• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yıllık erkek arkadaşımı terk ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hayır ben şunu anlayamıyorum hala.
- Bir insanın gelecek vaat etmemesi,ayrılmak için başlı başına bir ayrılma gerekçesi değil midir? Bir insanı çok sevebilirsin ama gelecek vaat etmiyordur? İleride hayat içerisinde başarılı olabileceğine inanmamam, bize(ben,çocuklarım ve kendisi) para sıkıntısı yaşatmadan, insanca bir yaşam sunamayacağına düşünmem, o insanı terk etmem için tek başına yeterli bir gerekçe değil midir?
ya zengin koca avcısı yaptılar biz ya da başka bir şey. Beni,aldatması,yalan konuşması ve şiddet uygulaması haricinde ayrılmam için bir gerekçem olamaz mı?
3 sene sürmüşse sürmüş,yemişim 3 senesini,ben mutsuz olduktan sonra gram umurumda olmaz ki.

Babası daha üniversite sınavlarına hazırlanırken vefat etti,üniversite okurken değil! yıllar önce olan bir muhabbet bu,sadece buradaki kastım zor zamanlardan geçmiş ve birazcık akılsızlığının da etkisiyle kötü şeyler yaşamış.

ben de birşey sorucam: fikrinize aykırı her yoruma bir cevabınız var zaten. burada duymak istediğiniz ne ? size ah etmekte haksız olduğu mu ? sizin asla hata yapmadığınız mı ?
sizin anne babanız yaşıyor mu bilmiyorum.. ama anne-baba ölümü sandığınız gibi birkaç ayda geçmiyor. benim annem öleli 3 sene oldu, kendimi ancak toparladım. çünkü sadece o kişiyi mezara gömüp hadi hayat devam etsin denmiyor.
ölüm acısını bile yaşamama izin vermeyen başka sıkıntılar yaşadım. belki size yansıtmadığı böyle sıkıntıları vardı..

ben sizi yadırgamıyorum. siz size borç ödetmeyecek maddi anlamda güçlü ve hırslı bir erkek istiyorsunuz. kendinize göre haklı da olabilirsiniz. herkesin seçimleri farklıdır.

ama hem ben hırslı ve zengin adam istiyorum diyip hem de bu kritileri sağlamayan eski sevgili için konu açıp bunca sayfa yazmak sizce de tuhaf değil mi ? ve hala akılsızlığı vs diye yazıyorsunuz. sevgiliyken de böyle iğnelemeleriniz var mıydı ?

acaba içten içe bazı konularda haksızlık yaptığınızı biliyor ve vicdanınızı rahatlatmak istiyor olabilir misiniz ?

- Bir insanın gelecek vaat etmemesi,ayrılmak için başlı başına bir ayrılma gerekçesi değil midir? Bir insanı çok sevebilirsin ama gelecek vaat etmiyordur? İleride hayat içerisinde başarılı olabileceğine inanmamam, bize(ben,çocuklarım ve kendisi) para sıkıntısı yaşatmadan, insanca bir yaşam sunamayacağına düşünmem, o insanı terk etmem için tek başına yeterli bir gerekçe değil midir?
ya zengin koca avcısı yaptılar biz ya da başka bir şey. Beni,aldatması,yalan konuşması ve şiddet uygulaması haricinde ayrılmam için bir gerekçem olamaz mı?
3 sene sürmüşse sürmüş,yemişim 3 senesini,ben mutsuz olduktan sonra gram umurumda olmaz ki.

bir insanla ilişkiyi maddi rahatlık sağlaması ile ölçmek evet bazı çevrelerde paragöz olmak olarak tanımlanıyor. siz sevgi değil para arıyorsunuz. kendinize göre haklı gerekçelerinizde var. bu yüzden ayrılmayı seçmek de sizin özgür iradeniz. ama anlamadığınız şu, bir erkekle zengin diye evlenip 2 sene sonra gecekonduya da taşınmak zorunda kalabilirsiniz. o zaman da boşanacaksınız muhtemelen.
yani tüm yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor.

