• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 dan sonra yaşlanma modu

Bu baslik biraz ölmeden mezara girmek gibi olmamis mi? Ben 32 yasindayim. Cok kotu seyler yasadim, bu forumda birkac kez dile getirmistim, canimin cani kardesimi kaybettim 2 yil once. Insan cokuyor bitiyor ama bakiyorsun yasamaya da devam ediyorsun. Bu mart ayinda uni diplomami alir almaz tatile ciktim antalya ya. Gercekten tekrardan kalbimin attigini yasadigimi fark ettim. Enerji toplayarak geri geldim. 32 yasindayim ama minyon tipliyim anne babadan. Onlarda yaslarini gostermezler. Ben kendimi gercek anlamda cokmus goruyordum kisa tatilimde insanlardan hep guzel seyler duydum. Gercek yasimi soyledigimde hic inanmayanlar oldu, 23 25 sandilar yasimi. Hani bu da insani mutlu ediyor, beni mutlu etti dogrusu. Demek ki dedim o kadar da cokmemisim, demek ki baskalari oyle gormuyorlar.

Sukur bende kirisiklik veya sarkma yok. Hareketlilik bakimindan da bir sorun yok. Hergun yarim saat kadar bisiklet suruyorum, isime oyle gidiyorum. Kilom da yerinde diyebilirim. Yuzume birsey kullanmadim bu yasima kadar, makyaj da kullanmayan bir insanim ama seytanin bacagini kirip besleyici bir yuz kremi aldim ve gercekten cok memnunun 1 haftadir kullaniyorum. Krem yuzde cikan ilk kirisikliklari gideriyor, cilde isik veriyor, besliyor. 30 yas kremi diyelim ben herkese tavsiye ederim. Benim gibi kirisikliginiz yoksa bile cildinize enerji katmak icin, isildamasi icin kullanabilirsiniz ben farkettim kendi cildimde. Markasi Collisitar bir bakabilirsiniz.

Soyle de birsey var ki yani daha evli degilim, coluk cocuk yok belki bu sebepten daha az yorulmus olabilirim ama 30 yasinda da yaslandim demek sacma geliyor. Gunumuzde insanlar 70 80 yasina kadar yasiyor, daha 30unda bir ayagim cukurda sanki dememek lazim bence.

Yaşlandığında nasıl görüneceğini merak eden kimse yok mu burda

Ciddi sağlık sorunlarıyla uğraşmadan sağlıklı yaşlanmak çok güzel birşey bence

Ben saçlarımı boyamaktan vazgeçeceğim kırışık yüzüme rağmen güleceğim yaşlarımı merakla bekliyorum mesela

Kim yaşlanmadı
Kim yıllarca kremler vs kullandı da 60 yaşında 20 yaşında göründü
Dış görünüşüyle haddinden fazla uğraşan insanlar boş geliyor bana
Doğanın kanunlarını kabul edelim hanımlar

35 yaşındayım
Duşuma dip boyama haftada 1 2 cilt bakımıma ve epilasyonuma dikkat ediyorum
Cok kilo almamaya ve yuruyus yapmaya calisiyorum hepsi bu
Butun bunlara ragmen yaslanicam biliyorum
İnsallah burus burus ellerime torun severim
Kaplumbaga adimlariyla yuruyus yaparim esimle
Arada belim yanim agrisin varsin napalim
Beyaz saclarimi tarar orerim
Toprak olacak bedene fazla mesai harcamayin
Operim hepinizi

Seni bilemem ama ben kendimi kandırmıyorum.
20'lerimden çok daha güzel, alımlı ve çekiciyim.
Bu sadece fiziksel özelliklerle alakalı değil.
Peşimde olan insan sayısı da 20'lerdekinden daha fazla.
Kadın olsun erkek olsun.
ilginç gerçekten de öylemi oluyormuş
ama maalesef ki erkekler 30 üstü kadınlara hele ki 35 e yaklaşmış kadınlara evlenme açısından olumsuz bakıyor. ne kadar güzel ve çekici olursa olsun

