30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

Nice örnek çiftlere rağmen yağmur Atacan- pınar Altuğ ve can Dündar ve eşinin yıllardır süren mutlu evlilikleri var. Ama bakımlı olmayı ihmal etmemelisin bu durumda

Nice örnek çiftlere rağmen yağmur Atacan- pınar Altuğ ve can Dündar ve eşinin yıllardır süren mutlu evlilikleri var. Ama bakımlı olmayı ihmal etmemelisin bu durumda
Aynen öyle birşey olursa bakımda devamlılık şart..Hayırlısı neyse o olsun.Nasibimde yoksa eğer sevdirmesin Allah'ım Yarabbim.Önce de böyle dua etmiştim ama yine sevdim.Evlendikten sonra devamlılığa bile birşey diyemiyorum.Hiç değilse sevdiğim birinden çocuğum olur o konuda kaybedecek birşeyim yokk.Ha bir daha hiç evlenmemişim ha birinden daha ayrılmışım.Ben sevgiliyken de çok üzülüyorum bana aynı geliyor artık.Evlensem zaten diken üstünde olurum bu saatten sonra ölümüne benimseyemem..Ama inşallah ben zarar görmeyeceğim şekilde olur Allah'ım yardımcım oll...

Arkadaşım sen kendin de diyorsun bak o "Peygamber". Bu normal bir adam.

haklısın, çok haklısın:))

şu var ki 12 yaşı her erkek tolere edemez. çok çok istisnai durumlar elbette vardır ama ben cesaret edemezdim. bu arada geçen bir aile tanıdığımız beni biriyle tanştırmak istedi, çocuğun resmini falan gördüm, gerçi pek beğenmedim ama mesleği düzgün ailesi düzgün. 2 yaş küçükmüş sonradan öğrendim istemedim. aslında belki yaşı 2 sorun etmezdim ama çocukla telefonda bir kez konuştuk hiç hoşuma gitmedi tavrı. senli benli konuşuyor olsa da olur olmasa da olur gibi bir tavrı vardı şaşırdım açıkçası. sanki ben istedim de o zorla aramış gibi. oysa tanıdığımız o çocuğu çok sevdiğini çocuğun çok efendi vs olduğunu ve evlenmek istediğini ama düzgün kız bulamadığını söylemişti. benden bahsedince çocuk hemen tanışmak istemiş. off yarabbim kısmetim kapalı mı nedir. karşıma doğru düzgün biri çıkmadı gitti ya!!

12 yaş çok uçuk bence. Ben kendi yaşıtlarımla bile anlaşamıyorum. Çocuksu geliyor. Şu an çekici heyecanlı gelen şeyler bir süre sonra itici gelebilir.Kırılan da hep kadın olur böyle durumlarda.İçine girmeden insanları tanıyamıyorsun ne yazık ki. Belki çok iyi bir çocuktur ama bu onun iyi bir eş iyi bir sevgili olacağı anlamına gelmez ne yazık ki

2 yas fazla degil. Ama zaten halini tavrini begenmemissin. Böyle düsünme ya elbette cikar biri karsina.

ya benimkide benden neredeyse 2,5 yas kücük Ben bu konuda büyük konustum. ASla asla olmam benden kücügüyle dedim simdi gikim cikmiyor. Allahtan yasina göre olgun. HIc bir cocuksu hareketinide görmedim.

ya benimkide benden neredeyse 2,5 yas kücük Ben bu konuda büyük konustum. ASla asla olmam benden kücügüyle dedim simdi gikim cikmiyor. Allahtan yasina göre olgun. HIc bir cocuksu hareketinide görmedim.

Herkesin tarzı farklı. Ben her yaşımda olgundum, kurallarım vardı hep. Onun için kendi yaşıtlarım çocuksu geliyor.Olgunluk yaşla alakalı değil ne yazıkki. Ama 12 yaş benim için çok uçuk. Olmaz demiyorum ama sorunlar illaki çıkar.

Orada hem fikiriz 12 bence genel olarak fazla. Ama herzaman istisnalar vardir.

MrsNorris insanın konuştuğu hep başına gelir :))sen anlaştıktan sonra 2,5 önemli değil. seni seviyor değer veriyor ve yaşından da olgunmuş, gerisi boş

pinoli yaşıtız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…