Boşver boşa yatırım yapmış 🙄 ne yatırımıysa kendi herhalde o bölümü kazandı

ya bir insanın önceliği maddiyat olabilir. herkesin arayışı farklı.
ama buradan çıkan sonuç şu, maddi durumu iyi diye evlenip 2 sene sonra parasız kalsa boşanacak..
yani bu bakış açısında biri herhalde ihtiyaçları karşılanmazsa evliliğine devam etmez.
hayatın hiçbir gerçeği ile tanışmamış henüz herhalde.

eee herkese vericek çok haklı (!) cevapların var, 3 sene de çok normal bi süre senin için, çok mutsuzdun gram umrunda değil ne diye konu açtın o zaman? başına silah mı dayadılar?

ya bir insanın önceliği maddiyat olabilir. herkesin arayışı farklı.
ama buradan çıkan sonuç şu, maddi durumu iyi diye evlenip 2 sene sonra parasız kalsa boşanacak..
yani bu bakış açısında biri herhalde ihtiyaçları karşılanmazsa evliliğine devam etmez.
hayatın hiçbir gerçeği ile tanışmamış henüz herhalde.
Kesinlikle katılıyorum 👏🏻

Ben akıl almak istedim ama burada zengin koca avcısı diye hakaret etmeye başladılar. ayıp diye bir şey var yahu

ahahah
yahu ihtiyaçlarımı karşılayamayacak insandan ayrılırım daha iyilerini hakediyorum diyen kadın tabi ki zengin koca arıyordur.
işletme okumuşsunuz, denklem çözebilmeniz lazım :)

bakın ben bunun için yargılamıyorum da sizi. sizin vizyonunuz bu.. evlilikten beklentiniz bu. ve olabilir. ama insan en azından dediğinin arkasında durmalı. 30 sayfa bana maddi güvence verecek adam istiyorum diyip sonra millete ayıp ayıp diye duygu sömürüsü yapmanız komik biraz.

En merak ettiğim de acaba böyle ali koç vb birisi gelse, hanginiz tercih etmez bu adamı? ya da kıvanç tatlıtuğ vs? hepimiz benciliz bunu kabul edin arkadaşlar,herkes kendisi için en iyi olanı tercih ediyor.
örneğin evlisiniz ve ali koç sizinle birlikte olmak istedi,evlenmek istedi, kaç taneniz eşini bırakmaz? ben söyleyeyim hiç kimse. herkes bir şekilde bir yolunu bulup,eşinden ayrılmaya çalışır.
verdiğim örnek çok uç olabilir kusura bakmayın ama umarım anlatmak istediğim şey anlaşılmıştır.

Bir erkekte; para,mesleki başarısı,gücü,ince düşünebilmesi,problem çözebilme becerisinin olması,güven vermesi, yatakta ve hayatta genel olarak kadınını tatmin edebiliyor olması,hepimizi çekiyor. Ben de bu tarz birisiyle birlikte olma şansım varken, neden yıllarımı alt tarafı bir okulu bitiremeyen bir insan için harcayayım?

Ben vicdan yapmıştım ama yorumlardan sonra emin oldum bir şeylerden. Gram umurumda değil o insan artık.
Herkesin yolu açık olsun. Sizlere de tek tavsiyem,hepimiz güçlü erkek istiyoruz,hepimizi başarılı ve yakışıklı insan istiyoruz hayatımızda ve bunun içinde kendimizi sürekli geliştirmeye çalışıyoruz. Bunu kötü bir şeymiş gibi lanse etmeyin lütfen. Ayrıca herkes üstte belirttiğim gibi kendi hayatına baksın.

yorum yapan herkese teşekkür ederim, bu kadarı yeterli bence.

ahahah
yahu ihtiyaçlarımı karşılayamayacak insandan ayrılırım daha iyilerini hakediyorum diyen kadın tabi ki zengin koca arıyordur.
işletme okumuşsunuz, denklem çözebilmeniz lazım :)

bakın ben bunun için yargılamıyorum da sizi. sizin vizyonunuz bu.. evlilikten beklentiniz bu. ve olabilir. ama insan en azından dediğinin arkasında durmalı. 30 sayfa bana maddi güvence verecek adam istiyorum diyip sonra millete ayıp ayıp diye duygu sömürüsü yapmanız komik biraz.

