hic deme insanların isimlerini direk e varmı dıye bakıyorumayy bir sürü isimde e var :) daha zor bir harf olaymış beklemesi daha heyecanlı olurdu.Şimdi her e olana aceba bu omu dersin
gelebilirsin tabıkııı bızdende henuz 30 olmayanlar var bende yakında 28 olcam :)28 yaşındayım. 30 a iki var. Gelebilir miyim bende?
Geçte olsa ben buralardayım :)
vallapinoli için baya bir çalışmamız lazım o gaza gelecek gibi durmuyor :)
Hosbuldukkgelebilirsin tabıkııı bızdende henuz 30 olmayanlar var bende yakında 28 olcam :)
hoşgeldin :)
Hosbulduk canımHoşgeldin @Ayata
Hosbulduk canımKarsilastik yine ;-)
İyi oldu ama burada karsilasmak. Altin kizlar diye grup açmayı düşünüyordum. Bu iyi olduHacı hacıyı Mekke'de bulurmuş.
İyi oldu ama burada karsilasmak. Altin kizlar diye grup açmayı düşünüyordum. Bu iyi oldu
Evet ben her yerde karşına çıkabilirim.
çıkkkkk. Canıma minnet. ;-)
Evet öyleler cidden. Bdv den sonra doping gibi burasi;-)Azaldı burda sayımız ama çok tatlıdır kızlar.
Evet öyleler cidden. Bdv den sonra doping gibi burasi;-)
O konuda guvenim sonsuz zaten. Yazın kafama takılan bir şey için arattirdim, bu site çıktı. Iki uc ay sessizce takip ettim. Sonra üye oldum.Öyledir.Sayı azaldı baya.
Ama çok iyi fikirler çıkar.
Çok iyi dinleyicidirler bu arada.
hoşgeldin ayata28 yaşındayım. 30 a iki var. Gelebilir miyim bende?
isminde e olanları bir liste yap sonra ele tek tek :)hic deme insanların isimlerini direk e varmı dıye bakıyorum
ne ararsan var kkdaO konuda guvenim sonsuz zaten. Yazın kafama takılan bir şey için arattirdim, bu site çıktı. Iki uc ay sessizce takip ettim. Sonra üye oldum.
ayyy oyle bı lıste olamıyo cunku spora duskun sıyasetle ılgılenebn bırı olmalı suann sıfır aday :)) ama herkesı dusunuyom e varmı acabsaaisminde e olanları bir liste yap sonra ele tek tek :)
Aa kim o?hoşgeldin ayatazaten daha yeni birini nişanlandırdık, biri gidiyor biri geliyor
Aynenne ararsan var kkda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?