30 marttaki 1 aylık jilian ile yarışmamıza katılmak isteyenler buyursun :*

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
30 marta kadar alımlar devam edecektir...

Birlikte jilian michael shraed yapacağız sonuçları görücez..

Not=kimse katılmazsa kendim yaparım en kötü :D

30 marta kadar bana bel karın basen kol bacak ve kilo larınızı yazın lütfen

Kararlı olanlar katılsın sağlık ve önemli sebepler hariç belki yaparım diyenler hiç bu işe başlamasın lütfen banada zahmet olmasın böylece :)

yediklerimizede dikkat edeceğimiz 1 ay olsun tabiki öyle aşırı diyet değil mesela yaş pasta mı var küçük bir parça yiyelim..herşeyden az az ..ama tabi canımız çekmezse sadece sağlıklı şeyler yiyelim...

Buraya yediklerimizi ve sporumuzu yazacağız böylece bu sporla ve bu yediklerimizle ne kadar kilo vermiş olucaz görelim..

Birde mesela menü ve sporu paylaşırken herkes kendine bir renk seçse kalın vede o renkle paylaşsak güzel olur ..sebebi ilerde bunlardan fayfalanacak kişiler için kolaylık mesela der bu hatun bu kadar incelmiş şu kiloda bakayım bende öyle besleneyim diyebilir yani :D

Vucudu güzelleştiren çok etkili bu spora ve sağlıklı beslenmeye çalışmaya varmısınız ben kağıda güzelce yazıcam herkesi 3 kere ölçü alıcaz tartılıcaz 10 günde 1

Benimler birlikte bu maceraya evet diyenler 30 marta kadar ölçülerini bildirsin lütfen..

3 Nisan

Kilo 52
Bel 68
Göbek 78
Kalça 90
Jilianin 1. Günü yapıldı
Sahurda 1 tabak dolusu patates salatası 2 adet büyük hurma ve 4 yk bulgur pilavı yendi.

Günde 2 öğün yapıyorum ve yemeden kismadim

2. Günümü yaptim

Bazen 2 buçuk öğün oluyor ve maksimum 3
3. Gunumu yaptim

4. Gunumu dun yapmıştım jilian

3 Nisan

Kilo 52
Bel 68
Göbek 78
Kalça 90
Jilianin 1. Günü yapıldı
Sahurda 1 tabak dolusu patates salatası 2 adet büyük hurma ve 4 yk bulgur pilavı yendi.
Ay vücut ölçülerimiz aynıymış burda şuan ben de aynıyım 3 kilo vermeye uğraşıyorum azcık da sıkılaşmaya

Ay vücut ölçülerimiz aynıymış burda şuan ben de aynıyım 3 kilo vermeye uğraşıyorum azcık da sıkılaşmaya
Aynen bende öyle ama gitmiyor sabit kaldim bogazimdan fazla kismiyorum ama midem küçüldü zaten asirida yemiyorum sabitlendim ama en azından göbek gitse bel incelse

Slm.bişey soracağım bu program sıkılaşmak için mi ,kılo vermek için mi yoksa iki işi birden mi görüyor:KK48:

Slm.bişey soracağım bu program sıkılaşmak için mi ,kılo vermek için mi yoksa iki işi birden mi görüyor:KK48:
Ben sikilasmak için kullaniyirum ama boğazını tutanlar çok güzel kiloda veriyor tabi ..ben tutamayanlardanim :)...1 ay yaptım programı bu üzerine 2 .yapısim vücudum çok güzel şekil aldı vede alıyor

Back
X