Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ben de bu tip bi kaşıntı hiç olmadı

hatta hiç kaşıntı olmadı

kepek sorunum bile ortadan kalktı

ama çam terebentin koymadan hiç şampuan kullanmadım o da yağlı bi şey olunca sanırım böyle şeyler olmadı

deri delinip te kabuk bağlıyor doğal olarak her yarada kabuk bağladığında kaşıntı olur ya sanırım öyle bi şey (kullandığın şampuan da derini kurutuyor mu acaba?)

tabi biz bu uygulamada kabuk bağlayan deriyi göremiyoruz çok minik olduğu için ben elimle dokununca hissederdim sonra ilk banyoda geçerdi

şampuanından memnunsan içine bi de çam terebentin koy derim ben, bi de bunu dene eminim bu kaşıntı ortadan kalkacak deri yumusak nemli ne biliyim işte hafif yağlı olursa sanki böyle bi kaşıntı olmaz diye düşünüyorum

sanırım ne demek istediğimi pek anlatamadım ama senin anladığından eminim:))

kısaca şöyle diyim saç derimizi kurutmayalım:)) bu tarif güzel oldu

umarım işine yarar bi fikir olmuştur

hoşçakalın rollerlarınızı sık sık kullanın:))

Benimde kasintim oluyor ama uyguluma yaptiktan yarim saat sonra geciyor peri. Peki sende kizariklik batma zonklama falan oluomu benim 0.5 kullandigimdan pek olmuyor ama zorluyorum saclarimi ayiriyorum bastira bastira yapiorum etki etsin die tekrardan 1 yada 1.5 veriyim siparis kararsiz kaldim

sevgili sanspasa

dermaroller satan bir sitede aynen su bilgi yaziyor.bu konuda yorumunu bekliyorum.

soru:dermaroller tek basina sac cikmasi icin yeterli midir?

cevap:sac cikartmak icin dermaroller'ın tek basina hicbir faydasi yoktur.ancak bu amac icin kullanilan ilaclarin sac derisi tarafindan

40 kat daha fazla emilmesini saglayarak etkinligini arttirir.dermaoller sayesinde daha kisa surede daha cok sac elde etmis

olursunuz.

aynen boyle yaziyor.

banada fıkır verın yardımedın ne olur yaaa her gun avuc dolusu doklyr saclarımm 1 senedır dokuluyor gıt gıde cogalıyor seyreleye basladı iyiçe yaff( aıle hedımıne gıttımm bırkıselbır ılac verdı serumlu hafta da 2 gun 2 st duracak kafanda dedı hıc yapadım ılac bosuldu dıe de yapmıyourm sımdıkk buz dolabına koydum dr gdncesorayımda oyle atayımdıe ama ıgrencc koktuuu ıcınede 1 ztae her sferınde serum kıracaksın dedıı bırde kucuk sampuan verdı durmlamaya yakın yap5 dk bekletdedı sgk lı 15 tl ye almıstım 5-6 ay onceee eene yapacagımbanad akıl verın sınırım bosulyr onların dokuldugunu goruncetmm kapalıyım ama ede acıtıkca moralım alt ust oluyorrrrrrrrrrrrr acaba dıet yapıyormm ondan mı dıyrm bazende bılgınızeee

sevgili jolly

ben bu yazılan şeyleri çok kereler inceledim ama buna katılmıyorum

çünkü ben hiç roller kullanırken ilaç türü bi şey kullanmadım

bu güne kadar ne denediysem ilk önce iyi geldi sonra daha çok saçımı döktü

yıllar önce bi amca saçına daha doğrusu keline ortada roller falan yok çok yıllar önce bizim şu fön fırçalarıyla vuruyordu yaşı 60 ın üstündeydi (daha önce yazmışımdır mutlaka)

amacınız nedir dediğimde bu şekilde kan dolaşımını hızlandırıyorum saç çıkıyor demişti ben de yıllarca acaba nasıl bi şey yapmalıyım da bu işi daha mantıklı bi hale getiririm diye düşündüm durdum hatta bi keresinde elime tedavi gördüğüm iğnelerden birini alıp saçıma gelişi güzel batırdım bizim iğneler kendi kendimize vurucaz diye en acıtmayan iğnelerden oluyor incecikti çaresizlikten denedim ama olay fazla kanlı oldu bulduğum çözüm işime yaramadı:))