Sizin bana bir gıcıklığınız var belli. Ben sizin denginiz değilim hanımefendi,rakibim de değilsiniz. Size saygı duymakla birlikte,herhangi bir polemiğe girmek gibi bir amacım yok. Ben burada fikir almak için geldim, fikir aldım ve gidiyorum.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Sizin bana bir gıcıklığınız var belli. Ben sizin denginiz değilim hanımefendi,rakibim de değilsiniz. Size saygı duymakla birlikte,herhangi bir polemiğe girmek gibi bir amacım yok. Ben burada fikir almak için geldim, fikir aldım ve gidiyorum.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

neden gıcıklığım olsun onu anlamadım. ama sizde narsizm sinyalleri var, onu anladım. sizi görmemiş, tanımayan insanların durup dururken size gıcık olduğunu düşünecek kadar kendinizi önemsiyorsunuz da malesef öyle birşey yok :)
hepimiz saygı çerçevesinde fikirlerimizi paylaşıyoruz burada.

denklik ve rekabet konusunu da anlayamadım. burada kimse kimseyi birbirine denk yada rakip görüp farklı görüşlerini iletmiyor. hepimiz sıradan insanlarız ve zaman geçiriyoruz burada.

neyse, umarım gönlünüze göre birini bulursunuz.

eee herkese vericek çok haklı (!) cevapların var, 3 sene de çok normal bi süre senin için, çok mutsuzdun gram umrunda değil ne diye konu açtın o zaman? başına silah mı dayadılar?

bence konu da şahıs da fake. ali koç örneğinden sonra ben gerçekliğine inanmak istemiyorum yada.

bence konu da şahıs da fake. ali koç örneğinden sonra ben gerçekliğine inanmak istemiyorum yada.
ya aslında var böyleleri yok değil şimdi isim vermiyim magazinden falan ama anladın sen, gelip inatla savunması hepimizin içinde olduğunu iddia etmesi 30 küsür sayfa insan delirtmesi falan elle tutulur değil yani :D iyi tamam her şeye aşırı mantıklı cevabın zaten var kendi çapında niye akıl alıcam diye konu açıyosun , haksızlığını da kabul etmiyosun ne istiyosun yani amacın ne? :D

İşinize gelmeyince yok fake yok bilmem ne diye hala laf sokmaya çalışıyorsunuz. Hepimiz daha iyisini isteriz,bunun aksini hiç kimse iddia etmesin. Dünya üzerinde gelecek görmediği için ayrılan tek kişi benmişim gibi resmen saldırdınız bana burada.
Ben gereken cevabı aldım teşekkür ederim diyorum, hala yok zengin koca yok bilmem ne diye uzatıp mesaj atıyorsunuz konu başlığına.

Ben zengin aramıyorum. Sadece evi olsun babadan kalma mı olur baźka bir sey mi bilmiyorim artık, bir de adam akillı işi olsun. Bu insanın ne işi var ne evi var. Beklesem ve evlensek 10 sene borc mu odeyeceğim? Ben gezmek istiyorum gencligimi yasamak istiyorum. Tamam onca zaman gecirdik ister istemez o günlerim geliyor aklima ama ne yapabilirim?
Ödeyeceksin tabi. Kendin çalışıp kazanıp kendi evini alsaydın o kadar rahat yaşamak istiyorsan. Ben anlamıyorum bu tarz kadınları neyinize güveniyorsunuz ya? Beklentimi karsilasin beklentimi karşılasin. Sen neyi karşılıyorsun peki? Güzellik mi? Senden güzel binlerce kadın var. Kendini biricik zannediyorsun vazgeçilmez zannediyorsun. Çocuğun sevgisine bağlılığına güvenmiş istediğin gibi at koşturuyorsun. Paragöz değilim diyorsun bal gibi paragözsün. Sanane ailesinin durumundan? Ailesi mecbur mu sana ev almaya? Vizyonsuzsunuz ve mantık güzellemesi yapıyorsunuz burda. Hayret bir şey ya.

