• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 dan sonra yaşlanma modu

34 yaşıma girdim, hayatımın en enerjik dönemleri 30dan sonrakiler diyebilirim. Maddi manevi yeterlilik üst düzeyde oluyor bence bu dönemler. İşin kariyerin evliliğin oturuyor.

Ve kesinlikle insan hissettiği yaştadır , 18 hissediyorum öyle de yaşıyorum. Fiziksel olarakta yaşımı göstermiyorum :halay: Hayat bana güzel :)

34 yaşıma girdim, hayatımın en enerjik dönemleri 30dan sonrakiler diyebilirim. Maddi manevi yeterlilik üst düzeyde oluyor bence bu dönemler. İşin kariyerin evliliğin oturuyor.

Ve kesinlikle insan hissettiği yaştadır , 18 hissediyorum öyle de yaşıyorum. Fiziksel olarakta yaşımı göstermiyorum :halay: Hayat bana güzel :)
ohh maşallah sana:nazar:

Yüzünü, gözünü boşver.
Ruhun genç kalsın. O güzelleştirecek zaten seni her yaşta.
Ben de bir ara korkuyordum ama şimdi bakıyorum kadın yaş aldıkça güzelleşiyor, kendini buluyor.
Toyluğunu atıyor üstünden.
Zaten ruhun genç kaldıkça kendini hep genç ve güzel hissedeceksin.:KK200:

20 lerin başındayken, 20 lerin sonunda hissederdim kendimi, sarı röfleli saçlarımda vardı mesela, baya makyaj yapardım :)
Daha yorgun, endişeli ve gereksiz sabırsızlıklar içindeydim, tabi bunları şimdi anlayabiliyorum.

Şimdi 31 yaşıma gireceğim kısmetse, saçları doğal renginde olan, yok denecek kadar az makyaj yapan ve 4 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda bitiren bir kadınım.

30 lar daha güzelmiş aslında, şu boşanma psikolojisini tamamen atlatırsam inşallah her şey çok güzel olacak.

Bazen umutsuz olduğum geç mi kaldım diye düşündüğüm anlar oluyor,
ama sonra aklıma geliyor, 30 larden sonra çok güzel hayatlar kurar insanlar var.
Dibi görmeden çıkılmıyor bu hayatta.

Kim bilir benimde belki mutlu güzel bir yuvam bebelerim olur.
Umudumuzu kaybetmeyelim..

20 lerin başındayken, 20 lerin sonunda hissederdim kendimi, sarı röfleli saçlarımda vardı mesela, baya makyaj yapardım :)
Daha yorgun, endişeli ve gereksiz sabırsızlıklar içindeydim, tabi bunları şimdi anlayabiliyorum.

Şimdi 31 yaşıma gireceğim kısmetse, saçları doğal renginde olan, yok denecek kadar az makyaj yapan ve 4 yıllık evliliğini geçtiğimiz aylarda bitiren bir kadınım.

30 lar daha güzelmiş aslında, şu boşanma psikolojisini tamamen atlatırsam inşallah her şey çok güzel olacak.

Bazen umutsuz olduğum geç mi kaldım diye düşündüğüm anlar oluyor,
ama sonra aklıma geliyor, 30 larden sonra çok güzel hayatlar kurar insanlar var.
Dibi görmeden çıkılmıyor bu hayatta.

Kim bilir benimde belki mutlu güzel bir yuvam bebelerim olur.
Umudumuzu kaybetmeyelim..
Tabiki bunların hepsi olacak ayrıldın diye dünyanın sonu değil ya ne talipleri çıkar bebeklerin olur sabret cnm

Güzel bulduğun yorumuma birşey daha ekleyeyim; dişleri olmayan yaşlıların gülüşleri kadar beni gulduren enerji veren şey cok azdir herhalde :)
Gozunde canlandi itiraf et :KK66:
buruş buruş bir surat dişler dökülmüş hafif kamburlaşmış bir beden :KK200:

Back
X