ama bi gün allah dualarımı kabul etti bi adam bu rollerı yapmış satıyor dünyalar benim oldu

ben roller kullanırken evdeki tüm ilaçları çöpe attım çünkü artık benim rollerım vardı benim icat etmeye çalıştığım fön fırçasının gerçek ama çok ince iğneli hali

hiç ilaç kullanmadım çünkü ömür boyu sürekli kafama ilaç sürmek fikri bana hiç mantıklı gelmiyor

sadece şampuanıma çam terebentin koydum

bu sitelerde anlatılanlara katılmıyorum çünkü ben bunu birebir yaşamış biriyim biri bana bunu tavsiye etmedi bu benim denediğim ve çok çok memnun kaldığım ömrüm olduğunca nereye gitsem çantamda dolaştıracağım bi şey

artık asla saçlarım eskisi gibi olmayacak derken eskisinden daha kaliteli daha sağlıklı daha gür saçlarım oldu bu benim ömrümde başıma gelen tek mucizem

ilaçlarla takviye edilebilir bu yanlış bi şey de olmaz bu söylenenler külliyen yalan demiyorum ama ben kullandığım ilaçları kestiğim an saçlarım çok daha fazla dökülüyordu eğer rollerı bu ilaçlarla kullansaydım hep ilaçları bırakınca acaba dökülecek mi stresiyle yaşayacaktım ve ömrümce kafama ilaç sürmek istemiyorum

gene söylüyorum ben hiç ilaç kullanmadım bioblas+çam terebentin

hijyen kurallarına dikkat ederek kullanıldığında hiç bi sorun çıkacağını sanmıyorum ve o yüzden siz de deneyin istiyorum denemekle hiç bi şey kaybetmiyceksiniz tam tersi aynı mucize sizde de olacak

şüko nun eşi prof e bile sormuş güvenle kullanabilir demiş, peri sağlıkla ilgili bi sektörde çalışıyor anladığım kadarıyla o kullanıyor ben de sizin deneyim edinmiş ablanız olarak tavsiye ediyorum

bence bu benim fikrim ilaç kullanmadan deneyin

roller sitelerinde yazan bu tip bi açıklamanın belki sadece kel dostlarımıza yapılmış olabileceğini düşünüyorum

ya da danışıklı dövüş hem roller satılsın hem düşman kazanmayalım diğer ilaç satanlarda kazansın mantığı, sonuçta ticareti onlar yapıyor

kanserin bile bu yüzyılda hala ölümcül bi hastalık olması ne kadar mantıklı, parası olanın süründüğü parası olmayanın bu illet yüzünden ölüp gittiği bi dünya

biz de işte bize verilen akılla bunca şeyin içinden en doğrusunu bulabilmek için uğraşıyoruz sen de lütfen sana göre en mantıklısını uygula

birileri bizi hem kobay gibi kullanıyor hem paramızı çalıyor

evde spor yapıp yediğinin yarısını yiyerek kilo vermek yerine ilaçlardan mucize bekleyerek ölen bi çok kadın oldu daha 2 gün önce 35 yaşında bi kadın öldü

oysa sadece 20 dk tempolu hareket edecek ve ne yiyorsa yarısını yemeye başlayacaktı bu haberlere hem çok kızıyorum hem de çok üzülüyorum

konu nerden nereye geldi şunu demek istiyorum bu işlerin ticaretini yapan insanların dediklerine elbet kulak verelim ama kimsenin de bizden daha iyi vücudumuzu tanıyamayacağını da bilelim

konu tıp değil şimdi bana hemen kızmaya başlarlar doktor tavsiyesi olmadan aldığımız her türlü ilacı kastediyorum

şu internette satılan, eczanelerde satılan reçetesiz ilaçları söylüyorum

işte jolly sen zaten roller kullansan bile saçına ilaç süremezsin çünkü sürdüğün her şey kanına karışacak dolayısıyle bebeğe de (peri doğruyum sanırım)

ayın 16 sı demiştin sanırım ilk kontrol, yanında rollerını götürmeyi unutma

bebeğe ve kendine iyi bak

hepiniz hoşçakalın

bu arada bu kadının öldüğü ilacı dr mehmet öz de tavsiye etmiş ama ben yaşadığımız yerin türkiye olduğunu unutmayalım diyorum dr öz ün tavsiye ettiği ilaç acaba benim güzel ülkemde içine başka bi şey doldurularak satılmış olabilir mi?

