3 yil ust uste sezeryan

Tesekkur ederim dusuncen icin doktoruma cok guveniyorum aksarayin en iyi doktoru turkiyenin her yerinden gelen var size o kadar soyleyebilirim yine saolun bana saygi duydugunuz iyin tesekkur ederim

Valla üç senede üç gebelik üstelik iki sezaryenle cidden akılsızlık.
Çocuklara da haksızlık. Size de haksızlık vücudunuza da haksızlık.
Doktorunuzla görüşüp en olun önce. Şakaya gelmez bu iş.
En önemlisi de doğumda spiral taktırmayı talep edebilirsiniz, edin. Böyle her altı ayda bir çocuk yapmazsınız en azından

Siz ne tuhaf birisiniz sürekli insanları yargılayarak üstten konuşuyorsunuz daha öncede bir kaç cevabınıza denk geldim böyle yaparak elinize ne geçiyor merak ettim gerçekte umarım böyle değilsinizdir.

Hanımlar lütfen tartışmayın.
Allah tamamına erdirsin

Diğer arkadaşımız çocuk sayınıza laf etmemiş, herkes istediği kadar çocuk doğurabilir ama sezaryen veya vajinal doğum fark etmeksizin, her 2 doğum şeklinde de doktorların önerisi doğum sonrası vücudun, rahmin, vajinanın iyileşmesi için 2 yıl doğum yapılmaması yönündedir.

Doktorunuz iyiymiş hamileliğinizi sağlıklı geçirmeniz için sizi doğru yönlendirecektir elbette ama 3 düşüğünüz 2 sezaryeniniz var, rahminiz ve karnınıza atılan kesi henüz iyileşmediğinden, 18 aylık ve 6 aylık bebeklerinizi de düşünürsek gebeliğiniz boyunca zorlanacağınız gibi, doğum sonrası iyileşme süreniz de çok uzayacaktır, üst üste gebelik ve peş peşe sezaryenler bağırsak ve mesane yaralanmalarına, rahimin incelmesine de sebep olabilmektedir.

Çok güzel bilgi vermişsiniz açıklayıcı ve kırmadan bazı kişiler malesef kırıcı yargılayıcı yorum yapıyor

Tesekkur ederim dusuncen icin doktoruma cok guveniyorum aksarayin en iyi doktoru turkiyenin her yerinden gelen var size o kadar soyleyebilirim yine saolun bana saygi duydugunuz iyin tesekkur ederim
Aksarayda hangi doktora gidiyorsunuz merak ettim ramazan bülbül mü Meryem bekmezcimi

Çok güzel bilgi vermişsiniz açıklayıcı ve kırmadan bazı kişiler malesef kırıcı yargılayıcı yorum yapıyor
Sağ olun ama diğer arkadaşlarımız da kırmak için yazmamıştır, anne sağlığı açısından riskleri sebebiyle yorum yapılmıştır, sizin de gebeliğinizi Allah tamamına erdirsin inşallah başka çocuğunız var mı bilmiyorum ama ürkütmeden de yazmaya çalışıyorum, elbette hepiniz tüm çocuklarınıza çok iyi bakıyorsunuzdur anneliğinize kimse bir şey diyemez de yalnız tekrarlayan düşükler, peş peşe doğumlar annenin sağlığı için riskli.
Rahimde oluşabilecek komplikasyonlar bir yana, rahim ve mesane sarkması yaşanabiliyor, her ikisinde de idrarınızı tutamıyorsunuz ve cerrahi işlem görmeniz gerekiyor, annemin 3,5 yılda 3 sezaryeni, yengemin 10 yılda 2 sağlıklı doğum 7 kürtajı vardı ve ikisinde de rahim ve mesane sarkması vardı, yengemin durumu daha aciliyetli olduğundan 40 yaşında rahmi alındı mesane sarkması düzeltildi ona rağmen hala idrar kaçırıyor.

Evet haklısınız teşekkür ederim yorumunuz için

Siz ne tuhaf birisiniz sürekli insanları yargılayarak üstten konuşuyorsunuz daha öncede bir kaç cevabınıza denk geldim böyle yaparak elinize ne geçiyor merak ettim gerçekte umarım böyle değilsinizdir.
Tuhaf olan sezaryenden sonra altı ayda bir hamile kalmak.
Ciddi ameliyatlar bunlar, ileri haftalarda iç kanamaya varana kadar bir çok riski var. Allah verdi ehi mehi diye hafife alınacak bir şey değil. Düpedüz cehalet. Rahimdeki dikiş açılabilir mesela ve bu iç kanama demek. Doktorlar en az iki yıl beklemeyi önerirken öylesine demiyor.
Biz de 8 yaşına çocuk getirdik sıfır kaza neden? Çünkü korunduk, Allah verdiye bırakırsan on kez hamile kalırsın
Ve evet gerçek hayatımda da cehalete tahammül edemiyorum

Bana mı diyorsun sensin o
Ne ilginçsinsinzi

Senede 1 sezaryen yapılabilir gibi yönlendirmeyin insanları ne kadar büyük riskler var az araştırın
Yazmayacaktım ama bu dediğinize istinaden yazma gereği ve sorumluluğu hissettim.
İki cocuk istiyordum araları da yakın olsun istiyordum, cok şükür Allah nasip etti. Ikisi arasında 20 ay var. Ikisi de sezaryen doğum. Doktorum en az 1 sene hamilelik önermemisti. Biz de 1 sene bekledik ve sonra nasip ya hemen hamile kaldım. Sonuç prematüre doğum Allah tan Doktorum iyiydi, olabilecek son noktayı bekledik lakin 1 günün daha yoktu dedi Doktorum, rahim yırtılması denen bir sey varmis. Ve bu kadar arka arkaya gebelikler riski daha da arttırıyormus, sezaryen dikisi atılan yer yırtılabilirmiş, sonucu da anne ve bebek ölümüne kadar dayanıyor.
Çok şükür bebeğim de ben de iyiyim Doktorum artik cocuk dusunuyorsan lütfen en az 2 sene bekle dedi ki ilk gebeligim ne kadar sorunsuz ise bu gebeligim inanılmaz zor geçti son dönemlerde gun aşırı hastaneye gidiyordum. Bunları bilerek hareket edin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…