30+ bekar kadınlar size de bu sorular soruluyor mu?

1 defa sormadilar bana..
Ustelik yasimdan da buyuk gosteriyorum.
Bence cevrenizdekilerde bir sacmalik var..
Merhaba denince..
-Bosandin mi ? seklinde sorumu aliyorsunuz ?
Anlamsiz yani.
sitede ilk defa bir üye yaşımdan büyük gösteriyorum dedi ben şokkk.genelde hepsi beni lisede sanıyorlarrr diyor da

İnsanların merakı bitmez.Ben de çok küçükken evliliğin yaşı gelince yapılan bir şey olduğunu sanırdım çünkü toplum nazarında öyle bilinç altına empoze edilmiş.30 yaşındayım hayel kırıklıkları biriktirdim çokca ve şunu anladım evlilik hisle alakalı Allah o hissi duyguyu veriyor.O insanın doğru insan çıkması en büyük şans işte.Benimde iş yerinde ekibe yeni katılan bir erkek iş arkadaşım ben seni evli sanıyordum demişti.Çok fazla şaşırmıştı olmamasına.İnsanlar meraklı kısaca boşverin ağzı olan konuşur.

Ufaklıkların merak etmediği şey yok ki. Yaşın, medeni halin, nerede oturduğun, maaşın, memleketin, tuttuğun takım

Mezun olursun ee nezaman işe gireceksin hala işsizmisin derler, bir süre sonra Sevgilin var mı ya gelir ?var desen nezaman evleniceksin ? Evlendiğinde ee yokmu çocuk falan ? Deniyormusunuz? Çocuk olur daha bunlar iyi günlerin diyip ee 2. nezaman tek bırakma tek çocuk hiç cocuktur yazık kardeşide olsun derler... sanki kovalıyorlar hey allahım bu milleti memnun edemezsin hiç bir zaman

Benim kuzenimi böyle bunalıma soktular psikolojik olarak baski altinda hissetti heralde beğenmediği biriyle anlaşıyorum diye evlendi sonra birliktelik yaşayamadılar adam ağlıyodu kendini öldürmekle tehdit ediyodu falan zor boşandı bi sene sürdü sürmedi toplamda. Kadına durduk yere travma oldu. Ona da diyolardı adam kaslı boylu poslu daha iyisini mi bulcaksın senin kilon var buldun da bunuyosun falan diye. O evde sıkıntıları insan kendisi çekiyo ama yanında kimse olmuyo

Ufaklıkların merak etmediği şey yok ki. Yaşın, medeni halin, nerede oturduğun, maaşın, memleketin, tuttuğun takım
ben 32 de evlenince neden evlenmedin den kurtuldum çok şükür ama çilem bitmedi tabi ki.2. çocuğu neden yapmıyorsun pişman olursun deniyor menopoza çeyrek kaldı anlamıyorlar.ha bir de çalışmıyorum deyince acıyarak bakanlar var ha ha ha ha dur dur evin de kira mı vah vahhh diyenler de var.acımasınlar diye tapularımdan tişört bastıracağım başka yerlerde var teyzemmmm diye

Rahatsız edici değil mi? Yaşlı olduğumu mu ima etmek istiyorlar? Amaç ne?
Vallahi çevre rahatsız etmek için etrafımızda var zaten bana da çocuk olunca bı daha çalışmayacaksin değil mi diye soruyorlar çünkü çalışan anne evladını sevmez . Hatta çocuk normal mi oldu tedavi olmadan artık çocuk zor olurmis çünkü . Kilom da var belki ondan bu çıkarımda bulunmuşlardır . Bu arada tedaviyle oldu . Yani anliyacaginiz bir kadını rahatsız etmek için onun hayatına o koca burunlarını sokmak için her zaman soru soracaklar

25 de evlendim 31 de bosandim su an 34 yaşındayım

kimse bekar mısın diye sormuyor

kime ne

42 yasinda evlendim o zamana kadar hiçbir evlenmedim neden evlenmedin armudun sapimi yapiyorsun çocuk içi bari evlen yalnız hayatmi geçer yav kardeşim size ne kim ne zaman isterse o zaman evlenir insanlar ben hayatını rezil edecekse zaten hoc evlenmesin

Çocuğum yok evladım diyorum. Oradan biri diyor ki, oğlum hoca bekar nasıl çocuğu olsun. Başka biri de diyor ki peki olsaydı kız mı olsun isterdiniz, erkek mi? Buyurun yani.

abilerinin amcalarının elinden tutup okula getirmesinler de örtmenimmm işte aday size diye

Nasipse kısmetse oluuurrr.
ben bir öğrencimi üvey abisiyle barıştırmıştım da mektup yazmasına vesile olarak bunu öğrenen abi abi taa doğudan beni görmeye gelmişti sonra da istemeye gelecekti de zor kurtuldumm.kaçırdım gül gibi polis kocayı bakk.

Ah ah. :) Hayat seçimlerden ibarettir Ceycey.
Şaka bir yana evlenmeyi istemiyorum ya. Ben takılmak istiyorum, sıkılınca da atmak.

33 yasindayim. Daha bugun isyerimdeki bir yonetici baska bir kizdan bahsederken, belki o da senin gibi evde kalmistir dedi. Ahhh dedim insallah oyledir, keske herkes benim gibi evde kalsa. Simdi ben eve gidicem sofram hazir, ne temizlik, ne yemek, ne camasir derdim var. Maasim yetmese babamdan isterim verir. Boyle keyfi Allah herkese nasip etsin dedim. Valla oyle hayat mi varmis bilsem bende evlenmezdim rahata bak dedi.
Bu sadece cevremde ki hayatimda hicbir degeri olmayan insanlarin bos muhabbetleri. Birde daha beteri annem var ayni kafada. Her gun evde kaldigimi, yarin oburgun onlar ölse kimin kapisina gidecegimi, bana kimin bakacagini, bu sorumsuzlugumla evlensem iki gune kocamin beni kapiya koyacagini, paramin bile bereketinin olmadigini, gecinemedigimi soyleyip duruyor. Bazen kiziyorum bazen umursamiyorum. Kadin 65 yasinda, onun dunyasi bu, boyle yetismis, evlilik olmazsa olmaz onun icin. Kulak asmamak, gulup gecmek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…