3 yıl sonra öğrendim çok şaşkınım lütfen yardımcı olun..

3 cocugu da ailesinin zoruyla yapmamistir ama dimi. Kusura bakma ama aldatan erkeklerin eski esleri hakkinda söyledikleri bana hep duzmece gibi geliyor

Tüm samimiyetimle söylüyorum böyle iğrenç bir insanı bosardim. Hadi pisman oldum keske boyle olmasaydi dese gercekten pisman olsa belkii bosanma olamayabilirdi. Ama adamin dedigi o laf helal olsun sanada ben o an def ederdim onu. Şunu da unutma bugun ona yapan yarin sana yapar. Senide aldatir yani. O adamda oyle bir potansiyel var. Serefsizlik bu migdem almazdi benim.

Kusura bakma da 22 yaşında 40 yaşında 3 çocuklu adamla evlenmene müsade eden ailen bir sordurmadı mı milletten? Kime nasıl baskı yapmış olabilir ki kimse ağzını açmıyor korkudan?

Ben olsam bu kadar korkutacak baskı yapan adamdan daha bir korkarım.

Ayrıca hiç boşanacak gibi davranmıyorsun.
İyi madem daha fazla kurcalama unutmaya çalış.
Yapacak bir şey yok

Senin hayatın tabi ki yargılayamayız fakat arada 18 yaş farkı var sencede biraz fazla değilmi? Sen 30 unda gencecik bi kadınken adam 50 sine merdiven dayamış olucak. Bu seni korkutmuyo mu? Ki bu adam 3 çocuklu ununu elemiş eleğini asmış, bütün ilkleri başkalarında tatmış.. Ne bileyim bana çok soğuk bi durum gibi geldi empati kurunca.
Bunun dışında asıl konuya gelirsek adamın karakteri ortada malesef. Dediğin gibi şeytana uydum gibi bir anlık durum yok ortada. Adam 6 yıl boyunca herkesi kandırmış. Karakteri bozuk olmayan bi adam bu kadar uzun süre hatasına devam etmez. Bu yaşına gelmiş karakterinin değişme ihtimali bence yok gibi. Fırsatını yakalarsa aldatabilceğini düşünüyorum. Geçmişine bakılırsa çevrenden, en yakınından birileri bile olabilir. Hep diken üstünde yaşamak zor.

Of yemin ederim çok korkunç. hele ettiği cümle insana kafayı sıyırtır. Şu an o kadın napıyormuş? Boşanmış mı oda? Yazdıysan eğer kaçırdım kusura bakma.

Şu anda aşktan gözünüz kör belki ama yıllar geçtikçe sizde tıpkı bizim gibi iğreneceksiniz o adamdan. Umarım . . .

Ee maşallah yani 40 yaşında üç çocuklu adamla evlenmek bilemiyorum...
Tahmin ettim zaten yaşı baya büyüktür diye
Boşanınca diğer kadınla evlenseydi keşke eroin satarak hayatlarını sürdürürlerdi...

koca sizin kocanız, ne yapacağınızı siz daha iyi bilirsiniz ama aradaki bu kadar yaş farkı, üstüne bir de geçmişte bu kadar kabul edilemez rezillik zor, herkes kaldıramaz.
huylu huyundan vazgeçmez.

Ve bu insan müsveddesi üremeye devam ediyor, mahluk
çünkü uretiyotlar herif hic bos kalmiyor! guya zorla biriyle evlen, hiiiic istemeyerek 3 cocuk yap, bu arada başka kadinlarda kocalariyla degil yalniz seninle sevissin, hepsinden hevesin gecince al bir çıtır hatun o da sana yeni bir bebek dogursun, üstüne bide bu haysiyetsizligine göz yumup evlilige devam etsin! suc sadece bu erkekte mi? buna canak tutan kadinlarin cevresinde erkek mi kalmadi da bunun g.tunu kaldirip dururlar anlamam?

Bu kadar yaş farkı olan 3 çocuklu adamla evlenmek nasıl iştir, anlayamıyorum . Cidden anlayamıyorum . . Aşk maşk inanmam hiç. Saçmalıktır bana göre.

Böyle de üzerler işte . . Yazık vallahi yazık, gencecik kadınsın, üstelik bebeğin de olmuş.
Adamda pişmanlık varsa belki affedilebilirdin ama pişman değil, pişkin gibi geldi bana. . Benim için ayrılık sebebi. . Sizin için ne olacak bakalım

Bu devirde evde koca varken ne arkadaş ne komşu ne akraba... Kimseye güven olmuyor demek. Ne kocaya ne çevreye. Şayet geçmiş geçmişte kaldı diyorsan güveninin kırıldığını belli etme uzaklaşma ama kendince önlemler al ona belli etmeden. Belki çocuk olmasa daha sert olabilirdin çok büyük bir olay bu ama küçücük bir bebeğin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…