çünkü ben zar zor bulup da aldığım ve bi ton para verdiğim fasın mucize yağı diye tanıtılan yağının aslında bana sahtesini sattıklarını öğrenmiş bulunmaktayım

ve şaka gibi ben bu yağı roller kullandıktan sonra yüzüme sürüyordum tüm gözeneklerim açıkken !!!

deriyi nemli tutalım demişsiniz çam terebentin deriyi kurutur ki?

sansapasa senin saçların yağlı mı peki? normalde çam terebentin deriyi kurutur diye biliyorum ben

sansapasa senin saçların yağlı mı peki? normalde çam terebentin deriyi kurutur diye biliyorum ben

ilk defa sizden duyuyorum deriyi kuruttuğunu

acaba farklı bi şeyden mi bahsediyoruz

bu benim kullandığım yağ zaten, doğal olarak saç derim de hep yağlı kalıyor

saçım ve cildim yağlıdır

ben saçım çok yağlı gözükmesin diye şampunla birlikte kullanıyorum deyse diplere sürün deniyor

belki kuru bi saçta farklı bi etkisi oluyordur onu bilemiyorum

en doğru şeyi kullanarak öğreniyoruz

ben çok şeyler denedim

bana iyi gelen 3 şey var roller bioblas çam terebentin

umarım sizler de saç tipinize en iyi geleni bulursunuz

hoşçakalın

kafama takılınca tekrar araştırdım

özellikle saçı beslemesi açısından tavsiye ediliyor

saçı besleyen bi yağın saçı kurutması doğru değil

acaba yağını almak yerine esans almış olabilir misiniz?

çoğu aktar böyle şeylerin esansını satabiliyor

benim saçlarım aşırı derecede yağlı işte çözüm ararken sorduğum okuduğum yerlerde genelde yağlı saçlara iyi geldğini filan okumuştum. burda da okudum saçı kuruyan çok olmuş diye. ama tabi herkese farklı etki ediyor size yaramış ya mühim olan o :))

size de mi doktor erkek tipi dökülme teşhisi koymuştu peki? bu aralar doktorlara da pek güvenmiyorum ben ya ya direk stres ya da işin içinden çıkamayınca erkek tipi deyip minoksili dayıyolar gibime geliyor.

ben hiç doktora gitmedim

annem seyrek saçlı babam kel

zaten genetik ti olacakları az çok annemden görebiliyordum

ama çok daha erken yaşta erkek tipi dökülme oldu önüne geçemiyordum ama ben yıllarca tedavi gördüm kullandığım her ilaçla ve yaşadığım onca stresle böyle dökülmesi normaldi

zaten doktora gidipte başka ilaçlar kullanmam da söz konusu değildi

bana ilaçsız en azından doğal yöntemler lazımdı

sonunda da buldum

çam terebentin gerçekten benim çok fazla faydasını gördüğüm bi şey ama tek kullanmak saçı kuruttuysa başka yağlarla karıştırıp hafifletilerek de kullanılabilir

Selam kızlar
Valla ben eve gidip derma rollerimı uygulamak istiyorum biran önce..
Derma rollerin ilaçsız da işe yarayacağını düşünüyorum ben...
O gün eşim prof. Dermatoloğa gittiğinde benim kullandığımdan bahsetmemiş ama prof.kendi merkezlerinde gerek cilt gerek saçta kullandıklarını söylemiş...
Ben dermarollere çok inanıyorum çalışma mantığı benim kafama çok yattı...
İnşallah ben de size yeni saçlarımın çıktığından burada en kısa zamanda bahsedeceğim kızlar...
Hepimize bol saçlı günler...

