3 yıldır tanıdığım hayat arkadaşım meğer 17 yaş...

Kubracan9578

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
338
170
33
evet eşimle aramızda 17 yaş varmış 2 yıl flört 1 yıldır evliyiz. Burada neler okuyorum çoğu gün takip ediyorum evet belki hiç böyle problemlerim olmadı. Beni çok seven bana değer veren bir dediğimi iki yapmayan bir eşe sahibim.

Hep çok sevdim daha çok sevdim hergün biraz daha. Babasız kaldım küçük yaşta bazen baba bazen abi oldu bana. Hiç kötü birşeyimi yüzüme vurmamıştır. Belki ben vurmuşumdur. Şaşkın ve düşünceliyim normalde yarın bebeğimizin cinsiyetini görecektik tek gideceğim sanırım. Hiç denk gelmedi pasaportu bugün ne olduysa lazım oldu eşim çekmeceden al dedi o zaman gördüm. Şaşırdım anlam veremediğim duygular oluştu kafamda.

Apar topar çıktım evden yaşadığım yer kasaba gibi yakın zaman oldu buraya geleli kimseyi tanımam zaten yabancılar anlatsanda anlamazlar. 2 saat sürdüm gittim gittim kaldım gidemedim daha fazla.

Ne yapacağımı bilmiyorum o ağlıyor ben ağlıyorum.

Sen kaç yaşındasın o kaç yaşındaymış cnm ? He bide sen kaç biliyordun yaşını

Babaanneme de o doğmadan yıllar önce ölen abisinin doğum tarihini yazmışlar da fi tarihinde olmuş koy yerinde.. Eşinizin de yanlış yazılmış olabilir mi?

ağlayacak ne var yaş aşka engel mi ? bu adam bu kadar olgun olmasaydı sen onu bu kadar sevebilir miydin neden yaşına bu kadar ön yargılısın ? yalan söylemesi mi üzdü seni yoksa yaşı mı ? bence üzülme sevin adamın ne ruhu ne yüzü nede performansı senin onunla aradaki yaş uçurumu olduğu düşüncesine sokmamamış takmaya değmez bence .. yok aldatıldığıma yanıyorum dersen ön yargının esiri olup bu adama şans verdiğin için sevin bardağın dolu tarafını gör

Hic mi kimligini gormediniz simdiye kadar?

Niye oturmus karsilikli agliyorsunuz onu anlamadim.
Fazla dramatize etmissiniz bence.
Hayır ben hiç Doğum tarihine dikkat etmedim
2. Karşılıklı ağlamadık. 3. Benim yalana asla tahammülüm yok kolumu kes yalan söyle aynı şey.

Yaşını bilseydim yine ona koşardım yine evet derdim yine çok severdim. Ama gizli kapaklı bu bir yalan bu kadar kolay olmamalı ...

Evlisiniz ve yasini bilmiyordunuz bende çok şaşkınım.

Ben 22 eşim gerçek yaşı 38
Hıım evet canım yaş farkı çokmuş ama bence önemli olan geçinebilmek bnm teyzemle eniştem arasındada 14-15 yaş vardı ama çok iyi anlaşıyolardı. Bende şuan bi tercih yapıcak olsam en az 10 yaş isterim yani. Burda kötü olan sana yalan söylemesi belki reddediceğinden korktu ama genede söylememesi gerekir çok büyük bi hata şimdi kompleksede girer yaşını öğrendin ya bilemedm vlla zor bi durum. Sen ne düşünüyosun yalan söylemesimi dha çok üzdü gerçek yaşımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…