ya aslında var böyleleri yok değil şimdi isim vermiyim magazinden falan ama anladın sen, gelip inatla savunması hepimizin içinde olduğunu iddia etmesi 30 küsür sayfa insan delirtmesi falan elle tutulur değil yani :KK70: iyi tamam her şeye aşırı mantıklı cevabın zaten var kendi çapında niye akıl alıcam diye konu açıyosun , haksızlığını da kabul etmiyosun ne istiyosun yani amacın ne? :KK70:

vicdan azabı duymuştum, insan gibi sormak,bu konuda benzer tecrübelere sahip kişilerden akıl almak istedim. Ayrıca her şeyi biliyorum gibi bir iddiam da olmadı, bu sizin kuruntunuz olabilir mi acaba?

ya aslında var böyleleri yok değil şimdi isim vermiyim magazinden falan ama anladın sen, gelip inatla savunması hepimizin içinde olduğunu iddia etmesi 30 küsür sayfa insan delirtmesi falan elle tutulur değil yani :KK70: iyi tamam her şeye aşırı mantıklı cevabın zaten var kendi çapında niye akıl alıcam diye konu açıyosun , haksızlığını da kabul etmiyosun ne istiyosun yani amacın ne? :KK70:

istediği hakaret duyup banlatmak mı acaba ?
yada ilk kez bir forumda yazıyor, düşünemiyor bir konu içerisinde insanların birbirileri ile muhabbet etmeye devam edebileceğini.

Ödeyeceksin tabi. Kendin çalışıp kazanıp kendi evini alsaydın o kadar rahat yaşamak istiyorsan. Ben anlamıyorum bu tarz kadınları neyinize güveniyorsunuz ya? Beklentimi karsilasin beklentimi karşılasin. Sen neyi karşılıyorsun peki? Güzellik mi? Senden güzel binlerce kadın var. Kendini biricik zannediyorsun vazgeçilmez zannediyorsun. Çocuğun sevgisine bağlılığına güvenmiş istediğin gibi at koşturuyorsun. Paragöz değilim diyorsun bal gibi paragözsün. Sanane ailesinin durumundan? Ailesi mecbur mu sana ev almaya? Vizyonsuzsunuz ve mantık güzellemesi yapıyorsunuz burda. Hayret bir şey ya.
Ben evleneceğim insanın ailesinin maddi durumunu sorun etmedim. Alt tarafı düğün yaparken bile annesiyle tanıştığımız zaman,sizin için pek bir şey yapamam demişti bana, ben ona ithafen söylemiştim kendisine.
Anlamadığım, beni eleştirenleri gerçek hayatta çok merak ediyorum. Muhtemelen hepiniz ahlak timsali filan olmalısınız? Bal gibi de herkes iyi şartlar da yaşamak istiyor/isteyecek. Beni burada eleştiren, kınayan kadınların hepsinin, zengin bir talipleri olduğu zaman, nasıl da şu anda savundukları düşüncelerinden geri adım atacaklarını tahmin edebilmek benim için zor değil inanın bana. Bunun için yeterli tecrübeye sahibim.

Yine de canınız sağ olsun..

Hep aşktan vurmuşlar sizi ama aşk da geçici
Kalıcı olan iyi bir karekter, niceleri
Aşığım diye evleniyor ama karekteri çok kötüymüş deyip 2 yıl içinde boşanıp dul oldu damgası yiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X