30. haftada 5 saatlik kara yolculugu yapan varmı ?

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
30. haftamdayım ve eşimle dogum oncesi tatile gitmek istiyoruz..doktorum eger göze alabiliyorsan git tabıkı dedi..benim gibi son aylarında araba ile yolculuk yapan varmı..ucakla da gidebilirim ama cok fazla korkuyorum..fikirlerinize ihtiyacım varr..tanıgınız bildiginiz duydugunuz bile olabilir.. fikirlere ihtiyacım var ve bu tatile gitmeyi çok istiyorum..şimdiden teşkkür ederim..

ben suan 34 haftalık hamileyim.izmirde oturuyorum.29 haftalıkken eşimle beraber kendi arabamızla ıspartaya gitmiştik.bir sorun olmadı.istediğimiz yerde durup dinlendik.kendimizi yormadan yavaş yavaş gittik.ama şimdi doktorum yolculuk kesinlikle yasak diyor.yollarda doğurmak istemiyorum.kaydirigubbakcemile3

cok teşşekür ederim gercekten..şimdi kendimi daha da iyi hissediyorum..doktor sanırım biraz korkuttu beni tam net bişey demedigi için herhalde...cok sagoll..allah hayırlı dogum nasip etsin sana inşallah..

bende 34 haftalıkken uçak almazsa 10 saat yolculuk yapma ihtimalim var,doktorum dinlene dinlene gidersin bişey olmaz diyor.bakalım inşallah sorun olmaz.

ben hamile kaldığım aydan beri sürekli yolculuk yapıyorum, şu anda 36 haftalığım yarın yine gideceğim (4saat),eğer hamileliğinde herşey yolundaysa bence gidebilirsin yerimseniben

canım ben 32. haftadA antalyadan izmire geldim özel araçla..dr uma danıştm herhangi bir sorun olmıcağını söledi..Allaha şükür bi sorun yaşamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…