- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
30 mart sabahi kilo ve olculerinizi bekliyorum o halde :*Merhaba ben katılabilirsin bu programa...
Ay vücut ölçülerimiz aynıymış burda şuan ben de aynıyım 3 kilo vermeye uğraşıyorum azcık da sıkılaşmaya3 Nisan
Kilo 52
Bel 68
Göbek 78
Kalça 90
Jilianin 1. Günü yapıldı
Sahurda 1 tabak dolusu patates salatası 2 adet büyük hurma ve 4 yk bulgur pilavı yendi.
Aynen bende öyle ama gitmiyor sabit kaldim bogazimdan fazla kismiyorum ama midem küçüldü zaten asirida yemiyorum sabitlendim ama en azından göbek gitse bel incelseAy vücut ölçülerimiz aynıymış burda şuan ben de aynıyım 3 kilo vermeye uğraşıyorum azcık da sıkılaşmaya
Boyunuz kaçtıAynen bende öyle ama gitmiyor sabit kaldim bogazimdan fazla kismiyorum ama midem küçüldü zaten asirida yemiyorum sabitlendim ama en azından göbek gitse bel incelse
1.63 boyumBoyunuz kaçtı
Ben sikilasmak için kullaniyirum ama boğazını tutanlar çok güzel kiloda veriyor tabi ..ben tutamayanlardanim :)...1 ay yaptım programı bu üzerine 2 .yapısim vücudum çok güzel şekil aldı vede alıyorSlm.bişey soracağım bu program sıkılaşmak için mi ,kılo vermek için mi yoksa iki işi birden mi görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?