- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Yaaa çok sevindim sizin adınıza ve sayenizde umutlandım da çalışıyorum yorulmamam pek mümkün değil ama değerlendireceğim insallah benim de kendi kendine çatlar bugün adetimin 15. GünüMerhaba teşekkür ederim :)
Size kısaca şöyle soyliym benimde 4 yumurtam büyümüştü doktor asilamadan vazgeçmiştir catlatma ignesi de vermemişti. Ama kendiliğinden tutundu bebeğim Allahin izniyle.. sizr en büyük tavsiyem yormayın kendinizi güzel beslenin ve kesinlikle günlerinizi değerlendirin :)
Amin Allah razı olsun ❤ Ya bana öncesinde aşılama yapmayacağım ama çatlatma iğnesi yapıp yapmamayı sana bırakıyorum dedi sonra bana olumsuz şeyler anlatıp çatlatma iğnesi yapmanı da önermem dedi şimdi ne yapacağımı bilemiyorum
Kendiniz değerlendirin 4 gerçekten fazla yani sizin hayatınızı riske sokabileceği için iğne vermemiştir.. Allah inşallah gönlünüzden geçeni nasip eder bu ay
Evet canım aynen öyle bir hastasını anlattı dördü de tutmuş ikisinden vazgeçip ikiye düşürmek zorunda kalmışlar kalan ikiden biri de doğduktan sonra ölmüş .. eğer hepsi tutarsa o kararı vermek zorunda kalmanı istemiyorum dedi .. ama benim eşimde de Spermde hareket sıkıntısı var Zaten dördü de tutar mi bilmiyorum Rabbim nasip ettiyse iğne yapmasam da tutarÖnermiyorsa yapma canım, çatlayacak olan yumurta çatlar zaten hamile kalırsın. Neden önermediğini anlattı mı peki? 4üz hamile kalırsın ve tehlikeli olur diye mi?
Bana da öyle diyin lütfenDuammmm size bunu yazmışım şimdi farkettim ki o ay hamile kalmışsınız içime doğmuş herhalde kendiniz değerlendirin yazmışım sağlıcakla kavuşun bebeğinize
Bunu yazdığınız ay hamile kalmışsınız sanırım. Doğuma az kalmış. Sağlıklarıyla gelsin bebeğiniz yada bebeklerinizSelam kızlar kısa ve öz olarak, klomen ve gonal f ile 3 yumurtam oluşmuş 16 mm. Doktor 3üz riskini alıyorsan yarın çatlatma iğneni vur dedi.. 2ze razıydım ama 3..siz olsanız ne yapardınız. Geçen ay 2 tane yumurtada tutmadı.. Kafam çok karışık
Güncelleme 5.sayfada kızlar
Evet canım aynen öyle bir hastasını anlattı dördü de tutmuş ikisinden vazgeçip ikiye düşürmek zorunda kalmışlar kalan ikiden biri de doğduktan sonra ölmüş .. eğer hepsi tutarsa o kararı vermek zorunda kalmanı istemiyorum dedi .. ama benim eşimde de Spermde hareket sıkıntısı var Zaten dördü de tutar mi bilmiyorum Rabbim nasip ettiyse iğne yapmasam da tutar
Bana da öyle diyin lütfenkimin kime duası kabul olunur bilinmez
Bunu yazdığınız ay hamile kalmışsınız sanırım. Doğuma az kalmış. Sağlıklarıyla gelsin bebeğiniz yada bebeklerinizkaçız oldu merak ettim
Yaaa çok sevindim sizin adınıza ve sayenizde umutlandım da çalışıyorum yorulmamam pek mümkün değil ama değerlendireceğim insallah benim de kendi kendine çatlar bugün adetimin 15. Günü ❤
Evet ya eşim de yanımdaydı o da dinledi doktoru dediki ilerde pişman olacağımıza bir ayımızda böyle gitsinİşte o kararı vermek ne zor birseydir Allah göstermesin tamam embriyo ama evlat arasından evlat seçiyorsun şu yaşasın şu ölsündaha üstlerde Duammmm isimli arkadaşın mesajlarını okudun mu bak onunda senin gibi 4 tane yumurtası oluşmuş iğne vurmadığı halde tutmuş. Allah büyük dua et Rabbime bırak o neyi ne şekilde vereceğini biliyor emin ol
Amin canım Allah razı olsunRabbim tez zamanda bebişinee kavuştursunnn
Ya Allah razı olsun güzel düşüncelerinizin bin katı sizlerin olsun inşallah bakalım artık nasibimizde varsa olur çok istiyorum ama hayırlı sağlıklı olsun daGüzel düşünün o gercektenönemli ve dua dua :))
Saymayın günleri hergün değerlendirmeye çalışın belli olmaz.. yani hesaplama yanlış ta çıkabilir. Ve eğer hamile olursanız çok çok mutlu olurum Rabbim hayırlısıyla nasip etsin ümitsiz olmayın
Amin ins :) inanın hamile kalınca mutluluktan bi süre inanamicaksiniz. . İlk aylar bulanti ve uyku zaten şaşırtıcak sizi.. Allahım ins nasip etsin sağlıklaYa Allah razı olsun güzel düşüncelerinizin bin katı sizlerin olsun inşallah bakalım artık nasibimizde varsa olur çok istiyorum ama hayırlı sağlıklı olsun da❤
Ay Allah’ın izniyle kalayım da razıyım uyku ve bulantıyaAmin ins :) inanın hamile kalınca mutluluktan bi süre inanamicaksiniz. . İlk aylar bulanti ve uyku zaten şaşırtıcak sizi.. Allahım ins nasip etsin sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?