3 yıl sora sonunda hamileyim ☺️

Ayyy Âmin Can'ım yaa valla bütün hissettiklerimi söylemişsin 8 ağustosta gidicem resmen günler geçmiyo test günümü beklerken bu kadar değildi
Gecicek tatlım gecicek günler gecicek ben dün doktora gittim oglum olcagini öğrendim artık ufak ufak hareketlerini hisediyorum hamile kalmadan once çalışıyodum işimi bıraktım eşim diyo hayatını eve mi adadin markete falan git bari cikmiyom evden bişi olcak diye sende dikkatli ol Yemene içmene oturma yat genelde dikkatli ol kuzum bir iş yapma sakin dogunca yaparız bol bol

Can'ım benim yaa rahatlattın beni çok teşekkür ederim çok garip bi duygu yaa gerçekten hala hayal gibi geliyo sanki bi rüyadayım ama hiç uyanmak istemediğim bi rüya

Can'ım benim yaa rahatlattın beni çok teşekkür ederim çok garip bi duygu yaa gerçekten hala hayal gibi geliyo sanki bi rüyadayım ama hiç uyanmak istemediğim bi rüya
allah yardımcımız olsun her şeyimiz benziyo inş hamileligin de bana benzer ben daha 1 kere kusmadim migdem bulamadı gerçi ben buna bile uzuluyodum inş hersey gönlünce olsun keyfine bak canım bebislerim iz uslu uslu büyüsün ler karnimizda

Âmin Can'ım benimmm Rabbim sanada hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim herkese tattırsın bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…