34 üm çıtırım.Her türlü hem de.
Yaş bana sadece tecrübe ve olgunluk katıyor,yaşlılık değil.
Bu açıdan bakmazsan 35 inde her türlü nineye bağlarsın,
Bende 34 yasindayim ve ayni dusunuyorum onemli olan için gecmesin spor yap kitap oku kisisel bakimini yap oh ama kendini salanlari anlamiyorum.rakam sadece yasi belirler onemli olan yasadigin andir.Bence anin tadini cikar yoksa hayati kacirirsin.Yanlismiyim

Sayilara takilirsak üzülürüz arkadaslar.
Ne hissettigimize takilalim. Mutlu mu? Yorgun mu?
Eminim ilerde dizlerimizin tutmadigi o an gelince bu simarikliga cok üzülürüz.
Ya diyorum bazen justin birber daha cocuk ama ne oldu da cocuk starlar oldu. Sonra onlarin cocuk olmadigini anliyorum. Ciz ediyor icim.
Gerci cok gencim ama yasadiklarim ve sorumluluklarim hic de öyle demiyor.
Ben 25 im otuza yaklastim. Otuz planim bile var. O zamana kadar ikinci cocugumu da yapip bakimli ve fit bir anne olmayi planliyorum. Insallah hayirli olur.
Rakamlar üzücü ama hayat güzel.

ilginç gerçekten de öylemi oluyormuş
ama maalesef ki erkekler 30 üstü kadınlara hele ki 35 e yaklaşmış kadınlara evlenme açısından olumsuz bakıyor. ne kadar güzel ve çekici olursa olsun

Kişisine göre değişiyor demek ki. ;)

Arkadaşlar dün akşam bir televizyon programı izlerken (daha doğrusu şu kareyi görünce) aklıma bu konu geldi. :işsiz:

Sümerolog Muazzez İlmiye Çığ 1914 doğumlu. 20 Haziran'da 102 yaşını bitirecekmiş.Yani kendisi 100 yaşını devirmiş bir Cumhuriyet Kadını.(Geçtiğimiz haftalarda Hürriyet gazetesinde okumuştum.Ayşe Arman kendisiyle röportaj yapmıştı)

Onun yanındayken -30'lu yaşlar ve yaşlanma modunu- aynı cümle içerisinde kullansak ya bizlere çok gülerdi ya da çok kızardı...

63.webp

Son düzenleme:
İnsan 30 yaşına girdikten sonra yaşlanma moduna giriyor yaşlandığım için üzülüyorum her canlı doğar buyur yaşlanir fakat bende sendrom haline geldi bu durum.10 yıl sonra bu canlılığım kalmayacak cildim sarkaçak hastalık oluşmaya başlıca vs. Sizde de böyle oluyor mu!! Tabi yaşar isek.
Canım bırak bu evhamı yaşının hayatının sağlığının kıymetini bil.

her yasın br guzelliği var ama bazı kadınlar şarap gibi yıllandıkça güzelleşiyorlar onlardan olmak isterim

28 yasındayım öyle düşünmüyorum önemli olan ruhum ben çok genç hissediyorum daha yapacak çok işim var planlarım doğacak çocuklarım okutulacak oğrencilerim var kendimize bakarsak yaşıtlarımızdan daha genç gorunuruz dert etme bizim için hayat şimdi başlıyo
Ne guzel ozetlemissin bende aynini yazacaktim 33 yasindayim ama cok genc hissediyorum.ve bir suru hayalim yapacaklarim var

33 yaşıma gireceğim Ocak'ta inş. 20li yaşlarıma asla dönmek istemezdim. O toyluguma, fevriligime ve bilincsizligime asla dönmek istemezdim. Olgunlaşmak, demlenmek gibisi yok.

Back
X