Gebeliğe Hazırlık 3 yumurta... Ne yapardınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa çok sevindim sizin adınıza ve sayenizde umutlandım da çalışıyorum yorulmamam pek mümkün değil ama değerlendireceğim insallah benim de kendi kendine çatlar bugün adetimin 15. Günü

Önermiyorsa yapma canım, çatlayacak olan yumurta çatlar zaten hamile kalırsın. Neden önermediğini anlattı mı peki? 4üz hamile kalırsın ve tehlikeli olur diye mi?

Kendiniz değerlendirin 4 gerçekten fazla yani sizin hayatınızı riske sokabileceği için iğne vermemiştir.. Allah inşallah gönlünüzden geçeni nasip eder bu ay

Duammmm size bunu yazmışım şimdi farkettim ki o ay hamile kalmışsınız içime doğmuş herhalde kendiniz değerlendirin yazmışım sağlıcakla kavuşun bebeğinize

Önermiyorsa yapma canım, çatlayacak olan yumurta çatlar zaten hamile kalırsın. Neden önermediğini anlattı mı peki? 4üz hamile kalırsın ve tehlikeli olur diye mi?
Evet canım aynen öyle bir hastasını anlattı dördü de tutmuş ikisinden vazgeçip ikiye düşürmek zorunda kalmışlar kalan ikiden biri de doğduktan sonra ölmüş .. eğer hepsi tutarsa o kararı vermek zorunda kalmanı istemiyorum dedi .. ama benim eşimde de Spermde hareket sıkıntısı var Zaten dördü de tutar mi bilmiyorum Rabbim nasip ettiyse iğne yapmasam da tutar

Bunu yazdığınız ay hamile kalmışsınız sanırım. Doğuma az kalmış. Sağlıklarıyla gelsin bebeğiniz yada bebekleriniz kaçız oldu merak ettim

İşte o kararı vermek ne zor birseydir Allah göstermesin tamam embriyo ama evlat arasından evlat seçiyorsun şu yaşasın şu ölsün daha üstlerde Duammmm isimli arkadaşın mesajlarını okudun mu bak onunda senin gibi 4 tane yumurtası oluşmuş iğne vurmadığı halde tutmuş. Allah büyük dua et Rabbime bırak o neyi ne şekilde vereceğini biliyor emin ol

Bunu yazdığınız ay hamile kalmışsınız sanırım. Doğuma az kalmış. Sağlıklarıyla gelsin bebeğiniz yada bebekleriniz kaçız oldu merak ettim

Evet aynen öyle oldu ama tek bebek buna şükür duanız için teşekkür ederim sizinde yorumlarınıza denk geliyorum inşallah Rabbim sizede tez zamanda nasip etsin

Yaaa çok sevindim sizin adınıza ve sayenizde umutlandım da çalışıyorum yorulmamam pek mümkün değil ama değerlendireceğim insallah benim de kendi kendine çatlar bugün adetimin 15. Günü ❤

Güzel düşünün o gercekten önemli ve dua dua :))
Saymayın günleri hergün değerlendirmeye çalışın belli olmaz.. yani hesaplama yanlış ta çıkabilir. Ve eğer hamile olursanız çok çok mutlu olurum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin ümitsiz olmayın

Evet ya eşim de yanımdaydı o da dinledi doktoru dediki ilerde pişman olacağımıza bir ayımızda böyle gitsin Allah razı olsun sizden haklısınız Rabbim ol dedi mi ne imkansızlar gerçek oluyor içimi ferahlattınız

Ya Allah razı olsun güzel düşüncelerinizin bin katı sizlerin olsun inşallah bakalım artık nasibimizde varsa olur çok istiyorum ama hayırlı sağlıklı olsun da

Ya Allah razı olsun güzel düşüncelerinizin bin katı sizlerin olsun inşallah bakalım artık nasibimizde varsa olur çok istiyorum ama hayırlı sağlıklı olsun da
Amin ins :) inanın hamile kalınca mutluluktan bi süre inanamicaksiniz. . İlk aylar bulanti ve uyku zaten şaşırtıcak sizi.. Allahım ins nasip etsin sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…