3 yıl sonra öğrendim çok şaşkınım lütfen yardımcı olun..

Keşke bunları daha önce öğrenseydin. Yada hiç öğrenmeseydin. Çok zor bir durum. Şu an evli olmasaydın bu adamla evlenir miydin? Sorunun cevabı yine sende.

Hadi olan olmus dicemde O kadından bu sekilde bahsetmesi de bi tuhaf insan karisinin hatrina bole laf etmez ya hayrett
Gecmisi icin bosanacak degilsiniz peki sormadiniz mi neden ayrildigini
Siz bekar miydiniz
Bekarsaniz 3 cocuklu adamla evlenmek niye
Kafamda deli sorular

Rezil adam. Oyle dusunmus bile olsa esine insan bunlari nasil itiraf eder. Bunlari hangi kadin hazmedebilir ki? Biz kadinlat bu kadar merakli olmasak iyi olacak. Yada terk etmeye cesaretimoz olacak. 40gunluk bebekle bunlari yasamak ne kadar zordur. Allah yardimciniz olsun.

benim dışardan ve ondan öğrendiğim eşim çok kapalı baskın bi çevrede yetişmiş ve o kadınla ilk başta alkol sonra esrar vb şeyler kullanmışlar nasıl anlatayım kafa yapısı bir yani belki arada alkol uyuşturucu gibi şeyler olmasaydı biz okadar süre bir arada olmazdık diyor bu mantıklı gibi geldi yasak olanların çekiciliği gibi.. görüşmediklerine eminim kadın zaten başka şehre taşınmış ve eşim 8 aydır sigara dahi kullanmıyor hatta tamamen sağlıklı yaşıyor çocuklarıyla vakit geçiriyor vs biz evlendiğimizden beri gerçekten çok iyiyiz yürütmeye çalıştığımız bi evlilik değildi mutluyduk zaten ben tamamen geçmişe takıntılıyım

Eşiniz çok tehlikeli biri hala görüşüyor olabilir belki de karakteri bu değişmez

ben 22 yaşındayım ve bekardım eşim uzun süre peşimden koştu hep sevdiğini hissettrdi benim bütüm kapris triplerime rağmen ben ilgi aşığı biriyim ve sevdim gerçekten sevdiğim için evlendim

Oh oh esrarkeş çıktı adam bir de...
Bu geçmişe takılı kalınılır bir zahmet.
Peki ne yapacaksınız?

Peki sana evlenmeden once bosanma sebebi olarak ne gostermisti ya gerckten bosanan erkeklerden korkuyrm.Tabi hepsi pis kaka diyemeyiz ama beni bi itiyor

ben 22 yaşındayım ve bekardım eşim uzun süre peşimden koştu hep sevdiğini hissettrdi benim bütüm kapris triplerime rağmen ben ilgi aşığı biriyim ve sevdim gerçekten sevdiğim için evlendim
Anladim cnm o ilgi yagmurundan neden bosandigi aklina gelmedi tabiki insanin gozu kor oluyor o donemlerde
Peki esin kac yasinda

zaten ailenin isteğiyle olan bi evlilik olduğunu babasının zoruyla boşanamadığını babası öldükten sonra boşandığını söyledi ve gerçekten ailedeki herkese öyle baskı yapmış ki annesi kardeşleri çocukları bile en ufak birşey konuşmadı bu konu hakkında

Ne kadar rahat bir anlatiminiz var ya da bana oyle geldi. Elinizde nescafe bardagi var da yaziyormussunuz sanki.

bu konuyu daha dün öğrenmedim 1 hafta oldu öğreneli ve kafamda sabah akşam düşünüyorum sonuca ulaştıramadığım durumu atlatamadığım için ve size net ifade etmek adına düzgün cümeler kurmaya çalışıyorum.Ayrıca pek ağlayıp sızlayan bi yapım yok durum bu hayatta herkesin başına herşey gelebiliyor kendime acıyarak bi yere varamam ki ne yapmalıyım düşünüyorum şuan

Evlenmeden önce hiç duymadın ozaman kimseden bir şey. Ailesi niye baskı yapmış?

Sana şu kadar söyleyebilirim bu lafları kullanma cesareti gösteren adamdan bi cacık olmaz. Yaşadığı aşkı devasa birşeymiş gibi sana anlatması duygularını açık etmesi seni düşünmediği anlamına geliyor.
Böyle adamlar ne oluyor biliyor musun geçmişe takılı kalıp ileriki hayatlarına da bunu yansıtıyorlar.
Daha sonra yaşayacaklarının fragmanıydı bu sadece, yaşayacağınız tartışmalarda eski hayatından dert yanacak, benzetmelere,kıyaslamalara kalkışacak. Zor bir karar bebeğin var sonuçta. Bunları yaşaman olası...( yaşadım biliyorum)

paragraf diye bir şey var bizimde gözümüze yazıktır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…