğim gibi oldu ama kışa geldiği için dış çekim yapamadık çok istiyodum benimde o içimde kaldı sizde çok güüzel bi mekanda dış çekim yaptırabilirsiniz

Hayatta hiçbir şey içinde kalmasın canım..
Değil 3; 13 yıl sonra bile olsa, mükemmel bir anı olarak kalır sizde. :)
Çektirin bence. :)

eşinde tamam diyorsa hiç durma çektir bizde albüm yaptıramadık aileler destek olmayınca 8 aylık tek maaşla anca nişan düğün yapıldı benim dış mekanı kızkardeşim çekti tarihi bi yerde fotografçıdada bi on pozum var kendi albümümü kendim yaptım uduruk bi şekilde benim eşim fotoyu bırak şuan albüm yaptırayım desem bile yanaşmaz benimde içimde kalan birsürü şey bi ton talihsizlik var daha düğün kasetimi izleyemedim sinirmden düşün yani evleneceklere burdan söylüyorum erkek milletine acımayın çünkü onlarda size acımayacak

Canım benim düğün kasetini bende izlemiyorum sinirimi bozuyor. Evet bencede acımayacaksın eşimin ailesinde yok değil paraya kıyamamışlar bilsem yaptırırdım ama yine yaptırmazdım eşime yüklüyorlar sürekli( adam kar etti bizim düğünden. Düğünü bile saat 4 de almış ucuz diye.düğün salonunun parasınıda ertesi gün altın bozdurup ödedik.

Aman canım anlatsam varya roman olur. Şimdi beni herkes seviyor. niye ?eşimede diyorum ezikmiyim ben diye. Çok susuyorum saygısızlık olmasın diye ama düşününce kaldıramıyorum değersizmiyim bu kadar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…