- 4 Kasım 2015
- 115
- 39
- 18
- 32
- Konu Sahibi Lemon-yellow
-
Amin Can'ım çok teşekkür ederim burdaki konuları okurdum hepRabbim isteyen herkese versin
Ayyy aynen bende öyle belirtileri okurdum belirti arardım kendimde. Bide ultrasonda görsek rahatlıcam da bekliyorum artıkAmin canım gerçekten tarifi olmayan güzellikte bir duygu. Bende hep okurdum pko var bende de ilaçla gebe kaldim. Hergün bir ümit test yapardım burdaki yazıları okurdum benim ne zaman tutucak diye vee sonunda tuttu hatta kendisi 6. Ay ı doldurdu bile darısı başına canım
Valla normali bilmem ama benim tüp bebek teste kadar çok bi belirtim olmadı normal adet belirtisi gibiydi bendekitecrübeli arkadaşlar sorum var.adet gnm 3 gün geçkti lakin hiç adet ağrısı yok bi belirti yok ama dehşet belim ağrıyo oturamıyorum yatamıyorum varmı belirtisi olmadan hamike olan veya bel ağrısıyla hisseden test ypmıycam artık 10 günden önce
tecrübeli arkadaşlar sorum var.adet gnm 3 gün geçkti lakin hiç adet ağrısı yok bi belirti yok ama dehşet belim ağrıyo oturamıyorum yatamıyorum varmı belirtisi olmadan hamike olan veya bel ağrısıyla hisseden test ypmıycam artık 10 günden önce
Ayyy aynen bende öyle belirtileri okurdum belirti arardım kendimde. Bide ultrasonda görsek rahatlıcam da bekliyorum artık
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla :))Merhaba arkadaşlar bu siteyi aslında 3 yıldır takip ediyorum ama hiç konu açmamıştım kendi kendime bende hamile kalınca konu açıcam demiştim ve sonunda beklediğim oldu
Bizim sorunumuz varikosel ve morfoloji idi eşim ameliyat oldu ama bi işe yaramadı diyebilirim.. Sonunda tüp bebeğe karar verdik ve çok şükür ilk denemede tuttu. Gittiğim yer çok başarılı bi yerdi. 2 arkadaşım daha gitti ve onlarda ilk denemelerinde gebe kaldılar çok şükür.. Daha çok yeniyiz biz ultrasonda henüz görülmedik ama ben yine de paylaşmak istedimRabbim herkesin gönlüne göre versin
tecrübeli arkadaşlar sorum var.adet gnm 3 gün geçkti lakin hiç adet ağrısı yok bi belirti yok ama dehşet belim ağrıyo oturamıyorum yatamıyorum varmı belirtisi olmadan hamike olan veya bel ağrısıyla hisseden test ypmıycam artık 10 günden önce
İki gebeliğimde de oldu bel ağrısı.tecrübeli arkadaşlar sorum var.adet gnm 3 gün geçkti lakin hiç adet ağrısı yok bi belirti yok ama dehşet belim ağrıyo oturamıyorum yatamıyorum varmı belirtisi olmadan hamike olan veya bel ağrısıyla hisseden test ypmıycam artık 10 günden önce
İnşAllah görünce yazarım burayaArtık görünce paylasirsin bizimlede cnm
Bizede doktorum isterseniz önce aşılama deneyelim dedi onun şansı %20 tüp bebek %50 dedi. Bende tüp bebek olsun dedim. Adetin 2 günü muayene olup iğnelere başladım herşey olumlu ilerledi yumurta toplama işlemi oldu daha sonra 5. Gün embriyosu ile transferim oldu. Ben bu dönemde kilo almadım ancak transfer sonrası OHSS oldum orta dereceli o da iğnelerden dolayı oluyomuş Ağrı'larım geçmedi henüz ama herşeye değerHayirli olsun cnm. Allah kucagina almayi nasip etsin.
Bende once asılama sonra tup bebek dusunuyorum biraz kararsizim yanliz. Nasil asamalardan gectin ? Beni ilaclar ve o surec cok korkutuyor biraz bilgi verirmisin. Bir taniddigimda tup bebek yaptirdi. Ilaclar ve hormonlardan asiri kilo almisti cok zor verdim psikolojim alt ust oldu demisti sende durumlar nasildi. Nerde yaptirdin ve ne kadar tuttu biraz bilgi verirmisin
Âmin Can'ım Rabbim sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla :))
Bende yeni hamileyim ve insanların hamile kalma öyküleri ile hayat buluyordum güç veriyordu bana.
Miniğimin kalp atışını duyayım inşallah bnde hemen yazicam :))
Canım tüp bebeği nerde yaptırdın?Merhaba arkadaşlar bu siteyi aslında 3 yıldır takip ediyorum ama hiç konu açmamıştım kendi kendime bende hamile kalınca konu açıcam demiştim ve sonunda beklediğim oldu
Bizim sorunumuz varikosel ve morfoloji idi eşim ameliyat oldu ama bi işe yaramadı diyebilirim.. Sonunda tüp bebeğe karar verdik ve çok şükür ilk denemede tuttu. Gittiğim yer çok başarılı bi yerdi. 2 arkadaşım daha gitti ve onlarda ilk denemelerinde gebe kaldılar çok şükür.. Daha çok yeniyiz biz ultrasonda henüz görülmedik ama ben yine de paylaşmak istedimRabbim herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?