3 yıl sora sonunda hamileyim ☺️

canım benm çok sevndm senin adına Allah kucağına almayıda nasip etsin sanaa

Ya cnm bende asilama dusunuyorum ilk etapta ama ertelemek zorunda kalacagim sanirim. Ama benm yumurtam olgunlasip kendiliginden catliyor. Olgunlasmis yumurtaya catlatma ignesi yapip asilama yapsalar ne guzel olur. Cnku klomen ve turevi ilaclar insanin dengesini bozuyor...!!! Ben 3 kere kullandm kendmi yerlere atiyodum agridan sinirden falan. O yuzden sansi arttirmak adina ne yapilmali blmiyorum. Doktora tup bebek dedigimde yasimin henuz cok genc oldugunu bir srunumuz olmadigi icin tup bebegi biraz ertele dedi.

Doktor bizede çocuğunuz olur dedi isterseniz bi aşılama deneyelim dedi ama ben kendim tüp bebek istedim şans daha Yüksek olduğu için

Yorumları Tekteker okudum okudukca heyacanlandim aynı problemle bende tup bebek yaptım ilkinde tuttu suan 4 aylık hamileyim günler gecmiyo sanki çok heyacanli bir süreç korkulu oluyo birazda sabret canım sabret inş saglikla alırız bebislerimizi kucagimiza

Mrb kızlar lütfen bilgisi olan yazsın cok kotuyum...
2 negatif asılamadan sonra tüp bebek yapmaya karar verdık suan tedavideyim 8. Gunum yumurta uyarıcı igne (puregon) alıyorum bide cetrotide ve surekli e2 hormonuna bakılıyor 2 gundur düşüşte yükselmesi gerekiyormuş tedavi iptal olabilirmiş buna bi cozum yolu bulanamazmi yarın son kez bakılacak karar verilecek ya hep boyle devam ederse tüp bebek bile yapamayacak mıyım ? Napıcam ben suan cok kötüyüm pko da var nolcak bilmiyorum

O kadar gerginim ki ultrason için daha beklemem gerekiyo sanki hamile değilmişim gibi inanamıyorum resmenn

O kadar gerginim ki ultrason için daha beklemem gerekiyo sanki hamile değilmişim gibi inanamıyorum resmenn
Öyle oluyo tatlım kalp sesini duyana kadar inanmıyorsun hatta duyduktan sonra bile hep bir ya kaybedersem diye sevinemiyosun bile kalbimin bir yerinde birsey olcak diye sevinmemem gerekiyomus gibi his gelirdi doktora gitcegimız gecelerde sabaha kadar uyumaz ağlardim yarın kötü haber alcam diye allaha bin şükür hala korkularım var ama allahima emanet ettim kuzumu inş seninde hatta hamile tüm bayanların bebeklerini kucaklarinda gostersin allahim

Ayyy Âmin Can'ım yaa valla bütün hissettiklerimi söylemişsin 8 ağustosta gidicem resmen günler geçmiyo test günümü beklerken bu kadar değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…