tabi zenginlik anlayışındaki zenginliğin ne olduğu da önemli. bazısı evi varsa zengin görür, benim için bir insanın evinin olması çok standart birşeydir de ben atıyorum belirli mekanlardan aşağısında yemek yemeyen, belirli markalardan aşağısından giyinmeni zengin görürüm.. gibi gibi.. bu örneklendirilir.
bir de burada sadece adamın yetersizliklerini dinliyoruz. ee hiç mi güzel birşey yapmadı ? 3 sene biriyle olmak için en azından belli başlı birkaç konuda gerçekten iyi olması lazım. parası yoktur ama sevgi doludur, düşüncelidir, vs vs..
benim de üni yıllarım boyunca annem hastaydı, hastanede finallere çalışır giderdim. okulun uzamasının ucundan döndüm. kadın hastalıklarından dolayı yaşadığı kan kaybından hastaneye yatırdık, kan bulunana kadar geçen sürede ölüm noktasına geldi. ertesi sabah finale girip boş kağıt verdim.
eski sevgili de babasını kaybetmiş. çok normal maddi manevi zorluk yaşaması. hayat herkese iyi davranmıyor. bunlarla genç yaşında doğru mücadele edememişte olabilir. 50 yaşında adamlar babaları ölünce neler yaşıyor, dağılıyor. 20lerinde biri için kolay mı ?