30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

Göbeği var.
Sorunlarımız var tabiki ama bilemiyorum.
Normal Türk standartlarına göre uzunuz ikimiz de.

Kizgin ve kirginim ama takmamaya calisiyourm iste elimden geldince

Yerim seni yaa.
Çok tatlısın.
Anladım da biz ikimiz de uzunuz.
o 187 ben 173.
Kilolarımız da var.
63 kilo ben 90 85 kilo da o.

Oh MasAllah boylar gayet uyumlu :)

Ya tam olarak öyle denemez.
Çok fazla sıcakkanlı.
Ben de gereğinden fazla soğuğum.
İnsanlara güvenmiyorum.
O mesleği gereği çok sosyal.

FAzla sicak kanli olmasi seni rahatsiz etmiyorsa sorun yok aslinda. Bir cift birbirini degistirmeye calismiyorsa iliski saglikli illerleyebiliyor. Güven duygusu benim icinde cok önemli, güvenemedigim insani sevemem, sayamam.

FAzla sicak kanli olmasi seni rahatsiz etmiyorsa sorun yok aslinda. Bir cift birbirini degistirmeye calismiyorsa iliski saglikli illerleyebiliyor. Güven duygusu benim icinde cok önemli, güvenemedigim insani sevemem, sayamam.

Ya ediyor aslında ama yapacak bir şey yok.
Çok sıkmak istemiyorum.
Bir de senelerdir böyle yaşamaya alışmış değişmez ki.

Ya ediyor aslında ama yapacak bir şey yok.
Çok sıkmak istemiyorum.
Bir de senelerdir böyle yaşamaya alışmış değişmez ki.

Hm evet malesef degismiyorlar, oldugu gibi kabul etmek gerek. Kiskanclik anlamindami rahatsiz ediyor? Yoksa sen daha cok nasil desem böyle agir tiplerdenmi hoslaniyorsun?

Hm evet malesef degismiyorlar, oldugu gibi kabul etmek gerek. Kiskanclik anlamindami rahatsiz ediyor? Yoksa sen daha cok nasil desem böyle agir tiplerdenmi hoslaniyorsun?

Ya kıskançlık da var ama kıskançlıktan değil bu durum.
Ağırdır da kendisi.
Ama beni görünce şımarıyor sanki.
Ben öyle hissettim.

Ya kıskançlık da var ama kıskançlıktan değil bu durum.
Ağırdır da kendisi.
Ama beni görünce şımarıyor sanki.
Ben öyle hissettim.

ay kiyamam :) Demekki kendini senin yaninda cok rahat hissediyorki böyle simariyor Ama tabiki sürekli ise can s1k1bilir

Anlatmak istersen dinlerim...

aslinda yaklasik 1 aydir aramiz iyi degildi soguktu bana karsi ailesiyle sorunlari oldugunu ona zamam vermemi istedi. Gecen hafta cuma günü ise bana hasta oldugunu hatta ciddi bir hastalik oldugunu söyledi, israrla yaninda olayim dememe ragmen yok olmaz hayata yeniliyorum önünde bitmek istemiyorum falan dedi, iste yok makina giriyorum simdi gibi falan, ve biraz zaman lazim falan dedi iste kimseye söyleme falan bunlar beni biraz isgilendirdi daha dogrusu ben inanmadim ona acikcasi yani hasta olduguna falan zerre inanmadim. Uzun zamandir bunalmisti hata depresyondaydi ama bana yalan söyledigine inaniyorum cünkü 2 saat sonra gayete mesajima cevap verdi. Niye böyle birsey yaptigini bilmiyorum ona bende mesaj yazdim istenmedigim gönülde durmam seni asla kaybetmek istemezdim ama ben soruma cevap aldim diye (Sordugum soruda beni artik hayatinda istemiyormusun kacmakmi istiyorsun benden di) ve heryerden sildim onu. Her zaman onu anlamaya calistim yapici oldum ama bu tavri karsisinda güvenim yerle bir oldu. Sevmek yetmiyormus. Beni kaybetmekten zerre korkmadi. öyle iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…