3 yıldır tanıdığım hayat arkadaşım meğer 17 yaş...

Yalan yalandır ne olursa olsun .. amacı neymiş yaşını değiştirmekle. Sizi kaybetmekten mi korkmuş böyle bir yalana başvurmuş..e şimdi her sey daha berbat oldu. Güvenin sarsıldı. Ona karşı olan değer azaldı belki de. AglamAğlamakla da büyültmekle de haklisiniz bence... bunun Aşkla Sevgiyle yaşla ilgisi yok. Ortada söylenmiş saçma sapan bir yalan var !

Hayır ben hiç Doğum tarihine dikkat etmedim
2. Karşılıklı ağlamadık. 3. Benim yalana asla tahammülüm yok kolumu kes yalan söyle aynı şey.

çok açık değil mi sen şimdi kk ya kalkıp en ufak sorunda aramızda 17 yaş var deseydin bende dahil hepimiz ayrıl daha çok gençsin safsatası çekerdik eee adam toplum baskısından korkmuş demek ki hemen affet olmamış say demiyorum ama hamilesin üzülüp ağlama be ...

Hayır ben hiç Doğum tarihine dikkat etmedim
2. Karşılıklı ağlamadık. 3. Benim yalana asla tahammülüm yok kolumu kes yalan söyle aynı şey.

Ben agliyorum o agliyor demediniz mi?
Oturmus karsilikli agliyorsunuz dememi direkt masanin bir ucuna siz obur ucuna kocaniz oturdunuz suratlariniza baka baka agliyorsunuz olarak algiladiysaniz tabi bir sey diyemicem.
Ayni fikirdeyim sebepsiz dram.

Ay ikimizde aynı şeyi farketmişiz çok fenayız

Oturmus karsilikli agliyorsunuz dememi direkt masanin bir ucuna siz obur ucuna kocaniz oturdunuz suratlariniza baka baka agliyorsunuz olarak algiladiysaniz tabi bir sey diyemicem.
Arabayı sürdüm gittim o ağlıyor ben ağlıyorum. Yazıyor

Ben 22 eşim gerçek yaşı 38
Nickinizden tahmin yurutuyorum, Isminiz kubra, 95 sizin dogum yiliniz 78 de esinizin dogum yili aradaki fark 17
Ve siz bunu yeni ogrendinizi soyluyorsunuz. Insan hic mi evlenecegi adamin kimlik bilgilerini gormez ki cokta onemli degil yasi, basi.

şoktayim vallahi...
afedersiniz ama siz de baya bir saf missiniz
adam 40 yakin
hicmi anlamadiniz supelenmediniz yasindan
hicmi 22 lik genc kizin yaninda 40 a merdiven dayamis bir adam cevrede resim de belli etmedi kendini.. gercketen cok uzucu bir durum hayretler icindeyim..bukadar buyuk bir yalan kolay affedilmez ki ya

Yuvarlak masa toplantisi aglama ayini vol 1

Vay çok çakalsınız. Ben fark etmedim bile

Şuan bişey farkettim 9578 ninckin sonu 95 sizin 78 de onun doğum tarihi olablir mi uyuyoda yaşlarınıza içime kurt düştü bazıları öylesine konu olsun diye açıyo ya
Evet çok akıllıca zaten aylardır bu sitedeyim. Düşünüyordum ne konu açarım. Baktım çok ağlıyorum yazdım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…