dermarollnedır kızlar bıraz bhasedermısınız gecmıscokk uzunda

dermarollnedır kızlar bıraz bhasedermısınız gecmıscokk uzunda

dermaroller üzerinde onlarca iğne olan silindir şeklinde tekerlek gibi dönen bi alet

istersen google dan girip uzun uzun inceleyebilirsin

onu saç derimiz üzerinde yürütüp saç köklerini canlandırıp saç çıkmasını sağlıyoruz

kabaca olay bu

google dan da burdan da incelemeni tavsiye ederim

arkadaşlar eski yazıları gözden geçirirken bi hata yaptığımı fark ettim

yanlış bilgi vermek istemediğim için yazımı düzeltmek isterim

''şüko nun eşi prof e bile sormuş güvenle kullanabilir demiş'' yazmışım ama o dermatolog kendilerinin kullandıklarını söylemiş sadece

yani tavsiye falan etmemiş lütfen yanlış anlaşılmasın, onlar bu işi klinik bi ortamda yapıyorlar biz ev de

yani ortada bi profesör tavsiyesi yok şüko yu zorda bırakmak ta istemem yanlış bi cümle kurmuşum sizi yanlış yönlendirmekten korkarım

lütfen bu yazıyı dikkate alın

herkese sevgiler

Canım duyarlılığın için teşekkür ederim...

ne demek şüko

burda herkes birbirine faydalı olmalı çalışıyor

yardım edeyim derken ikna etmek için abartmışım:)

sevgili sanspasa

dermaroller tedavinden sonra su anda saclarin dokuluyor mu gunluk?

dokuluyorsa eskiyle kiyaslayinca su anda gunde kac tane dokuluyor???

saclarin 6 ayin sonunda mi cikmaya basladi?

ve dokulme nezaman durmustu yada azalmisti?

yani tedavi ile birlikte ilk gozlemledigin olumlu degisiklik ve belirtiler sirasiyla nelerdi???

saçlarım dökülüyor tabi:) bu da çok normal ama 100 tel normal deniyor da ben de 30-40 tel bir günde anca dökülüyor

eskiden 300 ün 400 ün lafı olmazdı

kullanmaya başladığımda ilk haftalarda bile azalmıştı ama ilk 2-3 günde değil, sanırım 2-3 hafta içinde dökülmem normale döndü ben zaten bu rollerı bulduğumda otomatikman moralimi toparladım psikoloji de bi o kadar önemli

önce moralim düzeldi sonra bi kaç hafta içinde dökülmem çok çok azaldı 1-2 ay sonra saçlarım daha kalın telli olmaya başladı 5-6 ay sonra da aynada alnımın hemen üstünde yeni saçlarımı gördüm

sonra tepelerimi kontrol ettim saçımı ikiye ayırdığımda iki yana yatmayan bi sürü saç vardı 1 cm belki vardı boyları

çim adam vardır ya öyle

yaşın beslenmenin kullanılan ilaçların psikolojinin etkisi herkeste farklı farklı sonuçlar yaratabilir

sen gencecik bi insansan belki sen de 1-2 ay da çıkar yeni saçların bilemiyorum ki

ayrıca sen daha dr a soracaksın

gün aşırı yapıyordum çoğunlukla, bazen her gün ama bunu hiç aksatmadım

6 aydan sonrada hafta da 1 e indim sonra 15 gün de bir şimdi de bazen 20 gün, bazen 15 gün, bazen de ay da bir yapıyorum

başladığımdan beri aynı şampuanı içine çam terebentin koyarak kullanıyorum

saçlarımı da boyamıyorum fön çektirmiyorum sprey falan kullanmıyorum bi ara beyazlarım çok çoğalmıştı, şaka gibi ama onlar bile çok azalmış

beyazlar hiç umrumda değildi ama aklıma geldi kontrol ettim yok denecek kadar azalmış

aranızda mınoxsıl kullanan varmı kaynım erkek olanını kullanyr bayagı memnundaaa fıkrı olannnn ??

aranızda mınoxsıl kullanan varmı kaynım erkek olanını kullanyr bayagı memnundaaa fıkrı olannnn ??

Bana doktor onerdi ve omur boyu kullanmmam gerektigini soyledi erkek tipi sac dokulmesini yasadigim icin ama korkudan hala kullanamiyorum ilk kullandigin an dokulmeler artiomus ve biraz ara verip birakman gereken bir nedenin olursada bazilarinda saglari eskisinden daha beter dokuomus bir suru yorum okudum boyle keske baslamasaydim simdi eskisinden daha beter dokuluo die tabi bunu yasamayanlarda var cok olumlu sonuc alanlarda var ama ben cok korkuyorum hala kullanmakta karasizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…