- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
küçükken hep yıla göre hesaplardım artık hııııc yıl hesabı yapmıyorum son aya kadar bı sonrakı yasa gecmıyorumm tümm gunlerımı kullanımda öyleeeAranıza katılmaya geldim malum bende 30 yaş grubundayım, yıl olarak 31 olduk neyse
küçükken hep yıla göre hesaplardım artık hııııc yıl hesabı yapmıyorum son aya kadar bı sonrakı yasa gecmıyorumm tümm gunlerımı kullanımda öyleee:)
Aranıza katılmaya geldim malum bende 30 yaş grubundayım, yıl olarak 31 olduk neyse
Hoşgeldin
Hoş bulduk canım aayyy keşke 22 olsaydımmm ahhh gençliğim
iyiki doğdun pamuğum,doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayal ettiklerinden bile güzel şeyler getirsin inşallah başınaSelam kizlar nasilsiniz ben bir hayli enerjim cünkü bügün benim dogum günümHosgeldin 28
hoş geldin pisipisi :) kimsin kimlerdensin,nerdensinAranıza katılmaya geldim malum bende 30 yaş grubundayım, yıl olarak 31 olduk neyse
bende sevdim bu yaşları, hem genç hem olgunBen 30'ları çok sevdim.
Şarap gibiyim hem yaşlandıkça güzelleştim.
Erkek arkadaşım da hep der: hatuna bak ya biz yaşlandıkça çirkinleştik, o yaşlandıkça güzelleşmiş.
Bu arada arkadaş grubum 21-27 yaş aralığı.
Benimle vakit geçirmekten de acayip mutlu olurlar.
iyiki doğdun pamuğum,doğum günün kutlu olsun yeni yaşın hayal ettiklerinden bile güzel şeyler getirsin inşallah başına
bende sevdim bu yaşları, hem genç hem olgun
ama şu durum canımı sıkıyor, mesela benle yaşıt birini yıllardır görmediysem gördüğümde çok yaşlanmış, değişmiş geliyor gözüme.Bendemi öyle gözüküyorum aceba diye düşünüyorumnormalde hala genç ve güzel hissediyorum amma
Yok vallaha ben eski fotoğraflarıma bakıyorum öyle bir çirkinlik yok yani.
Şu an güzelim eskiden çirkin ördek yavrusu gibiymişim.
Yaşlandıkça güzelleştim.
oğlak burcumusun :)Yok vallaha ben eski fotoğraflarıma bakıyorum öyle bir çirkinlik yok yani.
Şu an güzelim eskiden çirkin ördek yavrusu gibiymişim.
Yaşlandıkça güzelleştim.
Ben 30'ları çok sevdim.
Şarap gibiyim hem yaşlandıkça güzelleştim.
Erkek arkadaşım da hep der: hatuna bak ya biz yaşlandıkça çirkinleştik, o yaşlandıkça güzelleşmiş.
Bu arada arkadaş grubum 21-27 yaş aralığı.
Benimle vakit geçirmekten de acayip mutlu olurlar.
hoş geldin pisipisi :) kimsin kimlerdensin,nerdensin
kızlar ben nişanlandım
aaa hayırlısı olsun :)kızlar ben nişanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?