30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

bir iki yaş hadi neyse de 5 yaştan fazlası ne bileyim, pek sağlıklı yürümez diye düşünüyorum irdeleme bence de şimdi. ortada konuşulmuş ciddi bir şey yok. sen keyif al sohbetinizden ama sakın daha tanımadan bağlanma.

var maalesef hayatının aşkıyla erkenden karşılaşmış şanslı kızlar bebek derdine düşmüşler. bi daha bebek yapcak adamı bulamamışken.

vay be :) Ben hep 30umda anne olmak istemisimdir. Bu yil 28 oluyorum siniri zorluyorum beya zor olucak tuturmak Tamam erkek arkadasim var ama biz evlenene cocuk yapana kadar 30 gecerim herhalde

insAllah o gecelerde gelir

aminnnnnn

tulipa 12 yaş çok fazla. mutsuz olursun. sakın kendini kaptırma. bir arkadaşım kendinden 10 yaş küçük bir çocukla ilişki yaşadı, ruh sağlığı bozuldu diyebilirim. gerçi çocuk fırlamanın tekiydi. ne olursa olsun 12 yaş seni üzebilecek kadar fazla.

topiğe bak

Kızlar görücu falan geliyor mu size

Kızlar bi de show tvde gelin evi diye bi program var. Izliyor musunuz? Valla içim gidiyor baktıkça

nedense bizim gibi hanımlar da çocukları çok seviyorlar, ben de çocuk çok severim. onlarla ilgilenmek, konuşmaya çalışmak filan bana oyun gibi gelir. hep kuzenlerin bebeklerine ben bakmışımdır. şimdi hepsi büyüdü kocaman oldular, hala bana senin anlattığın masalları hatırlarız derler.

bir ara yumurta dondurma sitelerini filan karıştırmıştım. yaş 34 ten 35 e doğru gidiyor, belki erken menopoz olacak diye de korkmuyor değilim ama insanın karşısına biri çıkmadıkça da pek bir anlamı da yok dondurmanın..

@tulipacım kendini çok da kaptırmayacaksan o beyle sohbet et görüş derim ama bizler duygusal varlıklarız zaman geçtikçe kalbimiz ısınabiliyor, o nedenle çok da kaptırmamaya çalış derim. onun yaşı çok genç daha, erkekler bir de üstüne geç olgunlaşıyorlar çünkü

Kızlar görücu falan geliyor mu size

bir iki kere tanıdık birileri aracılığıyla tanıştırılmak istedim ama özellileri uymadığı için baştan hayır dedim. çevre de geniş olmayınca olmuyor malesef..
Kızlar bi de show tvde gelin evi diye bi program var. Izliyor musunuz? Valla içim gidiyor baktıkça

ben forumdaki yeni gelin evlerine bakıyodum bi ara. depresyona gircek gibi olunca bıraktım

yok yahu dur daha ne dondurması? daha 40 a kadar rahat yolumuz var

Ben yumurta dondursam mı ?.Yakında 40 oluverecem.Çok pahalıymış diyorlar ama değer dimi?

böyle sorduguna göre istiyor gibisin? Birde isin icine ask girince bazi seyler insanin pek umrunda olmuyor.
Çok şeker.Tam istediğim tip ve tarz.Liseliler gibi bakışıyoruz.Yanıma gelip duruyor yanımdaki kişiye göre.Yardım ediyor işlerime şeker şeker.O böyle davranmasa umrumda olmayacaktı.Zaten kalbimi kaparmıştım.Facesine tweetterine baktım bilmiyor bildiğimi.Duygusal şeyler paylaşnaya başlamış öncesinde hep siyaset..Böyle başlarlar başlamaya da devamı nolur?Tatlı tatlı yemenin acı acı ....Ben erken doğmuşum.Yada benim yaşlarımda benim gibi gencecik şeker biri kalmış olsa

Son düzenleme:

Banada 12 yas fazla gibi geldi ama bu benim sahsi fikrim tabiki. Hani erkek 12 yas büyük olsa bile bana göre fazla gibi. Benim erkek arkadasimla aramda yaklasik 2,5 yas var. O benden kücük. Bu konusa büyük konustum benden 6 ay bile kücük olsa olmaz dedim basima geldigi icin birsey diyemiyorum artik. Kendini kaptirmayacaksan yine görüs, konus ama burdan kaptiracakmissin gibi geliyo. Birde bir noktadan sonra insanin buda elinde olmuyor ki

Canım, aradaki yaş farkı evet, cok ama ben bi beis görmedim bu işte. Neden dersen peygamber Efendimiz de kendisinden 15 yaş büyük bir hanımla evlenmiş ve o ölünceye kadar başka kimseyi nikahlamamistir. Eğer bu işte bir yanlışlık olsaydı peygamber Efendimiz yapmazdi. Ama ni tavsiyem var . Çocuk sana açılmadan sakin ola kendini kaptirma bu işe, sakin sen ilk açılan olma. Bi de benim bi velim vardı 30 yaşında. Kendinden yaklaşık 10 yaş küçük adamla evliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…