- 1 Nisan 2019
- 1.653
- 3.796
- 133
- Konu Sahibi 31cigdem31
Tam benlik konuymuş, birebir benim sevgilimle ilişkim böyle. Şu anda 30 yaşındayım ve bekliyorum çünkü çok seviyorum, o olmazsa başkası olsun diye düşünmüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam benlik konuymuş, birebir benim sevgilimle ilişkim böyle. Şu anda 30 yaşındayım ve bekliyorum çünkü çok seviyorum, o olmazsa başkası olsun diye düşünmüyorum.
Gerçekten sevseydiniz bu şekilde düşünmezdiniz zaten
Ailesinin durumu kötü demişsiniz ne alakası var anlamadım ailesini insan zengin olsun fakir olsun diye doğmadan önce seçemiyor sonuçta
Birbirini bekleyen hele ki şu dönemde çok insan oluyor işsizlik var geçim zor
Öyle evlenmek kolay değil
Aynı şekilde bende erkek arkadaşımı bekliyorum
Gerçekten sevseydiniz bu şekilde düşünmezdiniz zaten
Ailesinin durumu kötü demişsiniz ne alakası var anlamadım ailesini insan zengin olsun fakir olsun diye doğmadan önce seçemiyor sonuçta
Birbirini bekleyen hele ki şu dönemde çok insan oluyor işsizlik var geçim zor
Öyle evlenmek kolay değil
Aynı şekilde bende erkek arkadaşımı bekliyorum
4 yıımın çöp olduğunu tek başıma uğraştığımı anladığım gün bıraktım
Ben de tebrik ediyorum sizi. İlişkide mantık yoksa mutsuz olursunuz bakmayın siz burda aşk meşk diyenlere. Mantık her zaman bir tık daha önde olmalıneden böyle söylediniz?
Siz Niye bitirdinizbende 4 yıllığı yeni bitirdim nasıl olucak böyle acısı geçmiyor
Alan konusunda bilgisi olan birisi olarak vicdan azabı çekmemenizi öneririm.
Bilgisayar mühendisliği dönem başı ders sayısı az ama ödevleri çok olan bilr bölümdür.
Her dönem 4-5 ders alınır, 6-7 ders kişiyi zorlar.
Yaz okulunda 6 dersi birden temizlemek nasıl olacakmış bir haber versin?
15 dersi olan birisinin bırakın bir dönem 8.yıla kadar okulda kalması gayet mümkündür.
Bunu kendisi de biliyor.
30 yaşında mezun olmasından ziyade okulu uzatması ve deneyimsizliği problem. İşverenler deneyimi olmadığına göre ders notlarına bakacak, onunla aynı yaşta olanlar arazide pişip firma bile değiştirmiş olacak.
En alt kademede maaşı daha düşük olacak sonradan yükselecek. Çömezler çok hata yapabilir sonuçta.
Her durumda minimum 3-4 yıllık bir süreden bahsedebiliyoruz.
Katılıyorum. Geçen bir konuda yaptıkları yurt dışı tatillerinden gittikleri ülke sayısına kadar herkes yazmış. Sonra da burda 'sevgi emekti' tiplerine giriyorlar. Neredeyse bir kuru ekmeği ye yeter ki aşk olsun diyeceklertabi ki iyi yapmışsın bir kere kadınlar içgüdüsel maddi durumu yerinde olmasa bile gelecek vadeden potansiyelli kişilerden hoşlanmaya meyilli bence.
Buradaki üyelerin bazıları son zamanlarda özellikle dikkatimi çekiyor, en ufak maddiyat imasında sen paragözsün diye linç ediyorlar ama başka konularda görüyorum kendi maddi durumlarıyla övünüyorlar. Yani kendilerine gelince gayet de sorumluluk bilinci olan, maddi olarak iyi kişiler seçmişler ama başkasına senin ne haddine diyorlar, samimi bulmuyorum.
Hayatta hiçbir şey garanti değil. Hele guzelliginize güveniyorsanız. Güzellik çok göreceli ve geçici bir kriter. Karakterinize güvenin o daha kalıcı.ben başkası için ayrılmadım bu birincisi. böyle olsaydı şu anda hayatıma birisini almıştım.
ikincisi benim orada anlatmak istediğim şey,ben güzel bir kadının ve beni isteyen çok kişi var ve ben buna rağmen kimseye gitmiyorum,şu anda yalnızım ama ileri de hayatıma birisini alırsam,ondan daha iyisini bulma ihtimalim çok yüksek ve ben bu ihtimalin farkındayım...
iftira atmayın insanlara.