• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 dan sonra yaşlanma modu

İnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.

böyle düşünmeye devam edersn 10 seneye kalmaz o iş zaten

Al al bende 29 yasindayim aksine rengarenk giyinirim hep yasima gore olan bazi seyler nene isi geliyo bazen gidip genckiz reyonlarindan aliyorum valla:KK70:ondan sonra isyerinde stajermisin ogrencimisin diye soruyolar gercekten giyinis sac rengi falan cok.onemli hangi yasi gosterdiginde

29 geç kız zaten :63::63:

birde okadar çok telaşlanıyosan cildn için şimdiden birşeyler yap yaşın çağresi yok ama cildn için var suna dumankaya maskeleri yapalirsn kadının yüzü maşallah balon gibi

Yaslanmakta nimet. Düsünsene, 80 in de 25 gibi gözüksen, hissetsen, ölümü kabullenir mi insan?
Öleyim de ruhum bu beden yukunden kurtulsun diyorsun.

Bir de inancli biriysen, beyazlayan saclarin, kirisan tenin de biseyleri hatirlatmaya vesile oluyor. Guzeldir hatirlamak.

göz çevresi boyun ve eller yaşı en çok belli eden yerlerdir.Ben günde 3 kere 3 ayrı marka göz kremi kullanırım sadece biri pahalı ikisi gratislerde satılanlardan herbirinin faydası farklı çünkü .Bazı kadınlar yüz kremleri uzun süre gitsin diye boyunlarına kullanmazlar bu da çok yanlış ellerde her su ile tamasta mutlaka kremlenmeli.Saç bile yaşlanıyor 30 dan sonra öyle şampuan saç kremi yetmiyor.Saç maskeleri serumları durulanmayan onarıcılar hatta en ucuzu nemli saça sürülen gliserin bile çok faydalı .Ev de iken rimelle rujla makyajla uğraşmam ya saçıma bakım yağı onarıcı ürünler gerçek Hindistan cevizi yağı yüzüme onarıcı kremler sürer saçımıda tokayla yukarıya tutturur öyle ev işi yemek yaparım.Ama aniden bir arkadaş ya da eş gelince pek hoş görüntü de olmuyorum böyle ama napıyım gençlik için her sıkıntıya razıyım

Yaşım 29, içimin karası giyimime kadar vurmuş.
Koyu koyu renkleri giyiyorum.
Hangi yaşta giyeceksem pembeyi, sarıyı bilmem!

Az evvel fuşya bir kap baktım sepette şuan.
Ama ben buradayım diye bağrıyor hee.
Alsam mı ne diyonuz kızlar? :KK70:
al bence ben de annemin elimden çekmesine rağmen fuşya bir çantaya sırf al beni bak ne canlıyım dediği içinküçük bir servet bayıldımÜniversitedeyken de gri hastasıydım ne varsa o karanlık renkte

al bence ben de annemin elimden çekmesine rağmen fuşya bir çantaya sırf al beni bak ne canlıyım dediği içinküçük bir servet bayıldımÜniversitedeyken de gri hastasıydım ne varsa o karanlık renkte

En sevdiğim renkler füme, siyah, haki, mürdüm moru :)
Mavi giysem canlı giydim sanıyorum sorma :D

42 yasim bitiyor ..ofisin en yaslisi benim.
surekli takiliyorlar yasli diye hic umrumda degil .genel anlamda bir sıkıntım yok.
sadece kilo aldim ona takiliyorum
ve tabi eski enerjim yok ancak cok sùkùr
galiba konu icindede en yasli benim

En sevdiğim renkler füme, siyah, haki, mürdüm moru :)
Mavi giysem canlı giydim sanıyorum sorma :KK70:
20 li yaşlarda ben de aynıydım siyah gri bir de kot sanki renkli giyince çok dikkat çekeceğimi sanırdım .Şimdi sarı mavi hariç her rengi severek giyiyorum ama yine de siyah favorim

Sorunların varsa ondan dolayı öyle hissediyorsundur.
Yoksa ben de 30'lardayım ama 20'lerimden çok daha fazla özgüvene sahibim.
Arkadaş grubum da hep o yaşlarda.(20'lerde)
Bir de olduğumdan 6-7 yaş küçük gösteriyorum.
Ama bence bir kadının en güzel çağı 30'dan sonra başlıyor.
Ya oyle yada biz kendimizi kandırıyoruz bence her yas. Güzel kimi 70 likler tas çıkartır 30 lara yasamla alakali

30 dan 10 yıl sonra 100 yaşına değil 40 yaşına giriyorsun tatlım. .ben 40 yaşımdayım ve cildim sarkmadi hala capcanliyim ve şükür öyle çok kötü hastaliklarim yok henüz. Allah vermesin tabi..
Her yaşın ayrı bir güzelliği var sen 10 yıl sonrasını düşünüp bu günlerini zehir edeceksen yaşamanın ne mantığı var?Yaşamak nefes alıp vermekten ibaret degilki hayat gerçekten yaşayanlar için var.her gün bir ödül. O ödülün kıymetini bil ve sağlıklı olduğun her güne sukret.Kırismak sarkmak cirkinlesmek değil ki.her çizgi bize ait bir yaşanmışlık sadece. .
Gelebilsin ger ekten çok mantikli

Back
X