- Konu Sahibi welldone951
güzel giden bi ilişkimiz vardı yani en azından ben öyle zannediyodum.beni çok seviyodu çok üstüme düşüyodu hatta kendi sevgimi küçümsüyodum onunkinin yanında..gelecek planları yapan da hep oydu beni hiç bırakmıcağnı bensiz yapamıcağnı söyleyen de..ama yalanmış işte..bu yaz başında başladı sıkıldım bunaldım çok bunalttın beni demeye..olmuyo katlanamıyorum artık davranışlarına dedi hep beni suçladı..halbuki ortada bi durum yoktu ve öyle kıskanç kısıtlamacı biri de değilimdir..ama söyledikleriyle inandırdı beni öyle olduğuma..bi kız arkadaşıyla yakınlaşmaya başladığından şüphelendim sordum var mı öyle bişey diye ama ısrarla inkar etti yok dedi hala seni seviyorum ama sevgiyle ilgili bi durum değil bu davranışlarına katlanamıyorum artık dedi..hep üzüldüm 1ay boyunca çok ağladım benim yüzümden bitiyo ilişkimiz diye..o benden uzaklaştıkça ben üstüne gittim o kızla bişeyler var dimi diye yok dedi önce sonra yok ama sana inat ayarlıcam o kızı görüceksin o zaman dedi büyük bi kavga ettik..daha sonra zar zor ikna ettim görüşmeye soğuk davranıcak sanmıştım..ama çok güzel bi gün geçirdik eskiden olduğu gibi davrandı bana sarıldı öptü sevdiğini söyledi güldük eğlendik..ama ayrılırken de bugün böyle davrandım diye bişey bekleme benden hala ayrıyız dedi..ama akşamında hemen msj attı 5-6gün sürekli msj attı aradı sevgili gibi değil ama flört döneminde olduğu gibi konuştuk..sonra bi anda seninle konuşmak istemiyorum artık dedi..hiç bi anlam veremedim neden böyle oldu diye..biraz üstüne gittim bi kaç gün sonra yine msj attım ama tavrı kesindi bida msj atma arama yoksa engellicem dedi..bütün şifrelerini değiştirdi..ben de 10gün boyunca hiç bi şekilde iletişime geçmedim özler dayanamaz diye düşündüm..ama bigün şeytan dürttü ve bi şekilde faceine girdim..o kızla olan msjlarını okudum..o an dünya başıma yıkıldı..resmen kızın peşinden koşuyomuş..bana söylediği lafalrı ona söylüyo bana yadığı şiirleri ona yazıyo..hatta bana aldığı kolyeden ona alıcakmış da kıza linkini atmış beğendin mi diye...o anki sinirle kıza msj attım(bu arada kız ilişkimizin 2senesinde yanımızda olan arkadaş diyebilceğim biriydi) nası böyle bişey yaparsın fln diye..bi msj da ona attım ben aldatılmayı hiç haketmedim..diye sonra bu aramaya başladı açmadım başta özür dilicek beni ikna etmeye çalışcak sandım..sonra açtım ama ne özürü adam bildiğin küfür ediyo!! neymiş o kızı üzmüşüm ağlıyomuş şimdi ağlamasına dayanamazmış bidaha üzersem onu karşımda onu bulurmuşum!! 2günlük kız yüzünden herşeyimsin dediği bana ağza alınmıcak laflar etti...
bu olay olalı 3hafta oldu..öyle bunalıma fln girmedim ilk bikaç gün ağladım ama arkadaşlarım hep yanımdaydı yalnız kalmadım hiç..ve farkettim ki aslında zorla giden bi ilişkimiz varmış..sürekli tartışırdık en ufak şeylerden bile ama aşığız ya durmazdık üstünde..geçmezmiş zaten öyle bi ömür şimdi düşündükçe anlıyorum..hem kültür seviyelerimiz de farklıydı evet belki aynı okuldayız ama ona zorla kitap okuturdum mesela..ailelerimiz yaşantılarımız görünen farkları yoktu belki ama benzer hayatlarımız da yoktu..ben galiba ondan çok bana olan aşkına verdiği değere aşıkmışım..yoksa bu kadar çabuk atlatamazdım..
biliyorum böyle bi insandan yol yakınken ayrılmam iyi oldu herşeyin farkındayım ama yine de düşünmeden edemiyorum niye böyle yaptı..nası yapabildi..şuan nası o kıza seni seviyorum diyebiliyo...
çok uzun oldu farkındayım ama içimi dökmem lazımdı..okuyan olursa şimdiden teşekkürler :)
bu olay olalı 3hafta oldu..öyle bunalıma fln girmedim ilk bikaç gün ağladım ama arkadaşlarım hep yanımdaydı yalnız kalmadım hiç..ve farkettim ki aslında zorla giden bi ilişkimiz varmış..sürekli tartışırdık en ufak şeylerden bile ama aşığız ya durmazdık üstünde..geçmezmiş zaten öyle bi ömür şimdi düşündükçe anlıyorum..hem kültür seviyelerimiz de farklıydı evet belki aynı okuldayız ama ona zorla kitap okuturdum mesela..ailelerimiz yaşantılarımız görünen farkları yoktu belki ama benzer hayatlarımız da yoktu..ben galiba ondan çok bana olan aşkına verdiği değere aşıkmışım..yoksa bu kadar çabuk atlatamazdım..
biliyorum böyle bi insandan yol yakınken ayrılmam iyi oldu herşeyin farkındayım ama yine de düşünmeden edemiyorum niye böyle yaptı..nası yapabildi..şuan nası o kıza seni seviyorum diyebiliyo...
çok uzun oldu farkındayım ama içimi dökmem lazımdı..okuyan olursa şimdiden teşekkürler :)