• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıl sonra ölürüm.... hazırla kendini diyor....

kuzenim 26 yaşından bu yana sürekli kalp kapakçığında sorun olarak büyüdü canım kuzenim benim:(ben o zamnlar çok küçüktüm ama üzülüyodum işte.ben biraz büyünce çocukta doğurdu 4 yıl önce kalp kapakçığıda değişti şu an çok sağlıklı.erkek arkadaşın sana naz yapıyo bence.:34:

merhaba;
öncelikle alah uzun ömürler versin inş öyle düşünmeyin
ama size şiddetle tavsiyem eşinizle birlikte bi piskoloğa gitmeniz .....bu mesajımı ciddiye almanızı çok isterim piskolog size ve eşnize rahatlatıcı pek çok şey söyleyecektir ve hayatınıza daha mutlu huzurlu devam etmenizi sağlayacaktır .gördüğüm kadarıyla eşinizin düşünceleri sizi de çok etkilemiş rica ediyorum eşinizi de yanınıza alıp piskologa vakit kaybetmeden gidin hayatımız nasıl daha güzel daha neşeli daha mutlu geçebilir diye çabalayın..eminim ki bu çabayı gösteriyorsunuz destek alarak daha da güçlendirebilirsiniz çabalarınızı.mutlu nice senelere inş......

canım kimin kimden önce öleceğini kimse bilemez..benim dedeme 25yıl önce kansersin 6 ay yaşamazsın bile demiş doktor amaaa gel gör ki turp gibi maşallah Allah uzun ömür versin:16:ama o doktor ölmüştür belkide...
sende sıkma kendini olumlu düşün,tekrar doktora gidin bi psikoloğa falan da gidin birlikte:44:

dün haberlerde izledim adamın birine en fazla 3 hafta yaşarsın demiş doktorlar, adam 12 yıldır yaşıyor..yani diyeceğim o ki; bunu yanlızca Allah bilir..özür dilerim ama 3 yıldan öncede ölebilir bi 45 yıl dahada yaşayabilir..bence tamamen psikolojjikk...

Türk filmlerinde bile; kanser olunca bilmem kaç ay ömürleri kalsa bile sevgiliden saklarlar sevgili üzülmesin diye..ama sizinki de pek gaddarmış ortada fol yok yumurta yok, yıllar önce geçirilmiş bir ameliyat ve yüzüne karşı pat diye hazırla kendini demesi kahreder insanı...amacı sizi mi üzmek.??

Back
X