Beni de yazın bu listeyeama umutsuzluk inancıma göre olmaması gereken bir şey o yüzden umudumu kaybetmemeye çalışıyorum. Çok dua ediyorum.
hoşgeldin
umut yoksa hayat yoktur. umudumuzu hep koruycaz
hoşgeldin
umut yoksa hayat yoktur. umudumuzu hep koruycaz
iyi geceler
iyi geceler gece kuslari :)
normalde işe gittiğim için erken yatıyorum. yarın tatil diye oturdum bu gece
bende gece oturmayi seviyorum bu aralar malesef
aslında gece oturmanın tadı başka, ama ben gece oturduğum dönemlerde hep ayrıldığım insanı düşünüp acı çekiyordum, o yüzden bana yaramıyor. bir gün hayatımda sevdiğim sevildiğim biri olduğunda onunla yazışıp uyumadan önce son mesajımızı atıp huzurla yattığımda geceler daha anlamlı olacak..
kızlaar ben de varım..Ne oldu dersiniz?işyerindne 25 yaşında genç bir memur bana bakıp duruyordu.Ben de gülümsüyordum.Çok şeker çünkü.Beni molada br kahveye davet etti.Bayağı düzgün biri gibi izlenim oluştu konuştuklarından siyaset ,din,kitaplar.Sonra tüm nöbet yanımda oturdu.Her karşılaştığımız çalışma günü yanıma geliyor çaktırmadan.Ama her nöbette denk düşmüyoruz.Yaşımı bilmiyor galiba..Ben 30 üstüyüm dedim gerçi.Senin yaşında olsam keşke dedim.İrdelemedi fazla.Ya yanıma gelip gelip beni kendine ısındırıyor.Napacam ben?
Ben 37 .O 25 Tam yaşımı bilmiyor belki de ama ben 30 üstü dedim.
Ya yanıma geliyor sürekli şeker şeker.Her seferinde fazla yüz vermeyecem diyorum ama kıyamıyorum içim gidiyor.Nerdeyse aşık olacam.Aklıma gelip mutlu olmaya başladım,işyerinde gözüm onu aramaya başladı.Napacam ben.
Ay al sana bir aşk acısı daha yaaa.Başlamadan bile bir acı.Dengim düşmez zaten bana.Bekar kalacam belli bir ömür.Ah ah
o zaman aç kollarını kalbePeki o olur derse;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?