Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
geçmiş olsun ,geçecek bu günler ,ileride mutlu olacaksın ,bir deneyim gibi görün ,
ak koyun kara koyun ortaya çıkıyor ,maalesef en kötüsü de insan kendi ailesinden soğuyor böyle durumlardaki tavırlarından ,
Dayak giyime karisma en iyisini yapmissiniz ben nikahli esimden dugun olmadan ayrildim oda alkolluyken bana vurdu bende ona vurdum gerci ama icimden atamadim o geceyi kardesinin gaziyla oldu inadina karisiyorlar kendi kardesi 80 kilo istedigi gibi giyiniyor laf soz eden yok ben ufak tefegim 164 52kilo giydigim batiyodu izmir gibi yerde dayak ve karisma varsa o is yurumezmis anladim
Önce cocuk olsun düzelir. Cocuk olur aman cocuk var etme eyleme. Aradan 20 yil gecer hala bir düzelme olmaz bu sefer de bunca yildan sonra ayrilik mi olur