• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 lu yaslardaki erkekler

28 yasindasin 25 yasinda dusun sen de. 30 yaslarinda olacak diyen bir kaide mi var. :KK45:Yalniz her derdin ayri bir aksiyon iceriyor. :olamaz:

Swarm ne yararli bir sey ise ben de kayit olayim.:KK48:

Alakası yok 30lu yaslarda cinsellikte düsüs filan olmuyor gayette dipcik gibi olabiliyorlar. :D Kendi cinsel sorunlarini genellemiş. Cok takma.

Evde kalmadın kelebek bu psikolojiyi er ya da geç üzerinden at. Adam sallamış seninle cinsellik konuşmak istemiş oradan giriş yapayım demiş.

Ben seni anlıyorum. Herkes güçlü olmak zorunda değil, her şey kolaylıkla aşılmıyor fakat kendine zaman tanı. İstesen de istemesen de bir zaman sonra her şey hafifliyor.

Ay busefer kıyamadım sana ya çok içli yazmışsın :) bence eski nişanlın seni buyüzden terk etti kuzucum.abidik zubidik şeylere kafayı taktığın için :)
Kendini sal biraz ,akışına bırak ,ozaman herşey daha güzel olcak

Ay busefer kıyamadım sana ya çok içli yazmışsın :) bence eski nişanlın seni buyüzden terk etti kuzucum.abidik zubidik şeylere kafayı taktığın için :)
Kendini sal biraz ,akışına bırak ,ozaman herşey daha güzel olcak
Valla derdi rahmetli :) herseyi cok takiyon derdi

Kocanin performansini birak da sen kendi alacagin hazza odaklan. 28 yasinda aktif cinsel hayati olmayan kadınin atardamarlarindan biri eksiktir. Cinsellik candir, 20li yaslarin o delikanli coskularini tatmadan gecme.
Yani sevisiniz hanimlar, birgün gelecek sevismeden geçirdiğiniz hergün icin pisman olacaksiniz:confused::KK37:

Ne alakasi var ya, o kendine bahane bulmus.
Aksine erkekler 30 undan sonra daha deneyimli, daha kontrollu, daha az bencil yani ozetle daha basarili oluyorlar :cool:
30 da dibe vuran adam 20 de de zirvwyi gorememistir zaten, salla :KK70:

Kocanin performansini birak da sen kendi alacagin hazza odaklan. 28 yasinda aktif cinsel hayati olmayan kadınin atardamarlarindan biri eksiktir. Cinsellik candir, 20li yaslarin o delikanli coskularini tatmadan gecme.
Yani sevisiniz hanimlar, birgün gelecek sevismeden geçirdiğiniz hergün icin pisman olacaksiniz:confused::KK37:
Evlenemeden olmas canim eski kafayim ben.. ama ayni yere parmak basmisiz seninle..

simdi boyle bir konu actim diye kesin dalga gecenler cok olacak benimle kesin :)
bi adamla tanistim gecenlerle swarm denilen seyden gorusmedik konusmadik hic telefonumuda vermedim msj atiyordu sadece ordan yazistik 37 yasinda yani benden 9 yas buyuk.. bosanmis ve 5 yasinda bir cocugu var.. bosandigina da emin degilim ama neyse konu bu degil tanimam etmem ne dediyse he dedim ona inandim okudum yazdiklarini.. yalniz dedigi bisey kafama takildi ???
neden bosandin dedim anlasamiyorduk bu cinsel hayatimizada yansiyordu dedi sonra basladi anlatmaya kabak cicegi gibi acilinca cüs dedim engelledim kapandi mevzu
Simdi durum su:
Erkeklerde 3o lu yaslarda performans olarak düsüş oluyormus öyle dedi.. ben bunu hic hesaba katmadim :) benim zaten yasim 28 oldu bir mucize olur asik olur biri ile evlenirsem muhtemelen 30 yasin ustunde bi adam olur.. benim mutsuz isteksiz bi kocam mi olucak buraya ne konular aciyor cogunuz problemli cinselliklerden bahsediyorsunuz ne kadar zor bir durum oldugunu okudum burda bir cok konuda..
dunden beri aklima gelio bu dusunce iyice pisman oluyorum simdiye kadar evlenmedim diye. :)

Kizlar itiraf etmek gerekirse nisanlim beni terk edip gidince ben biraz evde kaldim piskolojine girdim cunku ona yillarimi vermistim artik yeniden toparlanmam sifirdan baslayip tekrar asik olup yeni bi hayat kurmam gerekiyor ya hani hani öyle yorumlariniz oldu ya hep bana eski konularsa hepiniz sagalun.. iste icten icede ikinci sansim cok zor diye karamsarlasiyorum.. simdi buraya yaziyorum ya kimileri yazio ciziyo laf sokuyo uzuluyorum ne gerek varki :KK43: sanki ben dunyanin en kotu insaniyim gibi kime ne yaptiysam ifademi edemiyor anlamiyorum nerdeyse oh diyecekler oluyor sasiriyorum... cok alakasiz bagladim suan farkindayim neyse ben sustum
Boyle yerlerden uzak dur ortam kotu cunku. Evlilik iside kumar gibidir sans isi. Kimse benim su huyum kotu demez

ben 28 yasimda evlendim halada pismanim 3 5 sene daha tadini cikarsaymisim keske.
herkes evlenmek zorunda degil bence yasinda gec degil.
cinsellige gelince performans kisiden kisiye degisir bu yas degil saglik sorunudur genelde bukadarda takilma bu duruma bir sure sonra bikiyosun zaten performans pekde umrunda olmuyo :))

Adam kendisi öyledir. Tüm 30 yaş üstü adamlara çamur atmış buyüzden olurda senle tanışır bişeyler yaşarsa "ben 37 yaşımdayım" diyecek

Ayy hiç alakası yok. Kişiden kişiye göre değişiyor. Kimisi bizim gibi 20'li yaşlarda cinselliğe veda ediyor kimisi de 60 yaşına geliyor hala genç delikanlı gibi :KK70:Ayrıca bende izlemiştim o marketteki videoyu :KK70:Yani kişiden kişiye göre değişiyor işte :KK48:

Senin geçen bir konunu okudum orada yaşımda 28 oldu kimse almaz artık beni gibisinden birşeyler yazmıştın sanırım. Sen gerçekten kendi değerini bilmeyen kadınlığını önemsemeyen bir kişi olmuşsun bak yine burdada o eski nişanlıdan bahsediyosun. geçen günlerine yazık bak önüne bak kendine gücünü kesfet nedir yahu bu buhran

Sanmiyorum erkege gore degisir yani. Her kadin ayni olmadigi gibi.
Mesela benim libido hep düşük :deli:

Back
X