• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 dan sonra yaşlanma modu

Aldatılma yaş ile alakalı değil tabi. Dedim ya benim paranoyak dusuncelerim :) Guzellik gecince geriye sadece esi eve baglayacak sevgi ve saygimiz kalacak. Geçenlerde internette diyor ya Adriana lima nin aldatıldığı bir dünyada seni harcarlar hatce :)))
Senin gibi akıllı kadın aldatilmaz güzelim.

Hemen bi örnekle anlatayım 30 yaşındayım kendimi bildim bileli yüz üstü yatarım, geçen aya kadar olmayan bu ay oldu ve sabahları gözlerim torbalı uyanır oldum, 30 itibariyle cilt elastikiyetini kaynettiginden yüz üstü yatmak böyle etkilere neden olabiliyomus, e haliyle insan vay be yaşlanıyoruz diyo
Yüz üstü yatmak yaşlanma sebeplerinden biri yer çekimine yenik düşüyoruz ama en rahat uyku şekli buyur burdan yak.

Yüz üstü yatmak yaşlanma sebeplerinden biri yer çekimine yenik düşüyoruz ama en rahat uyku şekli buyur burdan yak.

Aynen,2 gündür yan ve sırt üstü yatmaya kendimi şartlandırarak yatıyorum, başarıyor olacağım ki göz altı torbası falan kalmadı, saten ya da ipek çarşaf diyorlar bir de aklında bulunsun

Ya oyle yada biz kendimizi kandırıyoruz bence her yas. Güzel kimi 70 likler tas çıkartır 30 lara yasamla alakali

Seni bilemem ama ben kendimi kandırmıyorum.
20'lerimden çok daha güzel, alımlı ve çekiciyim.
Bu sadece fiziksel özelliklerle alakalı değil.
Peşimde olan insan sayısı da 20'lerdekinden daha fazla.
Kadın olsun erkek olsun.

Seni bilemem ama ben kendimi kandırmıyorum.
20'lerimden çok daha güzel, alımlı ve çekiciyim.
Bu sadece fiziksel özelliklerle alakalı değil.
Peşimde olan insan sayısı da 20'lerdekinden daha fazla.
Kadın olsun erkek olsun.
benim peşimden erkek merkek koşamaz ben evli ve 3 cocukluyum fakat bekar olsam koştururdum fena sayılmam.

benim peşimden erkek merkek koşamaz ben evli ve 3 cocukluyum fakat bekar olsam koştururdum fena sayılmam.

Gördün mü tamamen nasıl hissettiğinle alakalı.
Bir kadının en güzel yaşları.
Ben 20'lerde çirkindim.
Kendimi tanımıyordum.Her açıdan.
Şu an kendi değerimi daha iyi anladım.

Gördün mü tamamen nasıl hissettiğinle alakalı.
Bir kadının en güzel yaşları.
Ben 20'lerde çirkindim.
Kendimi tanımıyordum.Her açıdan.
Şu an kendi değerimi daha iyi anladım.
çirkin değilsindir ya sen kendini öyle sanıyorsundur.daha dogrusu fiziksel özelliklrimizi tanımıyorduk o yüzden.

çirkin değilsindir ya sen kendini öyle sanıyorsundur.daha dogrusu fiziksel özelliklrimizi tanımıyorduk o yüzden.

Yooo baya baya çirkindim yani.
Çünkü nasıl giyinmem gerektiğini,saçımı başımı nasıl yapmam gerektiğini 20'lerin sonunda öğrendim.
30'larda da tavan yaptı.
Şu an 20'lerin acısını çıkartıyorum.
Güzelliğimin kadınlığımın farkına vardım.

Çünkü nasıl giyinmem gerektiğini,saçımı başımı nasıl yapmam gerektiğini 20'lerin sonunda öğrendim.
30'larda da tavan yaptı.
woww albeni fışkırıyo helall:KK9:

30'larda da tavan yaptı.

20'lerde ben de tam bir gudubettim. Hatta eşim üniversite 1 fotoğrafımı görünce bu sen misin dedi o derece düşünün. Bir kere kaşlarım incecikti hangi akla hizmetse kavisli kavisli geziyordum, saç rengi ve bakımından bi haberdim, giyimim desen iş kadını anneyi göre göre kumaş pantolonlar, etekler şeklindeydi :olamaz: Tam bir faciaydım hanımlar. Bu anlamda 30'lar rocks :rapci:

20'lerde ben de tam bir gudubettim. Hatta eşim üniversite 1 fotoğrafımı görünce bu sen misin dedi o derece düşünün. Bir kere kaşlarım incecikti hangi akla hizmetse kavisli kavisli geziyordum, saç rengi ve bakımından bi haberdim, giyimim desen iş kadını anneyi göre göre kumaş pantolonlar, etekler şeklindeydi :olamaz: Tam bir faciaydım hanımlar. Bu anlamda 30'lar rocks :rapci:

:KK5: Hı hı benime erkek arkadaşım da eski resimlerimi gördü dedi ki: biz yaşlandıkça çirkinleşiyoruz , kız yaşlandıkça güzelleşmiş şarap gibi dedi.

İnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
aynı sendrom bende de mevcut hatta 19 mu doldurduğum gün ağlamışlığım vardır..şimdi 30 a 1 var ..ve ben de o korkuyu yaşıyorum

İnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
Yaşlandıkça hayattaki farklı şeylerden zevk alacaksın. O yüzden fazla takma. Beğenilmeme korkusu zamanla kayboluyor. Her yaşın ayrı güzelliğe var klişesi boşuna klişe olmamış. Klişelere güven

Back
X