- Konu Sahibi pasaklikralice
-
Hadi olan olmus dicemde O kadından bu sekilde bahsetmesi de bi tuhaf insan karisinin hatrina bole laf etmez ya hayrett
Gecmisi icin bosanacak degilsiniz peki sormadiniz mi neden ayrildigini
Siz bekar miydiniz
Bekarsaniz 3 cocuklu adamla evlenmek niye
Kafamda deli sorular
benim dışardan ve ondan öğrendiğim eşim çok kapalı baskın bi çevrede yetişmiş ve o kadınla ilk başta alkol sonra esrar vb şeyler kullanmışlar nasıl anlatayım kafa yapısı bir yani belki arada alkol uyuşturucu gibi şeyler olmasaydı biz okadar süre bir arada olmazdık diyor bu mantıklı gibi geldi yasak olanların çekiciliği gibi.. görüşmediklerine eminim kadın zaten başka şehre taşınmış ve eşim 8 aydır sigara dahi kullanmıyor hatta tamamen sağlıklı yaşıyor çocuklarıyla vakit geçiriyor vs biz evlendiğimizden beri gerçekten çok iyiyiz yürütmeye çalıştığımız bi evlilik değildi mutluyduk zaten ben tamamen geçmişe takıntılıyım
Anladim cnm o ilgi yagmurundan neden bosandigi aklina gelmedi tabiki insanin gozu kor oluyor o donemlerdeben 22 yaşındayım ve bekardım eşim uzun süre peşimden koştu hep sevdiğini hissettrdi benim bütüm kapris triplerime rağmen ben ilgi aşığı biriyim ve sevdim gerçekten sevdiğim için evlendim
Ne kadar rahat bir anlatiminiz var ya da bana oyle geldi. Elinizde nescafe bardagi var da yaziyormussunuz sanki.
zaten ailenin isteğiyle olan bi evlilik olduğunu babasının zoruyla boşanamadığını babası öldükten sonra boşandığını söyledi ve gerçekten ailedeki herkese öyle baskı yapmış ki annesi kardeşleri çocukları bile en ufak birşey konuşmadı bu konu hakkında
şuan 40Anladim cnm o ilgi yagmurundan neden bosandigi aklina gelmedi tabiki insanin gozu kor oluyor o donemlerde
Peki esin kac yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?