- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi Kubracan9578
-
Hahah aynı bende elimde mandalinim oturdum yorumları okuyorum.Tam uyuyacağım diyorum yine ekşınlı bir konu
Gece gece açıyorsunuz böyle konuları :)
Hahah aynı bende elimde mandalinim oturdum yorumları okuyorum.
Gel canım şu kösede sana bi kahve ısmarlayayım
Ayy kuzum istedigin cekirdek olsunKahve değil de çekirdek olsa çok makbule geçerdi açıkçası
Neyse çok geyiklemeden, banlanmadan ...
Neyse artık olan olmuş , hamilesin üzme kendini.Evet çok akıllıca zaten aylardır bu sitedeyim. Düşünüyordum ne konu açarım. Baktım çok ağlıyorum yazdım işte
Bilmiyorum şuan eskilere gidiyorum acaba diyorumNeyse artık olan olmuş , hamilesin üzme kendini.
Yalnız başka yalan söylememiştir inşallah, insanın güveni sarsılır tabi
Konu onun yaşı değil ki yalan olması yani hem bu farkı Yen'i duymak değişik bişey işte anlatamıyorum. Şu diğerleri de dalga yapsınlar ancak ne anormal insanlar varçok açık değil mi sen şimdi kk ya kalkıp en ufak sorunda aramızda 17 yaş var deseydin bende dahil hepimiz ayrıl daha çok gençsin safsatası çekerdik eee adam toplum baskısından korkmuş demek ki hemen affet olmamış say demiyorum ama hamilesin üzülüp ağlama be ...
İşte bende şimdi aynı böyle düşünüyorum ama siz yazdınız ben anlatamadım tabiki düşünüyorum acaba başka yerde gözüm hiç kapattım mışoktayim vallahi...
afedersiniz ama siz de baya bir saf missiniz
adam 40 yakin
hicmi anlamadiniz supelenmediniz yasindan
hicmi 22 lik genc kizin yaninda 40 a merdiven dayamis bir adam cevrede resim de belli etmedi kendini.. gercketen cok uzucu bir durum hayretler icindeyim..bukadar buyuk bir yalan kolay affedilmez ki ya
Biraz da balkonunuzda çıkın isterseniz gelen giden insanlara bakıp kim giriyor kim çıkıyor bakın burada hariç birde öyle çanınız sıkılmasın. Tabi sosyal işleri olmayan insanlar böyle yapıyordu değil mi Türkiye'de? Bir nine vardı ordan hatırladım. İyi izlemelerHahah aynı bende elimde mandalinim oturdum yorumları okuyorum.
Gel canım şu kösede sana bi kahve ısmarlayayım
Aptal insanlar hiç tahammülüm yok. Anne ayrı kardeş tamam. Ben 94 doğumluyum. Eşim ocak 78 doğumlu 17 yaş var. Böyle yorumlara yazmak istemiyorum artık. Saçma yorumu olanda kendinde saklasın başka yerde dalganızı yapınYalan soylemeyi de beceremiyosun. Annesi 78 liymis kardesi 95. Tesadufe bak sen! Hesabi da kardesi almis. O yeni ogrenmis esinin yasini. Hayir sonradan farketti nickini de kendini 94 lu diyebilmeyi akil etti. Arkadas sorunca tutusup yok 94 luyum ben diyor birde. Halbuki 95 li olunca tam 17 yas oluyor aranizda. Kimi yiyon hanımmmm? Yada bey mi desem?
Burda konu acipta istedigin gibi yorumlar gelmeyince insanlara hakaret edemessin. Evet bende arkadasla ayni seyleri dusunuyorum. Canin sikilmis nasil konu acsamda dikkat ceksem demissin sanki. Ama KK kadini yemez canim. HarcanirsinAptal insanlar hiç tahammülüm yok. Anne ayrı kardeş tamam. Ben 94 doğumluyum. Eşim ocak 78 doğumlu 17 yaş var. Böyle yorumlara yazmak istemiyorum artık. Saçma yorumu olanda kendinde saklasın başka yerde dalganızı yapın
Bizimde bizi aptal sananlara tahammülümüz yok cicim neyse zaten bir kaç saate banlanırsınAptal insanlar hiç tahammülüm yok. Anne ayrı kardeş tamam. Ben 94 doğumluyum. Eşim ocak 78 doğumlu 17 yaş var. Böyle yorumlara yazmak istemiyorum artık. Saçma yorumu olanda kendinde saklasın başka yerde dalganızı yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?