- 20 Ocak 2014
- 3.171
- 2.265
- 333
- Konu Sahibi Kubracan9578
-
Hayır ben hiç Doğum tarihine dikkat etmedim
2. Karşılıklı ağlamadık. 3. Benim yalana asla tahammülüm yok kolumu kes yalan söyle aynı şey.
Sizede komiklik olmuş oldu işteBu arada konu başlığı da tam reklam sitelerine yönlendiren haberler gibi olmuş
Hayır ben hiç Doğum tarihine dikkat etmedim
2. Karşılıklı ağlamadık. 3. Benim yalana asla tahammülüm yok kolumu kes yalan söyle aynı şey.
Ay ikimizde aynı şeyi farketmişiz çok fenayızYani üye ismin de Kübra9578 bu rakamları rastgele seçmediysen sen95li 0 78li
Bir insanın evlendiği kişinin kimlik bilgilerini bilmemesi çok garip, bilip de aradaki farkı hiç hesaplamadıysan yeni fark ettiysen o da bir garip, ilginç bir konu
Arabayı sürdüm gittim o ağlıyor ben ağlıyorum. YazıyorBen agliyorum o agliyor demediniz mi?
Oturmus karsilikli agliyorsunuz dememi direkt masanin bir ucuna siz obur ucuna kocaniz oturdunuz suratlariniza baka baka agliyorsunuz olarak algiladiysaniz tabi bir sey diyemicem.
Ayni fikirdeyim sebepsiz dram.
Nickinizden tahmin yurutuyorum, Isminiz kubra, 95 sizin dogum yiliniz 78 de esinizin dogum yili aradaki fark 17Ben 22 eşim gerçek yaşı 38
Bu site Türkiye'de kız kardeşim koydu annem ve kız kardeşim Doğum tarihiAy ikimizde aynı şeyi farketmişiz çok fenayız
Yuvarlak masa toplantisi aglama ayini vol 1Ben agliyorum o agliyor demediniz mi?
Oturmus karsilikli agliyorsunuz dememi direkt masanin bir ucuna siz obur ucuna kocaniz oturdunuz suratlariniza baka baka agliyorsunuz olarak algiladiysaniz tabi bir sey diyemicem.
Ayni fikirdeyim sebepsiz dram.
Yani üye ismin de Kübra9578 bu rakamları rastgele seçmediysen sen95li 0 78li
Bir insanın evlendiği kişinin kimlik bilgilerini bilmemesi çok garip, bilip de aradaki farkı hiç hesaplamadıysan yeni fark ettiysen o da bir garip, ilginç bir konu
Evet çok akıllıca zaten aylardır bu sitedeyim. Düşünüyordum ne konu açarım. Baktım çok ağlıyorum yazdım işteŞuan bişey farkettim 9578 ninckin sonu 95 sizin 78 de onun doğum tarihi olablir mi uyuyoda yaşlarınıza içime kurt düştü bazıları öylesine konu olsun diye açıyo ya
Sende öylesin canım :))
Ne yazdigini biliyorum da siz benim ne yazdigimi anlamiyorsunuz.Arabayı sürdüm gittim o ağlıyor ben ağlıyorum. Yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?