3 yil ust uste sezeryan

hayaldunyasi123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2023
55
-1
18
26
Kizlar ben iki yil ust uste dogum yaptim bugun hastaneye gittim hamileyim degerim 3 bin cikti kizlarim 18 aylik ve 6 aylik boyle ust uste dogum yapan varmi bide ben hamileligim boyunca kan sulandirici kullaniyorum korkuyorum biraz anne olmaktan degilde ameliyatta birsey olur diye boyle sey basina gelen var mi

Evet tanıdığım biri de üç yıl üst üste sezaryen doğum yaptı. Biraz zor oluyor iyi bir doktor bulun. Hatta bu dediğim kişi bu 3 sezaryen sonrası 5 sene sonra bir daha doğum yaptı 4. Ye ve tüpleri bağlattı

riskli tabii ki sonucta ameliyat bu.doktorlar özellikle sezaryenda en az iki yıl olmasını istiyor gebelikler arasında. ama iyi bir doktor bulursanız insallah bir sey olmaz.

Risk var tabi ki. Büyük bir hastanede takiplerinizi, doğumunuzu yapın. Şehir, üniversite hastanesi gibi. Özele gidecekseniz de yoğun bakımını, ekiplerini vs. araştırın

Neden korunmuyorsunuz

Biz zaten 3 cocuk istiyoduk ama sonuncusunun bu kadar erken gelecegini bizde tahmin etmedik cok sukur iyiler cocuklarim doktorumda iyi hakkino odeyemem daha once 3 kez dusuk yaptim allahim 3 tane arka arkaya verdi isteyen herkesw nasip etsin insallah bu duyguyu

Risk var tabi ki. Büyük bir hastanede takiplerinizi, doğumunuzu yapın. Şehir, üniversite hastanesi gibi. Özele gidecekseniz de yoğun bakımını, ekiplerini vs. araştırın
Aksarayda devlette kadin dogum konusunda calisaanlar pek iyi degiller ilgilenmezlerr yani o yuzden ozele gidiyorum soyle soyleyim ikinci bebegime hamileydim gittim ambulansla kanamam oldu bana ordaki ebe niye geldin bebegin duruyo yerinde dedi saygisizca eve geldim sabah bebegimi evde dusuk yaptim siz olsaniz ne yapardiniz

Merhaba benimde 2,5 yaşında kızım ve 17 aylık oğlum var oğlumda sezeryan doğum yaptım şimdi tekrar 20 haftalık hamileyim allah nasip ederse tekrar sezeryan olacağım inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler

Allahim yardimcin olsun canim saglikla al kucagina minigi

Evet sana diyorum bu konuda sorumluluk bana ait demi ben bakacam sanada sadece saygjli bir sekilde yazi yazma hakkin var beni burda gommeye degil hakkin olan
Bana mı diyorsun sensin o
Ne ilginçsinsinzi

Senede 1 sezaryen yapılabilir gibi yönlendirmeyin insanları ne kadar büyük riskler var az araştırın

Evet sana diyorum bu konuda sorumluluk bana ait demi ben bakacam sanada sadece saygjli bir sekilde yazi yazma hakkin var beni burda gommeye degil hakkin olan
Yorum istemiyorsan yazma kötü bir şey mi dedim korun dedim yoksa bana ne 10 tane doğur ben mi bakıyorum abuk sabuk yazmayın

Bana mı diyorsun sensin o
Ne ilginçsinsinzi

Senede 1 sezaryen yapılabilir gibi yönlendirmeyin insanları ne kadar büyük riskler var az araştırın
Valla haklısın bacım bu insanların kendine acıması da mı yok. 3 sene sonra 2. Sezeryanı oldum öldüm geberdim 3 yılda 3 doğum maşallah ne diyelim

Valla haklısın bacım bu insanların kendine acıması da mı yok. 3 sene sonra 2. Sezeryanı oldum öldüm geberdim 3 yılda 3 doğum maşallah ne diyelim
Cok sukur sagligim yerinde annesi belli babasi belli kendimede acimam yok cunku ben cocuklarima kendim bakabilirim usenceg degilim cok sukur

Cok sukur sagligim yerinde annesi belli babasi belli kendimede acimam yok cunku ben cocuklarima kendim bakabilirim usenceg degilim cok sukur
Üşengeçlik ya da çalışkanlık ile alakası nedir olayın? Ciddi bir risktir üst üstte sezeryan. Arkadaşların üslubu kaba gelmiş olabilir ama demek istedikleri şey belli. Normal doğumda bile rahmi dinlendirin diyorlar ki değil sezeryan... Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız ama tecrübeli bir doktor ve kaliteli bir hastane ile sürece devam edin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…