3 yıldır tanıdığım hayat arkadaşım meğer 17 yaş...

Bunu bilmemeniz aşırı anormal bir durum! Eşten bahsediyoruz, arkadaş değil..

Ama şunu anlamadım. Hadi size yalan söyledi falanca yılda doğdum diye. Ama hiç mi kimliğini görmediniz yahu? Evlendikten sonra kimlik değiştikten sonra ay artık orda bekar değil evli yazıyo diye göz gezdirmediniz mi? Hastaneye gitmediniz mi? Ehliyet vs?

Eşimin 2 kimliği var normalde Türk bir İngiliz bir Türk kimlik ve bir pasaport başka isim diğer pasaport başka isim bunu niye değiştirdi biliyordum. Ama İngiliz pasaport başvuru yaparken Doğum tarihimin yanlış demiş. Düşünüyorum Türk pasaport zaten hiç görmedim hep İngiliz kullanıyordu nasıl görmem düşünüyorum ama yok görmedim çünkü İngiliz'de yokmuş ben farketmedim bilmiyorum

Konu onun yaşı değil ki yalan olması yani hem bu farkı Yen'i duymak değişik bişey işte anlatamıyorum. Şu diğerleri de dalga yapsınlar ancak ne anormal insanlar var

İşte bende şimdi aynı böyle düşünüyorum ama siz yazdınız ben anlatamadım tabiki düşünüyorum acaba başka yerde gözüm hiç kapattım mı

Hahah aynı bende elimde mandalinim oturdum yorumları okuyorum.
Gel canım şu kösede sana bi kahve ısmarlayayım
Biraz da balkonunuzda çıkın isterseniz gelen giden insanlara bakıp kim giriyor kim çıkıyor bakın burada hariç birde öyle çanınız sıkılmasın. Tabi sosyal işleri olmayan insanlar böyle yapıyordu değil mi Türkiye'de? Bir nine vardı ordan hatırladım. İyi izlemeler

Yalan soylemeyi de beceremiyosun. Annesi 78 liymis kardesi 95. Tesadufe bak sen! Hesabi da kardesi almis. O yeni ogrenmis esinin yasini. Hayir sonradan farketti nickini de kendini 94 lu diyebilmeyi akil etti. Arkadas sorunca tutusup yok 94 luyum ben diyor birde. Halbuki 95 li olunca tam 17 yas oluyor aranizda. Kimi yiyon hanımmmm? Yada bey mi desem?

Aptal insanlar hiç tahammülüm yok. Anne ayrı kardeş tamam. Ben 94 doğumluyum. Eşim ocak 78 doğumlu 17 yaş var. Böyle yorumlara yazmak istemiyorum artık. Saçma yorumu olanda kendinde saklasın başka yerde dalganızı yapın

Allah başka dert vermesin şükür edin bence bunda ağlanacak ne var ki ,yaş dediğiniz rakam herkez Allah ömür verdikçe yaşlanacak ,birde şöyle düşünün Allah vermesin çaresiz bir hastalığa yakalansa eşiniz ozaman o yaş konusuna ağladığınıza kızarsınız kendinize çünkü çaresizlik öyledir,sizin konunuzun çaresi var baktınız olmuyor boşanırsınız,ayrıca ne eşler var iyi olmayıp sokak ortasında eş bıçaklayan ...

Burda konu acipta istedigin gibi yorumlar gelmeyince insanlara hakaret edemessin. Evet bende arkadasla ayni seyleri dusunuyorum. Canin sikilmis nasil konu acsamda dikkat ceksem demissin sanki. Ama KK kadini yemez canim. Harcanirsin

Bizimde bizi aptal sananlara tahammülümüz yok cicim neyse zaten bir kaç saate banlanırsın

Eşin meslek ne acaba? İsimler tarihler değişik. Ajan felan mi yoksa. Yaşını gostermiyormus onu anladik da.

Ne diyelim yalan kötü tabiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…