3 yıllık ilişkiden 3ay sonra yeni ilişki ?

izmir_bursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
79
0
86
İzmir
Arkadaşlar canımı sıkan bişey var, 3yıl biriyle çıktım gel gitli bi ilişki zaman zaman çok mutlu zaman zaman çok kırıcı, en sonunda ağustosun sonlarında ayrıldık, ayrılıktan 2 ay sonra biriyle karşılaştım bi ay kdr onunla konuştuk arkadaş olarak okulda, msnde falan, bana karşı hislerini açıkladı 4aydır seviyorum diye, bu süre içinde ben de ona karşı bişiler hissettim konuştuğumuz 1 ay içinde ama hep onun gösterdiği ilgiden etkileniyorumdur diye düşündüm , ama artık iş etkilenmeyi geçti hep aklımda, okulda gözlerim onu arar oldu geçende ben de açıldım ve artık çıkıyoruz diyebilirim. bu süre içinde hep ona da zaman lazım bak ayrılalı daha 3ay oldu demiştim kabul etti ama zamanla muhabbetimiz bu yönde ilerledi işte. şimdi içimi huzursuz eden 3yıllık bi ilişkiden çıkıp 3 ay sonra nasıl yeni bi ilişkiye başlarım ben böyle yapmamalıyım düşüncesi ama onu seviyorum buna eminim bi de etraftakiler de böyle düşünürse üzülürüm düşüncesi var düşünceleriniizi merak ediyorum, bu kdr erken bi ilişki ile hata mı yaptım

eger hala eski sevgiline karsi birseyler hissdiyorsan hata olabilir bu
ama kendi icindede bitirdiysen neden olmasin canim

Yooo neden hata yapmış olasınki Sen nasıl mutluysan öyle yaşa. O bu ne diyecek diye düşünme.

eski sevgilime karşı bişey kalmadı içimde eminim, ayrıldıktan sonra 1 kere bile keşke yanımda olsa, keşke ayrılmasaydık demedim, çok şükür bence gerçekten kolay atlattım ayrılığı, sanırım artık onunla bişilerin olamicağını oturtmuştum kafama. sorun eski sevgilim değil de işte bu çok mu çabuk oldu, kendimi daha engellemeliydim, dışarıdan nasıl gözükür bu durum fln...

baskalarinin ne düsündügünü bu kadar önemseme bence...
eger kendini yeni bir iliskiye hazir hissediyorsan, duygularindan eminsen o zaman sorun yoktur zaten...
seni ne mutlu ediyorsa onu yasa inan bana bu kadar detayli ince düsünmek ve hele baskalari ne düsünür diye hic düsünme...

bu biraz eski sevgilinle neden ve nasil ayrildiginada bagli canim...

belliki iliskinizdeki gitgeller sizi yildirmis ve iki tarafinda istegiyle bitmis bu iliski..

yani severek ayrilmak gibi seyler soz konusu degil...
e boyle oluncada yeni bi iliskiye baslayabilirsin neden tutasinki kendini..

yani soyle dusun eger simdi eski sevgilin biriyle iliskiye baslasa sen bozulurmusun?
yok bozulmam diyosan ona karsi hersey gercekten bitmistir ve se yeni bi iliskiye hazirsin demektir...

yok bozulmam canım ona karşı ne en ufak öfkem kızgınlığım var ne de isteğim. Çok iyi birisi inş mutlu olur diyorum o kdr .

3 YILLIK ılıskıyı 3 ayda unutmak vay be ne aşkmış ben o kadar şey yaşadım kırıldım incindim ama 2 senelık ilişkimi 3 ayda unutamadım unutamıyorumda ya ben anormalım ya sız

yasemin 29 , öyle deme ama ya herkes farklı şeyler yaşıyor farklı şeyler hissediyor, senin düşüncen tabiki ama kötü hissediyorum işte. o ilişkiyi unuttum demiyorum onu artık sevmiyorum ve başkası için heyecanlanıyorum diyorum

hata olan uzun süreli bir ilişkiden hemen sonra yeni bir ilişkiye başlamak değil.. hala bitirdiğin ilişkide aklın kaldığı halde unutturur düşüncesiyle yenisine başlaman. burda karsındakine de haksızlık etmiş oluyosun.. ancak sizde böyle bir durum söz konusu değil. hislerinden eminsin, karsındakinden de.. yeni birlikteliğe başlamanda hiç bir hata yok :=)

evet eğer o şekilde unutturur düşüncesiyle başlamış olsaydım şimdi çıktığım kişiden önce 2kişi daha tanışmak çıkmak istemişti 2si de muhabbetim olan kişiler, onlara evet derdim eğer unutturmak gibi düşüncem olsaydı. benim sorunum başkalarının düşüncelerini çok önemsemem sanırım

3 YILLIK ılıskıyı 3 ayda unutmak vay be ne aşkmış ben o kadar şey yaşadım kırıldım incindim ama 2 senelık ilişkimi 3 ayda unutamadım unutamıyorumda ya ben anormalım ya sız

iste bu o iki sene icinde neler yasadigina bagli cnm..
arkadasin iliskisinde zaten surekli gitgeller yasaniyomus..
iliski zaten yipratici olunca ayriligin acisini daha az hissedebilirsin..

sevgili izmir_bursa 3 yıllık bir ilişki yaşamışsınız ve bitmiş,bırakın kim ne derse desin,ne kadar şanslısınız ki 3 yıllık bir ilişkinin yıkımından sonra seveceğiniz biri çıkmış karşınıza,sadece kendinizi düşünün,yok o onu der yok bu bunu boşverin,öyle bir sıkıntı yaratmışsınız ki kendinize sanki sevgilinizi aldatıyorsunuz,böyle bir şey yok biten bitmiş,lütfen bu kadar kendinize sıkıntı etmeyin,hayatta mutlu olmaya bakın,ben sizin adınıza çok sevindim,sizi gerçekten seven insanlar da benim gibi düşünecektir eminim,umarım hep mutlu olursunuz

Son düzenleme:
Hayat senin... Kime ne? 3 aylık bir ilişki yaşarsın bıraktığı tahribat ağır olur, kolay unutamazsın. 3 yıllık bir ilişki yaşarsın, zaten ilişki sürerken bir takım şeyler bitmiştir adam aklına dahi gelmez... O yüzden kim ne düşünür diye düşünme sen mutluysan gerisi boş tam gaz devam :)

uzun süren ilişkilerde alışkanlık çok oluyo yani alışmış olduğun bi ilişki düzeni var.eğer yeni bir başlanca hazırım diyosan sorun yok çünkü bu yepyeni bir ilişki eski ilişkinde yaşadıklarını bulamayabilirsin bu duruma alışırım üztesinden gelirim diyosan boşver çevreyi kim nederse desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…