3 yıl sonra öğrendim çok şaşkınım lütfen yardımcı olun..

aslında o kadından çok uyuşturucu kullandığı zamanları ve uyuşturucunun hayatını vs nasıl etkilediğini anlattı daha çok. benim ailemi soranlara zaten bir arada olan normal bi ailem yok kendi ailem üzerine konuşmak istemiyorum. belki sonuca bile ulaşılmayacak çözülmicek bi konu sadce dertleşmek birilerine anlatmak istedim

saplantılı aşkının bittiğinden emin misin ? psikolojik destek alarak mı bitmiş ? bu kadını nasıl unutmuş eski karısının kuzenini yani ?

hemen boşan diyen arkadaşlar 3 yıdır benim onunla yada onun ilgisiyle aramızdaki yaş farkıyla vs bi problemim olmadı ki bi anda geçmişi çıktı önüme bu şekilde değerlendirin lütfen

iğrenç.

tamam affedilir bişey değil ama hadi diyelim aldattı... bu uğurda çocuklarını dövmesi, çocuklarının ölümünü kadının cinsel hayatıyle denk tutması. bilemedim ya.

Ben kendinden büyük adamlarla evlenen kadınlardan ziyade, çocuğu yaşında kızlara cinsel gözle bakabilecek adamlardan tiksiniyorum o yüzden adamın ilk eksisi zaten eş olarak 18 yaş küçük birini seçmesi.
Ailenle ilgili sorunların var galiba bu adamı sen sığınak gibi gördün. Sana da bir şey diyemiyorum. Çocuk da yapmışsın. Zaten ayrılmayacaksın. Çok kurcalama. Unutmaya çalış.

Adam ahlaksız..sizi de aldatmayacağı nereden belli..bu hissiyatla nasıl yaşayacaksınız..Allah ıslah etsin o adamı ne demeli..en çok çocuğunuza üzülüyorum o adamdan mı ahlak öğrenecek

Ya nasi sana busekilde konusabiliyo senin kocan sapik mi sapkinmi cok afedersiniz ama baska dencek bisey bulamiyrm boyle adamla nasi bi yuva paylasilir nasi ayni yatakta uyunur inanamiyrm agzim acik kaldi bide piskin piskin anlatmis cok buyuk igrenclk kardesim sen kesnlikle dusun tasn yapamicaksan ne olrsa olsn ayril kesnlkle bu isin oluru yok ya baskasina yapan yarn bigun senin kardesinle kuzeninle vs. aldatir neler yapar ay hersey beklenir cok snrlendm

hemen boşan diyen arkadaşlar 3 yıdır benim onunla yada onun ilgisiyle aramızdaki yaş farkıyla vs bi problemim olmadı ki bi anda geçmişi çıktı önüme bu şekilde değerlendirin lütfen

Canım sen boşanmayı düşünmüyorsan en iyisi konunu kapattır. Bu konuya yazılabilecekler belli, hoş yorumlar gelmeyecek. Yorumlar daha çok üzülmene sebep olabilir. Ortada değişemeyecek bir gerçek var. Geçmişi değiştiremezsin ama unutup geride bırakmak senin bileceğin bir iş. İnşallah senin için hayırlı olacak bir karar verirsin.

Senden öncesi umrunda olmamalı normalde. Kaç kişiyle beraber olduğu nerelere gittiği vs.
Ama senden önceki eşini yıllarca, üstelik evine girip çıkan kuzeniyle aldattıysa bu üstü kapatılamayacak derecede iğrenç malesef.
Hele kadının kocasıyla birlikte olmasındaki duyduğu acıyı çocuklarının ölümünde bile duymayacağını söylemiş ya insanlıktan nasibini almamış cidden benim burdan kafa atasım geldi kusura bakmayın da.

Çocuğunda var oturup adamla konuşacaksın karekter olarak insanların pek değişeceğine inanmayanlardanım , dolaydı yoldan konuş sanada yanlış yapmasın ve tedbirli olacaksın tabi kadın arkadaşlarını adamdan uzak tutacaksın , keşke kendisi konusunda ondan değilde başkalarından fikir edinseydin bu boşanmış erkekler hep mağdur rolünü çok güzel oynuyorlar ve epey yalan söylüyorlar sende onun yalanlarına yada eksik anlatımlarına kurban gitmişsin , bumdan sonra sinsi ol ona karşı

boşardım net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…