- Konu Sahibi pasaklikralice
-
3 cocugu da ailesinin zoruyla yapmamistir ama dimi. Kusura bakma ama aldatan erkeklerin eski esleri hakkinda söyledikleri bana hep duzmece gibi geliyorzaten ailenin isteğiyle olan bi evlilik olduğunu babasının zoruyla boşanamadığını babası öldükten sonra boşandığını söyledi ve gerçekten ailedeki herkese öyle baskı yapmış ki annesi kardeşleri çocukları bile en ufak birşey konuşmadı bu konu hakkında
3 cocugu da ailesinin zoruyla yapmamistir ama dimi. Kusura bakma ama aldatan erkeklerin eski esleri hakkinda söyledikleri bana hep duzmece gibi geliyor
şuan 40
Ben serefsizim 2 kisiyi idare etmek istedim diyeni görmedim valla. Onun yerine suçlu ya karisidir ya cevredir.Hepsi de aile zoruyla evleniyor zaten
çünkü uretiyotlar herif hic bos kalmiyor! guya zorla biriyle evlen, hiiiic istemeyerek 3 cocuk yap, bu arada başka kadinlarda kocalariyla degil yalniz seninle sevissin, hepsinden hevesin gecince al bir çıtır hatun o da sana yeni bir bebek dogursun, üstüne bide bu haysiyetsizligine göz yumup evlilige devam etsin! suc sadece bu erkekte mi? buna canak tutan kadinlarin cevresinde erkek mi kalmadi da bunun g.tunu kaldirip dururlar anlamam?Ve bu insan müsveddesi üremeye devam ediyor, mahluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?