canım ben sana bişey sormak istiyorum . dün gece saç derim inanılmaz kaşındı. ama öyle normal bir kaşıntı değil. batar tarzda. nasıl fazla. acaba sen roller kullanırken böyle kaşıntılarla karşılaştınmı ? yoksa benim dfn garlı şamp azizliğimi?
canım ben sana bişey sormak istiyorum . dün gece saç derim inanılmaz kaşındı. ama öyle normal bir kaşıntı değil. batar tarzda. nasıl fazla. acaba sen roller kullanırken böyle kaşıntılarla karşılaştınmı ? yoksa benim dfn garlı şamp azizliğimi?
ben de bu tip bi kaşıntı hiç olmadı
hatta hiç kaşıntı olmadı
kepek sorunum bile ortadan kalktı
ama çam terebentin koymadan hiç şampuan kullanmadım o da yağlı bi şey olunca sanırım böyle şeyler olmadı
deri delinip te kabuk bağlıyor doğal olarak her yarada kabuk bağladığında kaşıntı olur ya sanırım öyle bi şey (kullandığın şampuan da derini kurutuyor mu acaba?)
tabi biz bu uygulamada kabuk bağlayan deriyi göremiyoruz çok minik olduğu için ben elimle dokununca hissederdim sonra ilk banyoda geçerdi
şampuanından memnunsan içine bi de çam terebentin koy derim ben, bi de bunu dene eminim bu kaşıntı ortadan kalkacak deri yumusak nemli ne biliyim işte hafif yağlı olursa sanki böyle bi kaşıntı olmaz diye düşünüyorum
sanırım ne demek istediğimi pek anlatamadım ama senin anladığından eminim:))
kısaca şöyle diyim saç derimizi kurutmayalım:)) bu tarif güzel oldu
umarım işine yarar bi fikir olmuştur
hoşçakalın rollerlarınızı sık sık kullanın:))
sevgili sanspasa
dermaroller satan bir sitede aynen su bilgi yaziyor.bu konuda yorumunu bekliyorum.
soru:dermaroller tek basina sac cikmasi icin yeterli midir?
cevap:sac cikartmak icin dermaroller'ın tek basina hicbir faydasi yoktur.ancak bu amac icin kullanilan ilaclarin sac derisi tarafindan
40 kat daha fazla emilmesini saglayarak etkinligini arttirir.dermaoller sayesinde daha kisa surede daha cok sac elde etmis
olursunuz.
aynen boyle yaziyor.
deriyi nemli tutalım demişsiniz çam terebentin deriyi kurutur ki?
sansapasa senin saçların yağlı mı peki? normalde çam terebentin deriyi kurutur diye biliyorum ben
deriyi nemli tutalım demişsiniz çam terebentin deriyi kurutur ki?
sansapasa senin saçların yağlı mı peki? normalde çam terebentin deriyi kurutur diye biliyorum ben
benim saçlarım aşırı derecede yağlı işte çözüm ararken sorduğum okuduğum yerlerde genelde yağlı saçlara iyi geldğini filan okumuştum. burda da okudum saçı kuruyan çok olmuş diye. ama tabi herkese farklı etki ediyor size yaramış ya mühim olan o :))
size de mi doktor erkek tipi dökülme teşhisi koymuştu peki? bu aralar doktorlara da pek güvenmiyorum ben ya ya direk stres ya da işin içinden çıkamayınca erkek tipi deyip minoksili dayıyolar gibime geliyor.
dermarollerı incele istersen
ben kullanıp hayata yeniden başlayanlardanım hiç tokam yoktu çünkü tutturacak saçım yoktu şimdi sık sık toka alıyorum
burda da bi çok arkadaş başladı
yakında hepsi benim gibi olacak
sen de aramıza katılabilirsin:)
dermarollnedır kızlar bıraz bhasedermısınız gecmıscokk uzundaSelam kızlar
Valla ben eve gidip derma rollerimı uygulamak istiyorum biran önce..
Derma rollerin ilaçsız da işe yarayacağını düşünüyorum ben...
O gün eşim prof. Dermatoloğa gittiğinde benim kullandığımdan bahsetmemiş ama prof.kendi merkezlerinde gerek cilt gerek saçta kullandıklarını söylemiş...
Ben dermarollere çok inanıyorum çalışma mantığı benim kafama çok yattı...
İnşallah ben de size yeni saçlarımın çıktığından burada en kısa zamanda bahsedeceğim kızlar...
Hepimize bol saçlı günler...
dermarollnedır kızlar bıraz bhasedermısınız gecmıscokk uzunda
arkadaşlar eski yazıları gözden geçirirken bi hata yaptığımı fark ettim
yanlış bilgi vermek istemediğim için yazımı düzeltmek isterim
''şüko nun eşi prof e bile sormuş güvenle kullanabilir demiş'' yazmışım ama o dermatolog kendilerinin kullandıklarını söylemiş sadece
yani tavsiye falan etmemiş lütfen yanlış anlaşılmasın, onlar bu işi klinik bi ortamda yapıyorlar biz ev de
yani ortada bi profesör tavsiyesi yok şüko yu zorda bırakmak ta istemem yanlış bi cümle kurmuşum sizi yanlış yönlendirmekten korkarım
lütfen bu yazıyı dikkate alın
herkese sevgiler
ne demek şüko
burda herkes birbirine faydalı olmalı çalışıyor
yardım edeyim derken ikna etmek için abartmışım:)
sevgili sanspasa
dermaroller tedavinden sonra su anda saclarin dokuluyor mu gunluk?
dokuluyorsa eskiyle kiyaslayinca su anda gunde kac tane dokuluyor???
saclarin 6 ayin sonunda mi cikmaya basladi?
ve dokulme nezaman durmustu yada azalmisti?
yani tedavi ile birlikte ilk gozlemledigin olumlu degisiklik ve belirtiler sirasiyla nelerdi???
aranızda mınoxsıl kullanan varmı kaynım erkek olanını kullanyr bayagı memnundaaa fıkrı olannnn ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?