30 hafta ve uzeri arkadaslar yatarken hep sola mi yatiyorsunuz?

jiyan47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
127
34
48
Arkadaslar 30. Haftamdayim artik sola yatmak gerekiyor galiba ama sola yatinca bi muddet sonra cok uyusuyorum ve belim zonklamaya basliyor saga donup biraz sol tarafimi dinlendirme ihtiyaci hissediyorum ama bu sefer de cok vicdan azabi duyuyorum bebegime zarar mi veriyorum diye. Sizler nasil yapiuorsunuz hep sola yatabilen var mi

20 li haftalardan beri sola yatmaya çalışıyorum. Dediğin gibi ben de sola yatınca rahatsız oluyorum. O zaman rahatlayana kadar mecbur sağa yatıp, tekrar sola dönüyorum.

Niye vicdanın rahatsız oluyor anlamadım. Ne oluyoki bebeğe diğer pozisyonlarda yatınca. Ben genelde sırt üstü ve sağa yatıyorum 37 haftadayım

Ben de mümkün olduğunca sola yatmaya çalışıyorum ama gece ister istemez arada diğer tarafıma yada sırtüstü dönüp yattığımda oluyor, sürekli tek yöne yatamıyorsun zaten, rahatsız oluyor insan, uyuşuyor bir müddet sonra

zararı neymiş peki açıkladı mı sana

tek bir tarafa yatmam mümkün değil.sabaha kadar pervane gibi bir sağa bir sola dönüp duruyorum yatakta.yattığım taraftan bel ve bacak ağrılarıyla uyanıp dönmek zorunda kalıyorum zaten.elimde değil.ama sağa yatmanın ne zararı varmış ki?

zararı neymiş peki açıkladı mı sana

Takibimi yapan 2 doktorum var. İkiside aynı uyarıyı yaptılar. Sola yat diye. İnternette araştırmıştım bi zamanlar. Rahme kan götüren damar sağ taraftaymış sanırım. Kan akışı için hamilelikte sola yatmak gerekiyormuş. Sırt üstü yatınca da kordon üstte olduğu için bebeğin boynuna dolanma ihtimali artıyormuş. 20 li haftalardan sonra dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum

sağol canım bilgilendirme için,ağrıyı sızıyı bir kenara koyup sola yatmaya çalışacağız o zaman.Ahhh nedir bu uğurböceklerinin elinden çektiğimiz.

canım anlattığın gibi bu kadar önemli bir konu ise bu eminim bu yazıyı okuyan herkes daha dikkatli olacaktır

Bende abd de yasiyorum benim doktorum da ayni aciklamayi yapti yarim ingilizcrmle anladigim kadariyla. Ama ne kadar sola yatmaya calissam da bilerek donmesem bile istemsiz olarak donmus oluyorum tabi uyuyabilirsem o uyusuklukla

kayınvalidem eşime hamileyken hep sağında yatabilmiş, soluna yatamazmış...

bunu duyduğum için bende hem sağa hem sola yatıyorum, çünkü tek tarafa yatmak olmuyor,

zaten ağırlaştım iyice, ağrılarım kasılmalarım var, solum uyuşunca sağıma yatıyorum vs...

çok şükür bebeğin gelişiminde bir sıkıntı görülmedi şimdiye kadar...

sırt üstü yatamıyorum, zor nefes alıyorum çünkü,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…