30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

MrsNorris miktir et.
Seni istemeyeni sen de isteme.
Bak dün benimki izinliymiş yiğeniyle gezmeye gitti burnundan getirdim.
Hiçbir şey demedim üstelik.
Trip yaptım sadece.
Pinoli tamam ben anladım bundan sonra böyle bir şey yaparsam eşşeğim dedi.
Ki çocuğa 1 hafta önceden haber vermiş yani ortada alttan alınacak bir durum da yoktu.

Bana karsi net degildi ne kestirip atiyor ne Devam etmesi icin ugrasiyordu ben ayrilik lafi yapincada kiziyordu. Ne istedigini bilmiyor gibiydi. Ailevi ve maddi sorunlari olabilir ama bu yaptiginin bahanesi olamaz. Kesinlikle inanmadim hasta falan olduguna. Böyle yapmasaydi ben yine ona anlayis gösterirdim ama güven gitti iste. Yapacak birsey yok simdi

Boşver üzülme.
Sen çok ince ve iyi niyetli bir kızsın.
Allah karşına senin gibilerini çıkarsın.

Arada bir hüzün, yorgunluk cöküyor ama genel anlama iyiyim sükür. Isler eh her zamanki gibi bu ara pek yogunluk yok. Okulu vallahi hic sorma toparlayamadim bir türlü erteleye erteleye tez aldi basini gidiyor :).

Arada bir hüzün, yorgunluk cöküyor ama genel anlama iyiyim sükür. Isler eh her zamanki gibi bu ara pek yogunluk yok. Okulu vallahi hic sorma toparlayamadim bir türlü erteleye erteleye tez aldi basini gidiyor :).
hüzün yorgunluk alışkanlıktandır, yoksa ayrılık acısı vs değildir eminim.

Öyle deme bebeğim.
Olur daha yaşın kaç?
Sen kalbini ferah tut.

28 olucam iste persembe günü. Ay ne biliyim hepsimi sonu hüsranla biter.

hüzün yorgunluk alışkanlıktandır, yoksa ayrılık acısı vs değildir eminim.

vallahi canim hic ask acisi cekmiyorum desem aliskanlik tabiki var ama yaptigi zaten öncesini alip götürdü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…