- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Ne yapacaksınız deyin. Sana neden lazım deyin.Bekarım, evlenmedim. Yaşım 34. Bunu söyleyince direkt ''boşandın mı diyorlar''. Bence hoş bir söz değil. Size de denk geliyor mu? Boşananları garipsediğimden değil ama herkes sanki 25 evleniyormuş. 30 da boşanıyormuş gibi bir söyleme benziyor.
Bana 25 yaşındamdayken üzülerek bakanlar vardı. Yaaa cınım evlilik falan yok muuuu ? Ay hadi İnşallah karşına iyi birileri çıkar.... Falan derlerdi acıyarak sanki. Çünkü evlenmek ulaşılamaz bir kademe. İyi kötü isteyen herkes evlenir sanki. Bence hep kıskandıklarından. Ya kariyerinizi ya fiziğinizi vs bir şeyinizi kıskanıp sizi aşağı çekmeye çalışıyorlar.Bekarım, evlenmedim. Yaşım 34. Bunu söyleyince direkt ''boşandın mı diyorlar''. Bence hoş bir söz değil. Size de denk geliyor mu? Boşananları garipsediğimden değil ama herkes sanki 25 evleniyormuş. 30 da boşanıyormuş gibi bir söyleme benziyor.
20 yaşındaki kadın da boşanabiliyor yani ne alaka yaşlılık ileRahatsız edici değil mi? Yaşlı olduğumu mu ima etmek istiyorlar? Amaç ne?
Arkadasından da bu soruyu soruyorlar.Sana hangisi lazımdı ağabey diyin
Bana da 'hiç mi evlenmedin' şeklinde acaip bir soru yöneltmişti biri bir keresinde, ben de 0.75 kez evlendim demiştim
Bilmiyorum ki, aklıma yaşımın büyük olması geldi.20 yaşındaki kadın da boşanabiliyor yani ne alaka yaşlılık ile
Yok, küçük gösteriyorum. Yaşımı soruyorlar, sonra bu soru kadın, erkek herkesten geliyor.Ben küçük gösterdiğim için sadece evli misin diye soruyorlar. Hiç boşandın mı lafını duymadım. Başkasına da denildiğini duymadım. Dış görünüş olarak büyük duruyorsunuzdur belki. Olgun görünüyorsanız o yüzden de olabilir.
Çevreniz kaynaklı o zaman. Benim yaşımdan daha çok öğrencilik hayatımı bildiklerinden belki de o yüzden duymamışımdır.Yok, küçük gösteriyorum. Yaşımı soruyorlar, sonra bu soru kadın, erkek herkesten geliyor.
Ben de 29 olacağım 6 ay sonra.. Bana da en yakınım ailem bile artık şey der oldu, armudun sapı üzümün çöpü deme, kaç yaşına geldin de, sen de ahım şahım değilsin de, yaşın geldi de geçiyor da.. Yani sürekli negatif özelliklerimi (hatta belki de olmayan negatif özelliklerimi) mesela elin oğlu aş ister, her şeyi dört dörtlük ister diyorlar, zayıfım diye etine dolgun değilsin diyorlar vs.vs... Sürekli demoralize edip baskı kuruyor. Çok sıkıldım. Soranlara hayatında biri yok demeye çok utanıyorlarmış, cidden telefonla konuşup iletişime geçmek bile istemiyorum artıkBekarım, evlenmedim. Yaşım 34. Bunu söyleyince direkt ''boşandın mı diyorlar''. Bence hoş bir söz değil. Size de denk geliyor mu? Boşananları garipsediğimden değil ama herkes sanki 25 evleniyormuş. 30 da boşanıyormuş gibi bir söyleme benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?